- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
Tavrını koy ilerisi senin için zor olur şimdi ne diyeyim diye bakan koca yarın bakmadan karar verir biraz eli maşalı ol yoksa daha çok akraba gelir ne yaparsan şimdi yaparsın bide kapalıymışsın bahanende çok insan yeni evliyken gecelikleÇok değil iki hafta evvel aynı konudan şikayetçiydim... Ama şu anlatacağım olayla anladım ki cidden sevgi yetmiyor. Eşini sevince ailesine katlanabilme kabiliyeti gelmiyor...
Evet çok değil bi kaç hafta evvel görümcemin oğlu sorgusuz sualsiz 2 hafta kalmıştı...Bunda art niyet aramadık ama sonucu hepinize malum zaten. Neyse sonra stres atalım diye eşimle okulların tatil olmasıyla kaçtık bi yerlere. Çok güzel 1 hafta geçirdik. Evimize döndük ve ertesi sabah saat 7 de kayınpederim aradı. Eşime nasıl bağırıp duruyor " o serhat (en küçük kaynım 20 yaşında okumadı diye düğünden sonra istanbulda kaldı ablası ben iş bulurum ona dedi ve ablasının bulduğu iş yerinde 1 ay çalıştı sözde iş kapanmış vs) neden ablanda kalsın onların zaten durumu yok borcları var. al getir senin evinde kalsın.karın mı koymuyor. o oğlana iyi bi iş bul" türevinden bi kaçta hakaret ekleyip telefonu suratımıza kapattı. Eşim de bana baktı napayım der gibi. bende tavrımı koydum. Sağolsun eşim anlayışlı hak verdi bana. Sonra ablasını aradı şu bana "karnında tutamadın çocuğu "diyen ablasını. Ablası da burda iş yok vs demiş. Neyse çıktı geldi kaynım. 3 gün iş bulunmadı ve 4.gün iş bulduk. ben kısa süreli sandım ne bileyim yaza kadar falan. Ama planları farklıymış ki bu çocuk evlenene kadar bizimle kalacakmış.
Küçük değil 19-20 yaşında bir erkek değil eşimin kardeşi öz kardeşim olsa bi noktadan sonra sıkıntı. Ben çalışıyorum eşim çalışıyor. Yani eve gelince hizmet edecek vakit yok. ben daha 4 aylık evliyim. şu cicim aylarındayız yani. Ve ben tesettürlüyüm evde 1 haftadır başım bağlı uzun etek oturmaktan gına geldi.
ve en önemlisi ben bu evde neyim kızlar ??? neden birileri gelip kalırken "acaba balhatun ne der,ona da sor bi " demiyor. benim annemle babam çay içmeye gelecekken bile arar kızım müsait misiniz eşine sor bakalım prpgramınız yoksa çaya gelmek istiyoruz " der. yani kızımın evi hop gideyim demez.haa ilişkilerimiz resmi değil aksine çok samimidir ama yeni evliyiz ve bu ev eşimle benim. oysa eşimin ailesi beni tabiri caizse dış kapının mandalı bile saymayıp uzuuuuun uzuuun planlar yapıyor.
Şimdi sorarım napmalıyım. Bu sorunu kime açmalıyım ??? Çözümünüz nedir.Siz olsanız ne yaparsınız ?
Dolaşmak ister banyodan havluylaTavrını koy ilerisi senin için zor olur şimdi ne diyeyim diye bakan koca yarın bakmadan karar verir biraz eli maşalı ol yoksa daha çok akraba gelir ne yaparsan şimdi yaparsın bide kapalıymışsın bahanende çok insan yeni evliyken gecelikle
Çıkıp oturmak ister bu ne yağğğğğ edepsizler ama İnan o kocanda da suç var verme kız ona akşamları evde çoçuk var duyar utanıyorum falan de senden önce o kovarDolaşmak ister banyodan havluyla
Yapma midem bulandı de kocan görsün orayıAilecek anlayışsızlar... Dün annemde kalmıştım geldim acil wc ye girdim berbat haldeydiöğüre öğüre temizledim.
Çıkıp oturmak ister bu ne yağğğğğ edepsizler ama İnan o kocanda da suç var verme kız ona akşamları evde çoçuk var duyar utanıyorum falan de senden önce o kovar
Aynen bunu dinle çok güzel yazmışkayınbabanı ara oğlunu ortamızda mı yatıralım bu ne münasebetsizlik de kapa.kocan laf edecekse iki postada ona koy..yoksa ömrünün geri kalanında ağzına vurulup susturulup kayın ailen ne istiyorsa yapmaya mahkum hizmetçi gelin olacaksın.
Babaniz arasin kayinpederinizi ve bir şey duydum kizimin ve oğlumun yaninda oğlunuz da kalacakmis. Ben çocuğumu sevdiği adamla bir hayat kursun diye evlendirdim sizin ailenize hizmet etsin diye değil en kisa zamanda gerekeni yapin . desin... Oyle kayinpederin hakkindan boyle baba gelir.
Insan kendini avutamiyor kayın eve temelli yerleşiyor.
Hem de 4 aylık evlisiniz
Ben de Tesetturluyum kendi evimde rahat edemeyeceksem nerde edeceğim.
Arkadaşım evet ama yeni evlisin yağ bunu koz olarak kullan istedim inan ki başın çok ağrır sonra yaptığın iyilikler bir bakmışsın görevin haline gelir bizde birbirimizi korumazsam kimsenin koruyacağı yokverme ...eccük ayıp olmuş ama sanırım ilk şart o :)
Arkadaşım evet ama yeni evlisin yağ bunu koz olarak kullan istedim inan ki başın çok ağrır sonra yaptığın iyilikler bir bakmışsın görevin haline gelir bizde birbirimizi korumazsam kimsenin koruyacağı yok
bende aynısını diyorum. ben sabah pijamayla gezmeye bayılırım.banyodan çıkınca bornozla dolaşırım ama evde biri varken banyoya girmeye bile çekiniyorm
Allah yardımcın olsun, işin çok zor.
Kaynım bende on gün kaldı, bi de evim hiç müsait değil, Allah'ım 55 derece sıcaklık, sadece salonda klima var, düşün.
Tahammul edilebilir bisey degil bu. Birak kayni 10 gundur gorumcem bendeydi ki de anlasirim kendisinle, kizimla ilgileniyor ben rahat ediyorum falan ama esim de ben de sıkıldık. Bi kere evde biri varken ozel hayat olmuyor, en azindan bizde olmuyor ikimiz de rahat edemiyoruz, hele de evde bir erkek oldugunu ve yeni evli oldugumu dusunemiyorum bile.
Madem ise girdi tutsun bi ev otursun asagi.
Yerine kendimi koydum da cidden hos degil ve kendi evinde rahat edemiyorsun.ki daha yeni evlisiniz yani.niye bu cocuk o yasta abisinin ablasinin evinde kaliyor babasi bkamiyor mu orda isler mi tukenmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?