Yalnız ben çok haşin severim 3 kere havaya atıp 2 kere tutarım
3.sunde ben tutarim teyzesi sen sevde :))
samsung Galaxy s3mini - rabbi yessir vela tuassir rabbi temmim bil hayr !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız ben çok haşin severim 3 kere havaya atıp 2 kere tutarım
Evet bacım elmasımızın niyetine hepiciğimiz teyze olmak için dua edeceğiz
Insallah canim allah razi olsn.. rabbim kimsenin kucagini bos bırakmasın. .
Bebisimin ceyreginide tak canm bu arada 262
Amin inşallah canım bizimde evliliğimizin 2.yılı başladı, eşimle 3 yıl bitince çocuk yapıcaz dıye anlaşmıştık ama ben geçen ay düşünmeye başladım bu ay başlayacak çalışmalar bebek için, inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda dileğimize Canım ben gordugum kadarıyla stres baş düşman, ovulasyon takibi çok önemli. Doktora gıttın mı hamılelık oncesı ıcın?
Amin inşallah canım bizimde evliliğimizin 2.yılı başladı, eşimle 3 yıl bitince çocuk yapıcaz dıye anlaşmıştık ama ben geçen ay düşünmeye başladım bu ay başlayacak çalışmalar bebek için, inşallah hepimiz kavuşuruz tez zamanda dileğimize Canım ben gordugum kadarıyla stres baş düşman, ovulasyon takibi çok önemli. Doktora gıttın mı hamılelık oncesı ıcın?
Ovulasyon takibi yaptim bu ay canim.. dr. Gitmedim bu ayda eger olmazda gidicem insallah.. stres cok fazla var malesef insallah seni bu kdr bekletmez bebegn canim.. rabbim verir biran önce
Kız daha 10 aylık evlisin yıllarca sıpam gelsin diye bekleyenler var hemen ümitsizliğe kapılma
Allahim onlarada nasip etsin.. tabi bazen oylede dusunuyorum bacim ama su çevre yokmu hergoren bebek varmi olmaz bak sonra diye soyleyince insanda etkileniyo
Ovulasyon takibi yaptim bu ay canim.. dr. Gitmedim bu ayda eger olmazda gidicem insallah.. stres cok fazla var malesef insallah seni bu kdr bekletmez bebegn canim.. rabbim verir biran önce
Ben de çocuk düşünüyom ama babasını bulamıyom
Yok artık yaa dur hele evliliğinin tadı çıksın birbirinize iyice alışın vs .. bu çevre kafayı yemiş
Amın ınsallah canım hemen oyle umutsuz olma ya daha çok yenısın bizim etrafımızdakı tum arkadaşlarımız 2 3 yıl bıtınce bebebk sahıbı oldu dıye eşim çok erken hıssedıyor uzulmekle olmaz, elimizden geleni yapıp dua edıcez. Ben geçen ay kararımız kesınleşince doktora gıttım smear testi yaptırdım birde folık asıde başlattı doktor. Bak mesela mantarım cıkmıştı onu bıtırdık once, mantar sperm olduruyormuş, yanı hamıle kalmadan doktora gıtmek cok onemlı canım. Baktın olmadı gıdersın belkı cok basıt bır engel vardır ovulasyon testleri çok işe yarıyormuş benım 14.gun bugun senın kaçıncı gun?
Vaktı saati gelmemiştir inşallah bulucaksın canım benım Zaten kafaya çok taktığında değil ummadıgın anda oluyo bazı duygular, eş olmak anne olmak hepsi kısmet işi, hayırlı kısmetler versın rabbım
Benim regl gunume 7 gun kaldi canim.. esim gitmek istemedi dr.a hemen deneyelim filan dedi ama bu gerek kalmaz insallah.. olursamda 3.gunu gidicem.. smear testi nasil zor diyolar biraz.. bende biraz mantardan yada iltihaptan kuskulaniyom bu ay kasiklarim cok agrio ara ara
Smear testi regl döneminin dışında yapılıyo canım. Yok hiç zor değil, yumurtalıklarına falan baktıkları sırada vajınadan sıvı alıyorlar ve teste yolluyolar. Aynı anda kultur de ıstersen ıltıhap mantar vs. ne varsa cıkar zaten. Bu arada hamıle kalmadan once ıltıhabın halledılmesı gerekıyor mutlaka. Bizim işler çok yoğun pek fırsat zaman olmuyor bu ay, bakalım kısmet bu işler hayırlısı inşallah hakkımızda.
Insallah sevdiginle kavuşup evlenince gorursun canim :) 2 aylik evliyken hadi hadi diolardi bana :))
Ben onunla evlensem 1 ay sonra istemeye başlarım çocuğu adını bile koydum şimdiden ama başkasıyla evlenirsem en az 1 yıl falan istemem
Insallah gonlundekiyle evlenirsin kuzum insallah.. inan taa icimden isteyerek soyluyorum bunu.. bende sevdigim kisiyle evliyim 2 ay ancak durdum sonra bende istedim cocuk.. rabbim bian once kavustursun
bitti gülüm sana bitti :) elmas'a oku sen bebek sevmek istiyom
Smear testi regl döneminin dışında yapılıyo canım. Yok hiç zor değil, yumurtalıklarına falan baktıkları sırada vajınadan sıvı alıyorlar ve teste yolluyolar. Aynı anda kultur de ıstersen ıltıhap mantar vs. ne varsa cıkar zaten. Bu arada hamıle kalmadan once ıltıhabın halledılmesı gerekıyor mutlaka. Bizim işler çok yoğun pek fırsat zaman olmuyor bu ay, bakalım kısmet bu işler hayırlısı inşallah hakkımızda.