Peri benim okumamda bitmedi napicaz
Offffff bi terslik olmasa sasardim zatenGülüm bilemedim ki yaa , dünden beri kulübe giriş yapmamış. Bana bitireceğini söylemişti en son. Dicem ki paylaşalım tamamlayalım ya bu arkadaş okuduysa ne olacak :44:
Offffff bi terslik olmasa sasardim zaten
Deme öyle gülüm bunun da vardır bir hayrı , bakarsın arkadaşın okumaları eşref saatine denk gelir
Ya orasi öylede görmezse falan napicaz hem aradaki arkadaşlardan var daha
Tamam canim öyle yapalim ozamanYarın geceye kadar bekleyelim olmadı biz tamamlarız. Tanemmm dışında eksik okuman yok canım
Arkadaşlar herkese merhaba ..
Yarın sabah kısmetse yola çıkıyorum , normalde aktif sürücüyüm ama ilk kez uzun yola çıkacağım yaklaşık 500 küsür km yol gideceğim. Yol halidir kaza olur bela olur , şimdiden hakkınızı helal edin benden yana varsa eğer hakkım anamın ak sütü gibi helali hoş olsun hepinize.
Görüşmek dileğiyle, Allah'a emanet olun.
Helal olsun cnm dikkat et.Arkadaşlar herkese merhaba ..
Yarın sabah kısmetse yola çıkıyorum , normalde aktif sürücüyüm ama ilk kez uzun yola çıkacağım yaklaşık 500 küsür km yol gideceğim. Yol halidir kaza olur bela olur , şimdiden hakkınızı helal edin benden yana varsa eğer hakkım anamın ak sütü gibi helali hoş olsun hepinize.
Helal olsun cnm, hayırlı yolculuklar :) nete girme imkanin olacak ama dimi?
Helal olsun cnm dikkat et.
Canim bana ozel mesajla adini yollarmisin. Senin niyetine aksama baslayacagim aksilik olmazsa?
Helal olsun cnm dikkat et.
Canim bana ozel mesajla adini yollarmisin. Senin niyetine aksama baslayacagim aksilik olmazsa?
Amin canım cümleizin inşallahhhhKuzu, özgeyle nutella arkidiş ya eğer nutella eksik okursa ben +7 okuyacağım ondan kızartmadım kendimi
attım cnm msj msj kutuna bakabilirsn.
Canım adını ve niyetini mesaj atacaksın sanırım bekliyorum ben de. Bitirdim okumayı. Duanı da yapayım.
Msj attim cnm gelmedi mi,?
Msj attim cnm gelmedi mi,?
Olmazsa mail adresimi yazayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?