Hep başka kızlar

banada süre ver düzelticem dedi

inş. bendede öyle olur ne zamandır kafa yerde

banada süre ver düzelticem dedi

biraz çaba sarfetsin sende soguk mesajlar at ciddi oldugunu anlasın yumuşama bence zamana bırak bakalım umarım hallederin ben içimi döktüm rahatladım artık korkuyu verdim yani :) bir arkadaşına kalmaya gitmiş ona açmış konuyu falan çocuk da buna kızmış kadınlara öyle şeyler söylenir mi sende abartmıssın bu kız bırakır seni demiş sabaha kadar uyumucam yarın görşelim kendimi dinleyeceğim sabaha kadar dedi buluştugumuzda gözleri şişmiş ağlamaktan elinde çiçekler falan kıyamadım sana süre veriyorum ayrılmaktan vazgectim falan dedim ço sevindi üstüme titriyor şimdi ilk çıktıgımız zamanlardaki gibi oldu hakkında hayırlısı olur inş. canım

benim eski sözlümde kızlarla çok muhabbetli ve iyiydi ama yazını okuduktan sonra ona şükrettim.hiç değilse bu denli değildi ya.allah sana kolaylık versin sabır versin

inş. bendede öyle olur ne zamandır kafa yerde

10 mayıs ve 13 mayısta çok agır konuştum zaten son üç aydır hep ayrılığı hissettirdim 14 mayıstan beri kafa yerlerde :) daha yeni aslında benim durumumda çok geçmedi üstünden

3 yanlışın bile 1 doğruyu götürdüğü inanılan bu dünyada.. Adamın 1 yanlışı tüm doğrulara bedel

Adamın içinde varsa en fazla senin yanında bakmaz
Sen yokken yapacağını yine yapar

Ay bu nasıl bişeydir ya bir de normal bişeymiş de bakmaya kızan kadınlarda suç varmış gibi anlatmışsınız. Sizin kendinize saygınız yoksa o adamın olmaması çok normal. Adam olan sevdiğine dünyanın en güzel kadınıymış gibi hissettirir yani siz istediğiniz kadar ''fazlaca güzel'' olun sevdiğiniz adam bunu yapınca o güzellik mutluluk ve onur getirmiyor malesef. Yazık ben de böyle hemcinslerimden tiksiniyorum.

Ayrıca sevgilisi kocası bakan bayanlar burçları karıştırmayıverin tamam ben de burca çok inanıyorum karakterle çok bağdaştrıyorum da bakmann gözle aldatmanın oğlaklıkla değil camışlıkla alakası var!!!! Benimki oğlak bir buçuk yıl bir kere dahi baktığını görmedim. Çoğu arkadaşımdan da duydum seninkini çarşıda gördük hep karşıya ya da önüne bakıyo önünden açık biri geçse umursamıyo bile diye. Ayy hele bi baksın oracıkta yolarım onu hiç de normal değil onun da o anasına ''Bakmanın normal olmadığını'' deyiver bir zahmet.

:) inş. canım sevmesem zaten uğraşmam çok seviyorum napıyım.inş. bende o günü görürüm size de mutluluklar bu arada :)

en başta ona demek lazım zaten canım ahhh o kadar özeniyorum ki ne güzel sadece seni düşünüyor aslında bayanlar pek bişey istemiyor erkekten ilgi ilgi o kadar

At gözlüğüni yanlardan gelen dikkat dağıtılcıları görmesin diye takıyorlar yalnız, hayvancağızlar önleri gayet güzel görüyor. Bence komple gözünü bağlamalı
zaten bi gün oyucam o gözleri o olucak bakalım o zaman bakabilicek mi ...ama içinde olduktan sonra oysam ne fayda

Özenmek yerine yaşa bence,tabi ki bu adamla değil
haklısın canım zaten kararımı verdim bundan sonra sadece izlicem uyarı yok gerisini sonuçlar belirlicek teşekkür ederim bu arada çok doldum ondan birazda burda paylaşmak istedim belki aynısını yaşayanlar yada fikrini söyleyenler falan yanımda destek çıkan biri olsun istedim kimseyede anlatamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…