Amin canım inşallah yarabbiiim , şu mübarek günlerde edilen dualarımız kabul olsun inşallahhh
aminnn inşallah canım inşallah hepimiz mutlu olalım hayırlısıyla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah yarabbiiim , şu mübarek günlerde edilen dualarımız kabul olsun inşallahhh
aminnn inşallah canım inşallah hepimiz mutlu olalım hayırlısıyla
Allah kabul etsin cnm, cok tesekkur ediyorum:)
Bizleri de haberdar et durumundan olur mu ? Bir de gün içinde aklına geldikçe sayısız Ya Cami Ya Vedud ile Ya Musavvir oku.
Ya Cami Ya Vedud sevenlerin birleşip birbirini sevmesi için Ya Musavvir de olduğundan daha güzel görünmek için etkili esmalardır eşinin niyetine oku bol bol
Bu aksam benim de bitiyor gece tekrar yazarım
Kizlar bitirdimm tlf esimde giremedim kac gundur diger arkadasa ne zaman geciyoruz
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Tamam canim birbirimizden haberdar olalim yeter
Bacim ses etmeyen arkadaslarin yerine okusam mi :/ sirada ki arkadas beklemesin diyecegim ama sirada ki arkadastanda ses yok
Ben okuyorum cnm az kaldi bu aksam bitiririm
Kizlar bitirdimm tlf esimde giremedim kac gundur diger arkadasa ne zaman geciyoruz
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Bacim ses etmeyen arkadaslarin yerine okusam mi :/ sirada ki arkadas beklemesin diyecegim ama sirada ki arkadastanda ses yok
Bence okuma canım ya da şöyle yap niyetsiz kumbara yapmak için oku eğer okuyamayan filan olursa ilave ederiz. Herkes okursa da sıradaki arkadaşa verirsin okumanı senin için de kolaylık olur
Ben bitmek uzereyim
Tamam canim birbirimizden haberdar olalim yeter
Okudum bitti canım
yedınoktabesi bıtırdım allah kabul etsınnn