Hayır kesinlikle alkolik değil normal herkesin hayatında olabiliceği kadarı sadece.Yani anneler hisseder , anneni dinle ... sonra pişman olursun falan denir de ...
Anne babalarda bazen körü körüne bir inada giriyor .
Tek sebep , alkol alımı (alkolik değil herhalde ) ve neymiş bir başka kısmete hayır demen mi ?
Bu hiç adil değil ama ya .
Sabret diyeceğim , ne diyeyim . Madem görüp tanışınca , bu iki sebep dışında bir şey bulamıyor ... sabret .
Gözüne gözüne sokma ilişkini ... bitti de deme asla .
22 yaşındayım.KAÇ YASINDASIN
ANNENİN BU KONU DIŞINDA SANA TUTUMU NASIL?
YANİ HAYATIND ABU KİŞİ YOKKEN İLİŞKİN NASILDI ANNEN İLE?
22 yaşındayım.
Annem normalde de çok katı ve baskın karakterlidir.
Bundan önce de bi çok sorunlar yaşadık ve annemin her kararım da bana karşı çıkma, herşeyi kendi kontrol etme gibi istekleri oldu hep. Yani anlıcağınız onun dediği olunca herşey iyi ama ben kendi isteğime göre hareket edince hal bu.
canım anneler insanı gözünden sak diye tanır yok diyorsa bitir.inana hiç bir anne yanılmaz.sen su an bir cekim gücü içindesin vazgeç bu insandan.alkol asla iyi bişey degil hiç kullanmasın canım niye içiyor madem.önüne bak yeni kişiler inan bana dah iyiler cıkar karsına.sana abla anne nasihati.22 yaşındayım.
Annem normalde de çok katı ve baskın karakterlidir.
Bundan önce de bi çok sorunlar yaşadık ve annemin her kararım da bana karşı çıkma, herşeyi kendi kontrol etme gibi istekleri oldu hep. Yani anlıcağınız onun dediği olunca herşey iyi ama ben kendi isteğime göre hareket edince hal bu.
Aramızda fazla yaş farkı yok oda 23 yaşında.sevgilinin yaşı kaç
yani bu kadar keskin olması evet pek doğru değil ama belki üzüleceksin endişesi taşıyor olabilir annen
tavrı kesinlikle böyle olmamalı tabiki
zaten evlilik düşünmek için ikinizin de yaşı çok küçükAramızda fazla yaş farkı yok oda 23 yaşında.
Beni üzücek biri olsa 8 aydan beri üzülmez miydim sizce de? Ya da bunu hissetmez miydim?
Siz olsanız hissetmez misiniz? Bunu hissetmemek imkansız. Sonuçta şuan hayatımı ben paylaşıyorum onunla ve nasıl biri olduğunu ben biliyorum. Bu tamamen annemle alakalı bişey karşı tarafla hiç alakası yok.
Nasıl söylenir bilmiyorum ama annemin daha önce istediği kişinin durumu daha iyi olduğundan, daha rahat bi geçim sürüceğimi düşündügünden böyle. Erkek arkadaşımın durumu kötü değil ki olsa bile bu bana engel değil kesinlikle. Anlıcağınız annem bana zengin koca bulma peşinde!
Teşekkür ederim. Ben anlamaya da çalıştım evet ama inanın annemin ki artık koruma iç güdüsünden çok kendi istediğini yaptırmaya geldi. Yani iş inada bindi.canım anneler insanı gözünden sak diye tanır yok diyorsa bitir.inana hiç bir anne yanılmaz.sen su an bir cekim gücü içindesin vazgeç bu insandan.alkol asla iyi bişey degil hiç kullanmasın canım niye içiyor madem.önüne bak yeni kişiler inan bana dah iyiler cıkar karsına.sana abla anne nasihati.
ben bir anneyim kızım var daha küçük onu uçan kustan sakınıyorum sen anla annenin hassasiyetini
23 yasında imiş sevgilisi, o yazmadan ben yazim dedimAnneler hep hakli cikar
Yontemi begen veya begenme o ayri
22 yasindasin. Sevgilin kac yasinda? Ne is yapiyor? Sen ne is yapiyorsun? Kenarda birikmis paran var mi? Peki ya sevgilinin var mi? Bunlara gore davranmalisin. Kendini guvenceye almadan hic bir sekilde ailenle ters dusme derim cunku hala onlarin evindesin ve onlarin kurallarina uymak zorundasin
mutluluğu tabiii ama coğu insan mutlu sanıp evleniyor su anki psikolojin senin cokkkkkk hassaasTeşekkür ederim. Ben anlamaya da çalıştım evet ama inanın annemin ki artık koruma iç güdüsünden çok kendi istediğini yaptırmaya geldi. Yani iş inada bindi.
Sizde annesiniz o zaman şöyle söyliyim. Kızınızın mutluluğunu göre göre, bunun herkes farkındayken bile hala böyle ayırma çabaları gösterir miydiniz? Sonuç olarak bi anne için en önemli şey çocuğunun mutluluğu değil mi?
Zaten evlilik gibi bi düsüncemiz suan yok.Anneler hep hakli cikar
Yontemi begen veya begenme o ayri
22 yasindasin. Sevgilin kac yasinda? Ne is yapiyor? Sen ne is yapiyorsun? Kenarda birikmis paran var mi? Peki ya sevgilinin var mi? Bunlara gore davranmalisin. Kendini guvenceye almadan hic bir sekilde ailenle ters dusme derim cunku hala onlarin evindesin ve onlarin kurallarina uymak zorundasin
Keşke :) annem yumuşamaz hatta annem babama göre daha baskındır öyle söyliyim. Ben onun istediğini ona verene kadar annem yumuşamaz.babanla konuşmayı denesen en azından anneni yumuşatmak adına
Zaten benim de beklediğim bu. Doğrularımı yanlışlarımı kendim görebilmem.zaten evlilik düşünmek için ikinizin de yaşı çok küçük
annen senin için en doğrusunu istıyordur ancak yöntemi yanlış biraz
böyle yaptıkca kendınden uzaklastırıp , senı daha cok sevgiline yonlendırır
halbuki senı onaylasa , sen doğru yanlıslarını kendın gorebılırsın
8 ayda i,yiyi kötüyü göremezsin evet
bunun için çok erken
Evlenmicem değil sadece şuanlık evlilik düşünmüyoruz. Erkek arkadaşıma kalsa en azından adı konsun belki herşey daha iyiye gider diye düşünüyor ama ben ailemden dolayı geriden baktım bu duruma hep.canım biliyorum su an o kadar bağlısınki bu insana yer gök oynasa o dogru gelir sana.emin ol biz bu yollardan geçtik aynı seyleri yasadık ve herkes yasadı.kimi sevgilisi için annesini karsısına aldı kimi annesini dinledi.ama emin ol genelde annenin dediği olur hisseder anne hayatın cemberinden geçmiş hayat oyle lay lay lom degil bu kişi nereli ailesi kim kim in çocugu nedir necidir.tipi nasıl sana yakısıyormuinsanlıgı nasıl bunlar cok önemli yarın o sevgi bietr cicim ayları biter gercek yüzüyle başbaşa kalırsın eyvah dersin.
ayrıca evlenmeyeceksen ne diye zaman harcıyorsun takılma yaa onla bosver kız arkadaslarınla takıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?