- 19 Nisan 2014
- 565
- 263
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu arada elmascim okumana bu aksam baslicam insallah hayirlisiyla istegin gibi saglik bir evladin olur ama bu sabah ne yalan soyliyim senin icin kac tane okuyacagimi bakmaya girdigimde icimden insallah elmasin kizi tez zamanda gelir dedim Allah soyletti galiba :)
Pericim benim okumam bitti
yazmayı unuttum sayıda bir değişiklik yoktu değil mi 260 okudum, ademelma kardeşim için Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Amin canimm insallahh allah razı olsun
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
1. perican55 -> 246 okunacak , 246 okundu BİTTİ
2. ilknur46 -> 246 okunacak
3. Emily_bostonci -> 246 okunacak
4. ademelmas33 -> 262 okunacak , 262 okundu BİTTİ
5. tolin -> 246 okunacak
6. yedinoktabes -> 246 okunacak , 46 okudu
7. Hellowomen -> 246 okunacak
8. Kelebekcim - > 246 okunacak , 246 okundu BİTTİ
9. Nara87 -> 246 okunacak
10. DeryaDeniz28 ->246 okunacak , 246 okundu
11. MissCherryBlossom -> 246 okunacak
12. DoLmA -> 246 okunacak
13. berirem -> 246 okunacak , 246 okundu BİTTİ
14. özgem81 -> 246 okunacak , 246 okundu BİTTİ
15. nutellanutella -> 246 okunacak
16. kocamlaben -> 246 okunacak
17. dior34 -> 246 okunacak , 246 okundu BİTTİ
18. Thalix -> 246 okunacak , 100 okundu
Okunan : 1638 Kalan : 2806
ismim elmas 10 aylik evliyim 8 aydirda bebek sahibi istiyorum ama olmadi.. hayirli ve saglikli bir evlat istiyorum kizlar.. simdiden hepinizin ağzına saglik..
Amin canimm insallahh allah razı olsun
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Ben onunla evlensem 1 ay sonra istemeye başlarım çocuğu adını bile koydum şimdiden ama başkasıyla evlenirsem en az 1 yıl falan istemem
Selamun aleykum. Bende araniza kayilabilirmiyim.hem dua isteyen atkadaslarimiza yardimci olmak hemmde duanizi istemek icin. ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
pericim canım elmas için okuyacağım 246yı okudum inşallah allahım dileklerini gerçekleştirir
Süppersin kuzum , bebişimizden dolma teyzesinden bir çeyrek daha
246 duayi bitirdim Elmas niyetine Pericim. Rabbim tum isteyenlere saglikli ve hayirli evlat versin kucagini bos koymasin. Amin.
yazmayı unuttum sayıda bir değişiklik yoktu değil mi 260 okudum, ademelma kardeşim için Allah hayırlısını nasip eder inşallah
Bu arada elmascim okumana bu aksam baslicam insallah hayirlisiyla istegin gibi saglik bir evladin olur ama bu sabah ne yalan soyliyim senin icin kac tane okuyacagimi bakmaya girdigimde icimden insallah elmasin kizi tez zamanda gelir dedim Allah soyletti galiba :)
14 fazla okumuşsun bebem ama onu birine eklerim ben ağzına sağlık , ilknur teyzesinden de yarım altın ve 14 tl hediye
Kizlar ben de varim.beni unutmayin :)
Bu saate kadar is toplantisindaydim Peircan cim, ben de varim
tamam burada konuya dönebiliriz bebiş için okuyoruz bir kaç ay sonrada patik yelek örüyoruz işallah aminnn