Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim sana gectimi liste?ben senin listenden itibaren varim..ve senin icin okumaya basladim hatta yariyi gectim..buarada bende 7 aylik hamileyim:)
Evet cnm suan sira bende 193 adet bnm niyetim icin okuyacaksin, ismimi ozelden atmistim:) allah saglikla evladını kucagina almayi nasip etsin insallah:) bu arada icime nedense erkek bebek dogdu, cinsiyeti ne?
Evet cnm suan sira bende 193 adet bnm niyetim icin okuyacaksin, ismimi ozelden atmistim:) allah saglikla evladını kucagina almayi nasip etsin insallah:) bu arada icime nedense erkek bebek dogdu, cinsiyeti ne?
Arkadaslar eger okuyamayacak durumda olan cikarsa lutfen bize bildirsin, bos durmayip biz okuyalim.siradaki arkadaslari bekletmeyelim.
Canım ben okudum bitirdim rabbim dilegini çok bekletmeden hayirlisiyla kabul eder inşallah.
Bana da bişiler hissetsen ya bacıı
Sana büyük hissediyorum yavrum o degilde sen neden 7 eksik okudun ?
Kutunda büyük var diyon yani Özgem81 7 fazla okumuş canım onu dengeledim.
Sayende burda güzel seyler yapiyoruz cnm, allah gonlune gore verecek inaniyorum o halde sende okumus oluyosun cnm allah kabul etsin kendini kirmizi yapta bilelim
Amin canım cümleizin inşallahhhh Kuzu, özgeyle nutella arkidiş ya eğer nutella eksik okursa ben +7 okuyacağım ondan kızartmadım kendimi
1. perican55 -> 193 okunacak , 186 okundu
2. ilknur46 -> 193 okunacak ,
3. Emily_bostonci -> 193 okunacak
4. ademelmas33 -> 193 okunacak ,
5. tolin ->193 okunacak
6. yedinoktabes -> 198 okunacak, 198 okundu BİTTİ
7. Hellowomen -> 193 okunacak
8. Kelebekcim - > 193 okunacak ,
9. Nara87 -> 193 okunacak ,
10. DeryaDeniz28 -> 193 okunacak ,
11. MissCherryBlossom -> 193 okunacak
12. DoLmA -> 193 okunacak ,
13. berirem -> 193 okunacak
14. özgem81 -> 193 okunacak , 200 okundu BİTTİ
15. nutellanutella -> 193 okunacak
16. kocamlaben -> 193 okunacak ,
17. dior34 -> 193 okunacak,
18. Thalix -> 193 okunacak
19. yagmurlu_ist -> 193 okunacak
20. tanemmmmm -> 193 okunacak
21. ysmn1096 -> 193 okunacak , 193 okundu BİTTİ
22.privet37 -> 193 okunacak
23.yalcinn -> 193 okunacak
Okunan : 777 Kalan : 3667
Merhaba arkadaslar; herkesin duasi kabul olsun allah tez vakitte niyetinizin gerceklesmesini nasip etsin insallah:) bugun selin arkadasimiz biter buyuk ihtimal ve bnm duaya baslariz, niyetim 5 ay once ayrildigim eski sevgilimle tekrar birlikte olmak ve tez zamanda evlenip mutlu bir yuva kurmak.guzel allahim insallah nasip eder.ismim cok spesifik oldugu icin burdan paylasmak istemiyorum, pericgm herkese msj olarak bildirecek, sagolsun:) simdeden cok tesekkur ederim.
Okudum Allah kabul etsin ..
Canim ben okudum bitirdim..hayirlara vesile olur insallah..
Tamam cnm :) bu arada bnm ismimi ogrenmeyen 3 arkadas vardi sanırım, onlar donus yaptilar mi sana?
Cıks malesef , okuduğunu bildirdiklerinde mesaj atıcam artık