Hoşgeldin canım sana 4. sıra diyelim o zaman
Hoş buldum canım. . Insallah biran önce gelirlerde bu hafta baslariZ 10 kişi filan olsa payimiza düşen daha az olur daha kolay okuruz
samsung Galaxy s3mini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım sana 4. sıra diyelim o zaman
Hoş buldum canım. . Insallah biran önce gelirlerde bu hafta baslariZ 10 kişi filan olsa payimiza düşen daha az olur daha kolay okuruz
samsung Galaxy s3mini
Kesinlikle canım süreleri kısa tutmaya çalışırsak herkese bir an evvel sıra gelmiş olur yoksa diğer türlü bıktırır
Biktirma değil canimda çok olursa kafa karisir.. ne bir eksik ne bir fazla olmamasi lazım cunku.. hassas bir dua..
samsung Galaxy s3mini
Evet haklısın işin bu boyutu da var ..
Sensiz olur mu hiç kuzum 3. sıraya da seni alalım o zaman kuzucum inşallah okumalar tez elden bitip çarçabuk sıra gelir
tamamdır 100 tane okuyorum ben bu akşam başlıyorum
Yani canım ben tek basima cesaret edemedim. . Konu acayim derken senin topigini gördüm. .
samsung Galaxy s3mini
tamamdır 100 tane okuyorum ben bu akşam başlıyorum
Kızlar beni de alır mısınız sıraya. Birlikte okuyalım...
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
samsung Galaxy s3mini
Tek başına zaman alır el birliğiyle daha iyi olur, hiçbirşey tesadüf değil be gülüm bu topici görmende muhakkak bir hayır var .. Allah şimdiden kolaylığını sağlamış sana, inşallah dileğine de en kısa sürede kavuşursun
Canım seni de listeye ekledim tez elden bitiricez inşallah okumalarımızı acayip hissediyorum bunu
Ben basliyorum canim o zaman yarindan itibaren senin icin..
samsung Galaxy s3mini
Aynen hayırlısıyla yarın listeyi netleştirip başlayalım okumaya herkese de bir an evvel sıra gelsin
Insallh canim gelir allah nasip ederse. . Ama dikkatli olalimki karışıklık olmasın sayilarda..
samsung Galaxy s3mini
Evet herkes buraya ne kadar okuduğunu yazar, sırası olan kişi takibini yapsın. Kaç okundu kaç okunacak takip etsin.