Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canımcım... baslayayım ben ...cok cok sagolll:13:
canlarım kusura bakmayın nişan vardı yeni geldim o yüzden okuyamadım ama kalana yardım edeyim hemen başlıyorum okumaya nolur hakkını helal et canım![]()
Cnm saglik olsun..biz okuduk.Rabbim yardim etti cnm.Seni de niyet ettik..100 tane kalmıştı onuda touch okuyor simdi cnm..
Okudum canlarim 75 tane ALLAH kabul etsin canim, ALLAH herkesin niyetini kabul etsin. AMIN! INSALLAH! Canim lutfen hakkinizi bana helal edin bugün bu kadar okuyabildim.
kızlar okumayayım mı?
canım kalan 100 taneyı okudum ben... Allah razı olsun senden anzlı esmam en cok sana yuklendık
Kızlar sizin de agzınıza iyi yuregınıze saglık..Rabbım dualarımızı kabuletsin , hayırlı kapıla acsın hepımıze... bız de hayırlı muradımıza erelım.... yarının planını yapabiliriz artık...
benim çok az kaldı siz plan yapana kadar bitirp gelirim
canım Allahdan bişey çıkmazsa ben okuyabilirimKızlar Yarin saat 24.00 a kadar 200 tane Salati Tuncina okuyabilirmisiniz kesin...
Ya da yarin isterseniz ezberimizde olan dualardan okuyalım..
1001 Fatiha veya başka birsey de olur..
Kızlar Yarin saat 24.00 a kadar 200 tane Salati Tuncina okuyabilirmisiniz kesin...
Kızlar Yarin saat 24.00 a kadar 200 tane Salati Tuncina okuyabilirmisiniz kesin...
AMA kesin okursaniz tmm..200 er tane okuyalım Salati Tuncina
Ya da kizlar yarin herkes gönlünden gecen bişeyleri okusun.Yarın ara verelim dinlenelim..
Okuyabilenler 41 Salati Tefriciye okusun.
AMA kesin okursaniz tmm..200 er tane okuyalım Salati Tuncina
Ya da kizlar yarin herkes gönlünden gecen bişeyleri okusun.Yarın ara verelim dinlenelim..
Okuyabilenler 41 Salati Tefriciye okusun.
Canlarım karar verin .okuyalım ins..
Salati-Tuncinaya devam derseniz bana hersey uyar.. ....goalk gitmis galiba 4 kisi olduk galiba