Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de b, kaç gündür giremiyorum yeni kişye başlandı da bitmek üzere ve beni arıyorsunuz sandmıştım oh be neyseki yavaş gitmiş okunup bitirmemişssiniz
yeni arkadaşımız için başlyayım okumaya hayırlı olsun şimdiden
Yarina bitiricem yedinoktabes su an 100 tanesi bitti ama daha var
çok teşekkür ediyorumYok cnm gec kalmadin sen hizli okuosun zaten :) bnm ismimi iletmismiydi peri sana?
Nutellada 186 adet okudu bitti cnm onun 7 eksıgı benım 7 fazlamdan aklın karısmasın Allah kbl etsin
hayırlı akşamlar kızlar yeni listede bnide unutmayın inşaAllah :) alıntı yaparsanız geç kalmamış olurum
çok teşekkür ediyorum
evet ona göre okuycam allah şimdiden kabul etsin
Amin cnm teşekkür ederim:)
cnm sen +7 okuyabilirsin o 186 okuyacak hatta 150 okumuş bitince hbr eder yazarım
Helal olsun cnm, hayırlı yolculuklar :) nete girme imkanin olacak ama dimi?
Helal olsun kuzum hayrlı yolculuklar varınca geldim die mesaj at
Canımcım helal olsun sende helal et. Ben yedidoksanbese yazdım o mesaj atıcak bana. Öptüm. Allaha emanet ol canım.
Kuzu zıkkım kalasıca telefonum nete bağlanmamakta inat etti durdu
İşte geldim burdayıııııııım , tek parça halinde çiziksiz eziksiz turp gibi
Geldi mi mesaj canım ?
hayırlı akşamlar kızlar yeni listede bnide unutmayın inşaAllah :) alıntı yaparsanız geç kalmamış olurum
Merhaba arkadaşlar bende katılmak istiyorum
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katmak istiyorum izin verirseniz sizlerin dualarina çok ihtiyacım var eşimle boşanmak uzeredeyim 1 çocuğum var yardım edin (
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
nereye gittin nereden döndün pericim ben sahalardan uzak kaldım ne olmuş böyle
Dolmam 2. memlekete gitmiştim şimdi 1. memlekete geri döndüm
oh oh ne güzel valla gezmişssin ne güzel olmuş perim
yaa ne demezsin 600 km araç kullanmak anamı ağlattı morfin yemişe döndüm hiçbir yerimi hissetmiyom
Canım 24. sıra senin aklımdasın :)
25. sıra sizsiniz şimdiden hayırlı olsun :)
26.sıra da sizsiniz başlayacağınız zaman size tekrar bildirim yapacağım arkadaşlar. Bu arada melek bacım durumun gerçekten zor öncelikle Allah yar ve yardımcınız olsun. Sadece tefriciyeyle de sınırlı kalmayın derim ben size , eşlerin arasının düzelmesi için de bir çok dualar var onları da yapın bu konuda ben de size yardımcı olurum yeter ki yuvanızı kurtaralım. Şuan içim gerçekten çok sızlıyor dayanamıyorum yıkılan yuvalara hele ortada bir çocuk varsa ..
Sagolun bana ne zaman sira gelir acaba ve kacar tane okuyoruz bilgi verirseniz sevinirim boyle topik actiginiz icinde cok tesekkur ederim bircok kisiye vesile oldunuz Allah razi olsun