• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep başka kızlar

türk erkeğinde devamlı açlık durumu var zaten sinir oluyorum zaten daha bugün başıma geldi yolda yürüyorum evli çift geliyor karşımdan o kadar yakışmışlar ki bide çok tatlı bi oğulları var çok hoşuma gitti elele sonra bana baktı adam utanmasa onları bırakıp benle yürücek o kadar ..kadında çok güzel bi bayan adam çirkin kadına üzüldüm sinirlendim çocukta öyle bi babayı örnek alırsa zaten hep böyle devam eder aile eğitimi çok önemli
Türk erkeği açtır, genetiğinde aldatmak vardır, gözü dışarıdadır.. Ama sen de bir Türk erkeği ile berabersin değil mi? Adamlığı ayırmak gerekiyor sözde adam olandan, ha işte böyle adamlar da var Türk erkeğinde, yani adam gibi adam. Basından gecen olayı anlatıyorsun ya, işte sözlünün durumu da aynen öyle ve sen böyle bir adamla berabersın.

Sevilıyorsun,sevildigine emınsın oylemı??Ya sevgi anlayısın çok farklı sanırım arkadasım karıstırıyorsun sen bu adam aç,doymaz senınle yetınmez yetınmıyor nedenı acık degımı senı sevmıyor bu adamla hala nasıl bırlıktesın yanı ınsan göz göre göre nasıl devam edıp bırde sevıldıgıme emınım der .

Sürekli bu muhabbet çekilmez ya. O ne öyle orda güzel kızlar vardı ama ben senin yanına geldim. Yani o düğüne gitseydi belli ki o kızlara asılacaktı. Bu ne ya. Sen pek ayrılacak gibi değilsin en azından burnunu sürt biraz. Böyle dengesiz hareketler yapmasın. En azından bunun muhabbetini senle yapmasın
aynen sürtmek istiyorum ama çok sinirli bi yapım var aniden parlıyorum gördüğüm an suratına indiresim gelio ..düğünde benden güzeli yoktu baktım ..sinir etmek için yapıo ama normalde zaten bakıo bence ben kıskanınca egosu yükselio kendini daha iyi hissedio

Türk erkeği açtır, genetiğinde aldatmak vardır, gözü dışarıdadır.. Ama sen de bir Türk erkeği ile berabersin değil mi? Adamlığı ayırmak gerekiyor sözde adam olandan, ha işte böyle adamlar da var Türk erkeğinde, yani adam gibi adam. Basından gecen olayı anlatıyorsun ya, işte sözlünün durumu da aynen öyle ve sen böyle bir adamla berabersın.
evet zaten bu dahada üzücü ama ben genetiğinde olduğunu düşünmüyorum yani bi erkeğin annesi erkeğin bakmasını normal karşılarsa kızın bakması ayıp derse zaten genetiği böyle oluşmuş olmaz mı yani kızlar hepinize tavsiyem yaşamış biri olarak kız erkek kavramını böyle öğretmeyin çocuğunuz varsa yada olursa ben çocuğum olursa kız erkek ayırmam kızıma yapma dersem oğlumada yapma derim oğluma yap dersem kızımada yap derim yoksa bu kafayla üzülen çok kız olur ve bende bi anne adayıyım sonuçta bigün benimde çocuğum olucak annelik kutsaldır...

aynen sürtmek istiyorum ama çok sinirli bi yapım var aniden parlıyorum gördüğüm an suratına indiresim gelio ..düğünde benden güzeli yoktu baktım ..sinir etmek için yapıo ama normalde zaten bakıo bence ben kıskanınca egosu yükselio kendini daha iyi hissedio

Ego yaparken seni krizlere sokuyor ama. Olmaz ki.

Sevilıyorsun,sevildigine emınsın oylemı??Ya sevgi anlayısın çok farklı sanırım arkadasım karıstırıyorsun sen bu adam aç,doymaz senınle yetınmez yetınmıyor nedenı acık degımı senı sevmıyor bu adamla hala nasıl bırlıktesın yanı ınsan göz göre göre nasıl devam edıp bırde sevıldıgıme emınım der .
evet işte düzelir diye bekliyorum çünkü seviyorum

canım konuyu okudum yorumlara bakmadım ama seninle yakın hissettim kendimi :)
benim 6 yıllık erkek arkadaşım oğlak burcu o da beni hep eleştirir 58 kiloyum 48 ol diyor çok mükemmeliyetçi onu tatmin imkansız
kız muhabbetine gelince bakıyor hatta yok bu klipteki kız bilmem hani dizi de oynuyor yok su kıza o şort yakışmamış vs vs ben hemen kendi şortuma bakıyordum :) yani bunlar onlara göre normal ama oglak erkekleri bunu belli ediyor
ben kıskanıyorum bakmanı istemıyorum dedim benim kimseyle işim olmaz sadece sen varsın benm için dedi ama ben kendimde kusur aradım bende çok güzel bir bayanım ama ister istemez kendine daha çok bakıyorsun acaba begenmiyormu diye :) ama konu o değilmiş ben çok iyi anladım ve sorunlarımı hallettim bu zamanda sadık erkek bulmaz inanın zor :)
neymiş peki durum aynı durumdayız neden öyle yapıyormuş ve düzeldi mi o huyu

sinir hastası oldum ya bazen durduk yere ağlıyorum üzülüyorum

Kim üzülmez ki. Kocam başkasına baksa ortalığı ayağa kaldırırım. Senin ki bi de gelip sana söylüyor. Bunu bi şekilde aşmalısınız. Bunun içinde ciddi bi konuşma yapabilir veya ona kaybetme korkusunu yaşatabilirsiniz galiba.

Canim benim bu nasil bisidir boyle sevgimolur bende bir oğlak burcuyum gerci kadini ve erkegi farkli oluyo ama şahsen ben nisanlima boyle bisi yapmıyorum ve onunda bana yapmasına asla izin vermem. Sende onun sana yaptığınyaptığınnin aynisini yap bakalim hosuna gidiyomu
gitmio tabi ama bakmak aklıma bile gelmior inan senin nişanlın bakmıyor mu hiç

Kim üzülmez ki. Kocam başkasına baksa ortalığı ayağa kaldırırım. Senin ki bi de gelip sana söylüyor. Bunu bi şekilde aşmalısınız. Bunun içinde ciddi bi konuşma yapabilir veya ona kaybetme korkusunu yaşatabilirsiniz galiba.
hiç mi bakmıo kocanız..çok güzel o bakmasa hiç kavga etmeyiz başka sorunumuz yok

sinir hastası oldum ya bazen durduk yere ağlıyorum üzülüyorum

Bu baska kadınlara bakanlar seviyo ve sadık oluyorsa sewgilisini/eşini aldatanlar kimler acaba??

Her kadn evlenmeden önce asla aldatılmayacağını zanneder. Hepsi çok güvenir de evlenir. Zaten kim bile bile lades der ki.. aslında bir kısmı böyle sevgiliyken anlar ama konduramaz.

Siz hayatınızda olmasanız da sevgilinizin başka kadınların uygunsuz yerlerine bakması iffetsizliktir bu gerçekle yüzleşin bir kere..

Size duyduğu sevgiden değil saygıdan dolayı bakmaması gerekir ama sewgiliniz size saygı duymuyor. dört yıl uzun bir süre bu kadar sabrettiğinize göre bundan sonra da devam edersiniz. Bari tetikte olun da aldatmasın sizi..

Son düzenleme:
:) bide demezmi bana güvenmiyosun diye :KK70:

güvendiğini her zaman belli etmen lazım . ben de ona ne dedim biliyor musun . ben yanımda mecburen tutuyormuş gibi hissediyorum seni ya git onların ol ya da beni saç telimden ayak tırnağıma sevdiğini begendiğini hissettir benden bir tatlı sözü esirgeyip onlara bakman beni rahatsız ediyor dedim ve benim sevdiğim erkeğin hayalinde bile ben olmalıyım başka kadına öylesine bile bakmamalısın dedim yoksa sana yapacaklarım buraya kadar olur ve bu ilişki biter heyecan vermiyosun dedim .ve bana iş yerimde erkek arkadaşlarım çok şıksınız hilal hanım çok güzel görünüyorsunuz bugün vs vs çok güzel yorumlar yapıyorlar çok hoşuma gidiyor utanıyorum sonra keşke benm sevgilimde böyle olsa diyorum dedim adam 360 derece değişti kafa hep yerde :)

neymiş peki durum aynı durumdayız neden öyle yapıyormuş ve düzeldi mi o huyu

ben seni erkek arkadaşım gibi görmüyorum böyle yaptıgında bir abi bir baba gibi hep eleştiriyorsun yok etegın kısa yok ayakkabın çok topuklu bilmem ne boyum du kilomdu begnsende begenmesende olumsuz yorum yapıosun dedim ben kendimi kadın gibi hissetmiyoum dedim çok agırına gitti seni bir abi bir arkadaş gibi görmeye başladım heyecan yok çok yıprandım ayrılmak istiyorum dedim biraz daha süre ver bana ben telafi edicem benden vazgeçme falan dedi

Back
X