Kim ne kadar okumak isterse paylaşalım gülüm herkesin kendine göre okumaları var çünküOlur canim paylasalim
25 tanede ben alayım...Şimdilik 25 adet ben alıyorum , Kelebekcim=50
kalan= 279
Hadi kızlar herkes 25 okusa rahatlıkla biter ..
Ben 185 taneni okuyup biturdim. Allah kabul etsin. INSALLAH
Canım çok sağol eksik olma Allah razı olsun25 tanede ben alayım...
Şimdilik 25 adet ben alıyorum , Kelebekcim=50
kalan= 279
Hadi kızlar herkes 25 okusa rahatlıkla biter ..
Canım salavat abdestsiz de okunabiliyor hatta bayanlar regl döneminde de okuyabilir. Ama akşam da olur tabikişuan işteyim okuyamam abdest giyim hak getire
bitmedi ise akşam eve geçince destek olabilirim.
Çok sağol Naracım Allah razı olsun. Bir de önceki liste Zerrinden kalma eksik okumalarımız var sen de biraz okuyabilir misin ?kizlar ben de okuyup bitirdim.allah akbul etsin
Canım salavat abdestsiz de okunabiliyor hatta bayanlar regl döneminde de okuyabilir. Ama akşam da olur tabiki
Canım söylediğin 50 vardı onu mu okudun yoksa toplamda 50+50 = 100 mü okudun ?Ben elave 50 tane de okudum Allah kabul etsin
ahh ahh içim rahat etmez kihaftasonu adet olacağım sıradaki ark a okuyamam diye dert ediyorum şimdiden.
çünkü biz zamanında bu duayı 1 kişinin evlenmesi için okumuşken usule nizama nasıl uymuş nasıl dikkat ettiysek Rabbim 4 kişinin evlenmesini nasip etti..üstelik 1 sene içinde..ve ayrıca suçsuz yere cezaevine düşen ama ispatı olmayan biri için okuduk Allah'ın izniyle aklanmıştı.
biz bu iki okumada..okurken,adetli kişi okuyanların yanında bile durmazdı çoğu zaman,televizyon kapalı,kimse birbiri ile konuşmaz hele başkasını hiç anlatmazdı..kalpten isteyerek okumuştuk..şimdide buna dikkat etme niyetindeyim.
bu zamana kadar bu şekilde yaptım..kendi içimin rahat etmesi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?