Hep aynı sorun ve ben artık ipleri koparma noktasındayım

Tavrını koy ilerisi senin için zor olur şimdi ne diyeyim diye bakan koca yarın bakmadan karar verir biraz eli maşalı ol yoksa daha çok akraba gelir ne yaparsan şimdi yaparsın bide kapalıymışsın bahanende çok insan yeni evliyken gecelikle

Dolaşmak ister banyodan havluyla

Insan kendini avutamiyor kayın eve temelli yerleşiyor.
Hem de 4 aylık evlisiniz
Ben de Tesetturluyum kendi evimde rahat edemeyeceksem nerde edeceğim.

Babaniz arasin kayinpederinizi ve bir şey duydum kizimin ve oğlumun yaninda oğlunuz da kalacakmis. Ben çocuğumu sevdiği adamla bir hayat kursun diye evlendirdim sizin ailenize hizmet etsin diye değil en kisa zamanda gerekeni yapin . desin... Oyle kayinpederin hakkindan boyle baba gelir.

Aynen bunu dinle çok güzel yazmış

Babam zaten pek hoşnut kalmadı olur muymuş öyle şey vs dedi. artık bi müddet sabredcem baktım olmuyor öyle dicem.

Insan kendini avutamiyor kayın eve temelli yerleşiyor.
Hem de 4 aylık evlisiniz
Ben de Tesetturluyum kendi evimde rahat edemeyeceksem nerde edeceğim.

bende aynısını diyorum. ben sabah pijamayla gezmeye bayılırım.banyodan çıkınca bornozla dolaşırım ama evde biri varken banyoya girmeye bile çekiniyorm

bende aynısını diyorum. ben sabah pijamayla gezmeye bayılırım.banyodan çıkınca bornozla dolaşırım ama evde biri varken banyoya girmeye bile çekiniyorm

Allah yardımcın olsun, işin çok zor.
Kaynım bende on gün kaldı, bi de evim hiç müsait değil, Allah'ım 55 derece sıcaklık, sadece salonda klima var, düşün.

Tahammul edilebilir bisey degil bu. Birak kayni 10 gundur gorumcem bendeydi ki de anlasirim kendisinle, kizimla ilgileniyor ben rahat ediyorum falan ama esim de ben de sıkıldık. Bi kere evde biri varken ozel hayat olmuyor, en azindan bizde olmuyor ikimiz de rahat edemiyoruz, hele de evde bir erkek oldugunu ve yeni evli oldugumu dusunemiyorum bile.

bende de aynı durum var... ama işte bilemiyorum.bi tarafım diyor ki biraz sabret yetim çocuk. diğer taraftan bana sorulmadan plan program yapılıyor ve evim resmen istilaya uğruyor ! özel hayat zaten yok olacak.çünkü evde biri varken asla yapamam.

Madem ise girdi tutsun bi ev otursun asagi.

Madem ise girdi tutsun bi ev otursun asagi.

Aaa olumuş mu ?? parasıyla altın yapılcak evlenirken lazım olacak. nasıl olsa baba alışkın bişey yapmadan kız oğlan vermeye... bunaldım artık.şuan eşimle kardeşi maça gitti öyle huzurluyum ki :)

Yerine kendimi koydum da cidden hos degil ve kendi evinde rahat edemiyorsun.ki daha yeni evlisiniz yani.niye bu cocuk o yasta abisinin ablasinin evinde kaliyor babasi bkamiyor mu orda isler mi tukenmis.

Yerine kendimi koydum da cidden hos degil ve kendi evinde rahat edemiyorsun.ki daha yeni evlisiniz yani.niye bu cocuk o yasta abisinin ablasinin evinde kaliyor babasi bkamiyor mu orda isler mi tukenmis.

eşim ığdırlı.ailesi köyde oturuyor.ama köylerine hergün araba var. burda iş bulduğu market orda da var.ama orda ona bakacak kimse yokmuş gibi ablacığı buraya aldı.şimdi de sırf bana inat yolladılar. inanın kaynıma kızmıyorum aslında severim de ve bana öyle geliyor ki o da kalmak istemiyor pek ama ablası kayınpederi doldurdu o da eşime çattı. hatta akşam yemeğinde bana dedi yenge sana zahmet veriyorum vs.ben gelmek istemiyodum orda sizin çağırdığınız da işe de girmiştim.bide sevgilimde orda vs. ama bilemiyorum artık. offf kafam bi dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…