edepsizlik yapma!
saçma sapan olan ne biliyomusun, senin yaşadığın hayat
kv kp yüzünden intihar eden ben değilim, azcık ilgi görmek için yapamayacağın şey yok seni neden sevmedikleri çok açık, hem diyosun kimseyle görüşmiyim dedikodu yapıyolar hemde gelsinler arasınlar sorsunlar, kafa bi milyon.
Her üye uygun bir dille fikrini söyleyebilir fakat konuları geyik sohbetine çeviremez, konu dışı yazamaz, hakaret edemez, polemiğe giremez.
Ayrıca site kurallarına uymayan yorumları kötü içerikle bildirmek gammazlamak değildir, her üyenin yapması gereken bir işlemdir...
ileri başak burcu ne demek
ben de başak burcuyum bende mi böyleyim
Birine laf soktuklarında 2-3 şak şakçı da buna aslansın kapnasın diyorsa hemen havaya giriyor bu tipler.
yazık reel hayatta ki ezikliğin sanal ortamda patlamasına güzel bir örnek ...
size ezik dahi diyemiyorum zira zeytin ezmesine bile ayıp etmiş olurum ...
Konu içerisinde bireysel tartışmalara girmek, başkalarının yorumuna cevap vermek banlanma sebebi değilmiydi ben mi yanlış biliyorum. Hayır yanlış biliyorsam belirtmek isterim ki bana hakarette bulunan birini şikayet etmiştim. Ona cevap verdiğim için (ki asla hakaret etmedim şimdiki aklım olsaydı hakettiği şekilde cevap döşenirdim) sadece kayıtsız kalamadığım için bende banlanmıştım!!
Konuya göre mi kişiye göre mi değişiyor bu durum yoksa cevabı hakettiye göre mi değişiyor???
Bu yorumumu başka konu altında başka bir konudan bahsettiğim için banlanma ihtimalimi göze alarak yazdım!
Varsın hakkımı aradığım için banlanayım..
Birine laf soktuklarında 2-3 şak şakçı da buna aslansın kapnasın diyorsa hemen havaya giriyor bu tipler.
konu sahibi eleştiriye açık değil ise konu açmasın !
kimse burada onun duymak istediklerini söylemek zorunda değil
amanede bir sürü konun var ve hiç birine geri dönüp cevap vermedin.eleştirende oldu,hak verende yol gösteren de.bir gün konu açıp daha uğramıyorsun bile.sonra 2 hafta sonra gelip başka bir konu daha açıyorsun.bunalttın artık insanları.tepkiler bu yüzden zaten.önce dön o cevap vermediğin konulara bir bak.binlerce öneri var senin için.
şu kızdığın üyeler vakit harcayıp akıl verdiyorlar sana ama hala aynı tepkidesin.
amanede geliyor konu açıyor,millete hakaret ediyor gidiyor.tekrar 20 gün sonra geliyor aynı şeyler yaşanıyor.amanedenin sorunları da belli,alacağı tepkilerde belli.alacağı tepkiyi bilerek neden insan sürekli konu açar.
haaa bu arada silinen konusunda ettiği hakaretleri unutmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?