hep ben!

Buradaki tek sonun senin insanlardan çok fazla beklentin olması. İnsanların kendisine adaletli davranmadığını düşünen bir çok kişi var. Bu dünyanın sonu olmadığı için kafaya da takmıyorlar. Kaynananı değiştirebilecek misin? Eşini değiştirebilecek misin? Sedefi mükemmel(!) hale getirmek için özel güçlerin var mı? Hayır değil mi? Ayrıca insanların istediğiniz gibi davranmasını beklemek doğru değil. Artık evlendin ve kendine ait bir hayatın oldu. Başkalarını bı kadar önemsemek yerine evliliğinize odaklanmalısınız. Eşiniz böyle ve bilerek isteyerek evlendiniz. Demekki göze alınmış bazı şeyler var. Bunlara daha fazla odaklanırsanız daha mutlu olabilirsiniz. Diğer arkadaşlara da kızmayın lütfen. İnsan çocuğuna bile "oraya gitme düşersin" dediği halde çocuk gidip düşmüşse bir de annesi kızar neden düştün diye. Buradaki kadınlar birbirini gerçekten önemsiyor. Uyarılarının dikkate alınmadığını ve yaşanacak dedikleri herşeyi yaşadığınız için kızmakta haklılar diye düşünüyorum.

amanede sana şunu söylemek istiyorum kafana takıyorsun. Senin hakkında konuşulan şeyleri kimden duyuyosan o kişiyi uyar hiç birşey bilmek istemiyorum diye. Eşine yansıtıp mutsuz olup kimseyi sevindirme. Mümkün olduğunca az görüş. Boşver seni sevmesinler ama sana olan saygılarını sen muhafaza etmelisin. Duyma görme konuşma. Kapını kapattımı hepsi geride kalır.

Allah başka dertler vermesin. İnsanlar neler yaşıyor. Şöyle düşün ALLAH korusun eşinden yana büyük bi darbe yesen emin ol bunlar sana dert bile gelmeyecek.

Beklentilerini fazla tutuyorsun. El onlar canım boşver sen onları.

bu tavır ne kadar doğru bilemiyorum ama bana yanlış geldi .
bir insanın hayatına saçma demek için çok geçerli sebepleriniz olmalı .
sanırım başka bir konusunda arkadaş intahar ettiğini belirtmiş buda burada koz olarak kullanılmış yazık .
bir insan ne kadar sorunlu olursa olsun yaklaşım bu olmamalı .

daha önceki konularına hakim değilim arkadaşın fakat ne olursa olsun ne dalga geçilebilir nede yaşadığı hayat yargılanabilir burada .
kızcağız derdini dökmüş ki bu şekilde rahatlıyor belli eski konularıda varmış tanıyorsunuz . alay etmek yerine veya çıkışmak yerine hiç yazmasanız daha makbule gecer sanırım.

bildiğim ve savunduğum tek şey var aileler çocuklarının evliliklerinin üzerinden ellerini çekmeli . ( sinir bozucu )

Tamamini okumadim sadece sedefin adini gordum :))) onceki konuda cvp yazmadin kimseye niye hala gelip konu aciyosun ki?

amaaaan amanede boşver eşının sülalesınde bıtane bıle adam gıbı adam yok
dığer eltın sema dı demı o ıyı felan dıyordun o da mı sedefle bır oldu?

Hem ne yanı kaynanan gezmeye götürmedı dıye mı sızlanıyorsun
boşver götürmesın tut kocanın elınden kapı kapı gezın ışte

öyle sık sık da arama kaynananı
bıraz o arasın yaranamazsın ona

Konu içerisinde bireysel tartışmalara girmek, başkalarının yorumuna cevap vermek banlanma sebebi değilmiydi ben mi yanlış biliyorum. Hayır yanlış biliyorsam belirtmek isterim ki bana hakarette bulunan birini şikayet etmiştim. Ona cevap verdiğim için (ki asla hakaret etmedim şimdiki aklım olsaydı hakettiği şekilde cevap döşenirdim) sadece kayıtsız kalamadığım için bende banlanmıştım!!

Konuya göre mi kişiye göre mi değişiyor bu durum yoksa cevabı hakettiye göre mi değişiyor???

Bu yorumumu başka konu altında başka bir konudan bahsettiğim için banlanma ihtimalimi göze alarak yazdım!

Varsın hakkımı aradığım için banlanayım..

Son düzenleme:
herşeyi çok fazla kafana takıyorsun insanları çok önemsiyorsun boşver kimseden fazla beklentin olmasın gelmeyen gelmesin aramayan aramasın sende herkese hakketiği kadar değer verirsin olur biter hatta mesafeli olmak her zaman için daha iyidirsen eşinle mutlu olmaya çalış huzurunu bozma

yine sedef yine sedef diyen arkadaşlar,

amendanın hayatının içinde bu insanlar bir şekilde de karşılaşıyor,amenda evet ilgi bekliyor , arayıp sorulmak isitiyor, boşveremiyor,düşünmeden edemiyor..

Belkide bunun altında kırılgan bir çocuk tarafı olamaz mı?

aileden gelen eksik duyguların , insanlara olan bağımlılığını tetiklemiş olması mümkün olamaz mı

yada amenda kendi çok ince ve hassas olduğu için hayatındaki insanlarında böyle olmasını bekleyemez mi?

Tüm bunların onun hayatını olumsuz etkilemesi çok mu anormal,

İletişimin face,twitter olduğu bir zamanda , insanların tavırlarının ve amendaya olan yaklaşımlarının olumsuz olması, ve arkadaşımızın samimiyete ihtiyacı olmuş olamaz mı?

Tüm yaşadıklarına rağmen , hala insanlardan ilgi,sevgi bekliyor olamaz mı?

Evet kafasını takıyor, çünkü karşısındakini fazla önemsiyoriçünkü önemsenmekde istiyor....

Ve bunun nedenini en iyi o biliyor...

Bana göre amendanın hissettikleri değilde sizin bunu anlayamamanız anormal...

biraz sabır biliyorum şu günlerinizde sizin için çok zor geliyor ama yaşadıklarınız istekleriniz konusunda sabretmelisiniz..problemli başlayan nişanlılık-evlilik sürecinizde ailesinin size,sizin ailesine alışmanız için biraz zamana ihtiyacınız var..eşinize çok fazla yyaşadıklarınızı yansıtmayın..sizi zamanla nasıl anladıysa yine anlayacaktır merak etmeyin sabırla bekleyin..şuan için sizi tanımalarına fırsat verin önyargılı oldukları için henüz tanımma aşamasına geçemediler onun içinde zamanını kendinizi üzmeden bekleyin..

ileri başak burcu ne demek
ben de başak burcuyum bende mi böyleyim

arkadaşlar kendimde başak burcuyum. ikizim ve ikizim tam bi başak burcu. takıntılı bir kimse olurlar genelde. herkes taşıyacak ve ileri olacak die bi kaide yok. ama takıntılımız çok feci derecede sorun ediyor hayatı kendine...

Kazen Bey, site sahibi olarak buradaki bayanlarla bu şekilde konuşmanız çok yersiz.O zeytin ezmelerinden kazanç sağlıyorsunuz.

Ben de bana özel mesajla hakaret eden kilşinin hakaret içerikli özel mesajını kopyalayıp konusuna yapıştırsdığım için banlanmıştım.Yöneticiler çok adil

Arkadaşım bu kaçıncı konun sana diğer konularında destek olmaya çalıştım ancak anladımki bu kadar insan sana cephe alıyorsa ve sürekli senin birşey konuştuğun kulaklarına gidiyorsa üzgünüm ama tutamıyorsun dilini demekki sende var demekki birşey herkesmi haksızlık yapıyor sana herkesmi? kötü.

O zaman arkadaşım nasıl bir aileye düşmüşsün mü diyelim ne diyelim?

Bir insanın adı çıkacağına canı çıksın derler. Belliki zamanında çok hataların olmuş ki artık kimse sana güvenmiyor ve herkes senden biliyor yapsanda yapmasanda.

İntihar etsen kp kv nasıl koşmaz değilmi? Bu neden ona bile inanmıyor demekki bu insanlar.

Sen bize kendinle ilgili anlatmadıklarını uzman bir doktora anlat baride sana bir faydası olsun sonun iyi değil arkadaşım üzgünüm

her ne olursa olsun bir yöneticiye yakışmayacak üslupta sözler...

evet içerik olarak haklısınız ancak üslup çok aşağılayıcı...

kötü içerik butonunu kullanabiliriz kanımca ,

amanede alış sende artık şu insanlara

belli ki sevmiyorlar seni

konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !

kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil

Hepsine canı gönülden katılıyorum.

Sevgili konu sahibesi kalayı basmış gitmiş bize yine.

Amanede çocukluğunda ne yaşadın bilmem ama ya bencilsin, herkesin senin etrafında dönmesini, senden başka kimseye fazla değer vermemesini istiyorsun ya da inanılmaz bir sevgi, ilgi açlığın var. Çok büyük tesadüf ki, anlatmayacaktım aslında ama dayanamadım. Aynı şey başımıza geldi, yani benim gözlemlerim. Seninle benzer şeyleri yaşadı.

X diyelim adına X çok iyi, eşinin ailesi tarafından çok sevilen, hatta hiç beklemediği bir ilgi yoğunluğuyla karşılaşıp sarhoş olan biriydi. Anlatış tarzını hiç unutmam, normal gezmeye gidiyor gibi gidip sarhoş gibi gelmişti. O ilgi, alaka mükkemmelmiş anlattığı kadarıyla, hiç bu kadar özel hissetmemiştim kendimi, sanki karşılarında insan değil de başka bir şey var gibi davrandılar demişti. O da ailesinden sevgi, ilgi, şefkat görmemiş bir kızdı, sonraları ise eltisi çıkıyor meydana yani abisi evleniyor bu arada X' i aile 3 yıldır falan tanıyor o zamanlar, e tabi yeni gelin olunca tüm ilgi, alaka ona yönelince bizim X tuhaflaştı, bir anda yüzü düştü, gidince morali bozuk dönüyor sürekli arayan insanlar arayıp sormaz olmuş abi evlenmeye karar verip kızla ailesini tanıştırınca, tüm ilgi alaka yeni geline kaymış haliyle. X olsa oluri olmasa da olur mantığıydı, onun demesine göre.

Her şey diğer eltiye yönelik olunca bu diğer eltiye bir olumsuzluk geliştiriyor, kıskanıyor deyim yerindeyse hatta şöyle ki eltisi bir de kayınvalidesi ve diğer eltiyi kötülüyor buna, o elti de yalnız can ciğer bu yeni gelin eltiye, bizim X şaşırıyor tabiki aynı sen gibi o kötü, çok kötü yüzlerine gülüyor, ama arkalarından en ufak şeyleri büyütüp atıp, tutuyor diyordu. Hal böyle olunca sevilmesini istemiyordu, hatta açık açık ben onun gibi değilim, eşit değerimiz olmamalı diyordu. Her gittiğin de mutlaka diğer gelini de çağırırlarmış falan bu da uyuz olurdu o da canı isterse gelir canı istemezse bahane uydurup gelmezmiş. Ben böyleyim o öyle, ama yine de hep o! diyordu. Hatta bu kişi sadece X değil, başka insanlara da aile de kim varsa herkesin olumsuz bir yönünü söyleyip dedikodusunu yapmış, X söylemedi kimseye ama o diğer kişilerden biri aileye söyledi. Aile ne mi yaptı? Hiç bir şey! Aynen öyle işte, hiç bir şey yapmadı, bilmiyormuş, duymamışlar gibi davrandı. Sanki hiç bir şey olmamış gibi gül gibi geçinip gidiyorlarmış hala, bizim X' te banane ya, kim kiminle iyi olursa olsun, kimi severlerse sevsinler, ne yaparlarsa yapsınlar aman benden uzak olsunlar da ben haftada bir görünür gelirim evime diyor, takmıyor yani bunun sonu yok çünkü, kimseye bir şeyleri zorla yaptıramazsın. A beni sevsinler, o kötü böyle yapıyor demekle olmuyor bu işler, al bak görüyorsun bizzat duymuşlar haklarında söyleneni, ama hal ve hareketler de değişim yok aynı, ne yaparsın ki bu insanlara ya da ne dersin?

İlgini, alakanı başka şeylere yoğunlaştır lütfen, farklı şeyler yap yok mu arkadaşın falan? Çalışmıyorsan sana gelsin sen git, oyalan bir şeylerle ki, sürekli bu olanları düşünme.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…