- 15 Mayıs 2013
- 3.883
- 789
- 198
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
Hoşşş geldin Cheryy'cim hemen kaydını yapıyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
[/QUOTE]Arkadaşlar okumaya katılanları ve okuma sırasını yazıyorum. Bittikçe bir diğer sıradaki arkadaşımızın niyeti her ne ise onun için okuyacağız. An itibariyle sıralamayı yazıyorum.
1. perican55 -> 404 okunacak , 101 okundu
2. ilknur46 -> 404 oknacak , 100 okundu
3. Emily_bostonci -> 4o4 okunacak
4. ademelmas33 -> 404 okunacak , 100 okundu
5. tolin -> 404 okunacak
6. yedinoktabes -> 404 okunacak
7. Hellowomen -> 404 okunacak
8. Kelebekcim - > 404 okunacak
9. Nara87 -> 404 okunacak
10. DeryaDeniz28 -> 404 okunacak
11. MissCherryBlossom -> 404 okunacak
Kişi başına düşen sayımız 404 adettir. Hedefimiz 3 günde bitirmek, Allah'ın izniyle bugün başlıyoruz pazartesi günü de bitiririz inşallah. Her gün kim ne kadar okuduysa buraya yazsın lütfen sayıyı toplayıp kalan sayımıza bakarız, belki 3 günden önce bitirirsek hemen diğer arkadaşa başlayalım. Yalnız lütfen okuyun ya da okumayın ama muhakkak bilgilendirin ki okuyamayan arkadaşın sayısını da ben tamamlarım bir şekilde yeter ki sayımızda eksik olmasın.
Bu anlamda birbirimize güvenle hareket etmeliyiz arkadaşlar ve hepinizin bu konuda duyarlı davranacağına inanıyorum. Ettiğiniz dua sadece bana ona buna değil aynı zamanda kendinizedir bunun bilincinde olalım. Allahım şimdiden hepimizin dualarını kabul etsin okuduğunuz duanın yüzü suyu hürmetine hepinizi kazadan beladan maddi manevi her türlü sıkıntıdan kurtarsın inşallah.
Bugün sıra bende olduğu için size kendimi tanıtayım kısaca, ismim İlayda ve bu duanın yüzü suyu hürmetine dileğim duam ise sevdiğim kişiyle tekrar bir araya gelip onunla hayırlısıyla bir yuva kurabilmek.
[/QUOTE]Arkadaşlar okumaya katılanları ve okuma sırasını yazıyorum. Bittikçe bir diğer sıradaki arkadaşımızın niyeti her ne ise onun için okuyacağız. An itibariyle sıralamayı yazıyorum.
1. perican55 -> 404 okunacak , 101 okundu
2. ilknur46 -> 404 oknacak , 100 okundu
3. Emily_bostonci -> 4o4 okunacak
4. ademelmas33 -> 404 okunacak , 100 okundu
5. tolin -> 404 okunacak
6. yedinoktabes -> 404 okunacak
7. Hellowomen -> 404 okunacak
8. Kelebekcim - > 404 okunacak
9. Nara87 -> 404 okunacak
10. DeryaDeniz28 -> 404 okunacak
11. MissCherryBlossom -> 404 okunacak
Kişi başına düşen sayımız 404 adettir. Hedefimiz 3 günde bitirmek, Allah'ın izniyle bugün başlıyoruz pazartesi günü de bitiririz inşallah. Her gün kim ne kadar okuduysa buraya yazsın lütfen sayıyı toplayıp kalan sayımıza bakarız, belki 3 günden önce bitirirsek hemen diğer arkadaşa başlayalım. Yalnız lütfen okuyun ya da okumayın ama muhakkak bilgilendirin ki okuyamayan arkadaşın sayısını da ben tamamlarım bir şekilde yeter ki sayımızda eksik olmasın.
Bu anlamda birbirimize güvenle hareket etmeliyiz arkadaşlar ve hepinizin bu konuda duyarlı davranacağına inanıyorum. Ettiğiniz dua sadece bana ona buna değil aynı zamanda kendinizedir bunun bilincinde olalım. Allahım şimdiden hepimizin dualarını kabul etsin okuduğunuz duanın yüzü suyu hürmetine hepinizi kazadan beladan maddi manevi her türlü sıkıntıdan kurtarsın inşallah.
Bugün sıra bende olduğu için size kendimi tanıtayım kısaca, ismim İlayda ve bu duanın yüzü suyu hürmetine dileğim duam ise sevdiğim kişiyle tekrar bir araya gelip onunla hayırlısıyla bir yuva kurabilmek.
[/QUOTE]vaaaay canlar 3 gün için ayrı liste yapmışsınız oooooooooo hayırlı ossun
inşallah canım bende katılmak isterdim ama hem öbür topic hem burasını beraber bitiremem sonra liste aksar o yüzden istemedim.
Olsun kuzucum önemli değil ki hiç
Hoşşş geldin Cheryy'cim hemen kaydını yapıyom
Canim 33 daha ekle.. bgn bnm koca evde firsat buldukca devam ediyorum canim
samsung Galaxy s3mini
Ben 100 çektim kızlar.
Ben 140 tane okudum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bende varim canim :)
kızlar bende varım daha gelen olur bıraz bekleyelım duzgun lıste yapalım 4444 okuruz ne dersınız?
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
Hatunlar sizden de olumlu-olumsuz haber bekliyorum