- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
Aylin ilk mesajindan anladigim sandigin kadar ozgur degilsin. Ben tanimadigim bir ortama girdigimde once gozlemlerim. Sen bodoslama atlamayi tercih ediyorsun. Iki kultur birbirine cok celisiyor. Turkiye'de fb tarzi iliskilere kadinlar hazir degil, bu kadar acik secik dillendirmelere de. Erkekler zaten nefes alsa yeter dedikleri icin her daim hazir olabilir.
Sen her ne kadar ben ozgur bir kadinim istedigim gibi takilirim, ister fb yaparim desen de fb istemiyorsun bunu once bir kafandan at. Asik ol , akisina birak.
Bir de bu sekilde davranmaya calisarak bilinc altinda ex inden intikam almaya calistigini dusunuyorum.
+
Konu pray'e neden donuyor . Baninin uzayacagini kendisi de biliyor. Uzerine gitmesek nasil olurdu. Bence iyi olurdu.
Sen her ne kadar ben ozgur bir kadinim istedigim gibi takilirim, ister fb yaparim desen de fb istemiyorsun bunu once bir kafandan at. Asik ol , akisina birak.
Bir de bu sekilde davranmaya calisarak bilinc altinda ex inden intikam almaya calistigini dusunuyorum.
+
Konu pray'e neden donuyor . Baninin uzayacagini kendisi de biliyor. Uzerine gitmesek nasil olurdu. Bence iyi olurdu.