Heoroid ameliyatı olanlar bu sıkıntı sizde de oldu mu?

herkese merhaba....1 ay önce anal fissür ve hemoroıd ameliyatı oldum.hemoroıdler 3. dereceye gelmişlerdi.özellikle iç hemoroid daha fazlaymış doktorun dediğine göre.1 hafta önce tekrar iş başı yaptım.tuvalette hala zorlanıyorum.benim asıl sıkıntım makat etrafında ödem oluştu görüntüsü aynı basur gibi.doktor ısrarla ödem olduğunu ve zamanla geçeceğini söylüyor ama benim hiiiç umudum yok.sanki kalıcı gibiler.basur ameliyatı olan arkadaşlara soruyorum,sizde böyle meme görünümünde ödemler olmuşmuydu?olduysa ne zaman geçti?yoksa kalıcı mı bunlar?
Merhabalar doktorunuzun söylediği gibi ödem miş mi indiler mi?

Merhabalar.Bende 1ay önce tek anestezi ile iki ameliyet birden oldum.Kasık fıtığı ve hemoroid ameliyatı.Aslında hrmoroid ile ilgili sıkıntım çok olmamasına rağmen (ultrason doktorunun istediği pelvik emardada fistül görünndüğü için bi şekille yol beni yine ameliyata çıkardı)ilerde sıkıntı olur bunları alalım çok rahat edersin diyen bir doktora güvenerek girdim ameliyata.Yok böyle bir ağrı ameliyat sonrası 15 gün neler çektim neler(ameliyat günlüğü yazdım daha sonra detaylı yazıp atarım)
Makat çevresinde aynen sizin dediğiniz gibi düğme düğme şişlikler oldu.Doktor salı gününe kadar ödem onlar geçer dşyodu.Geçen salı kontrolde derinin kendi kıvrımları zamanla düzelecek dedi.Çok ağrı veriyo bana.Resmen hayat kalitem düştü.
Sizden acil bir cevap bekliyorum şu sn durumunuz nasıl?çektiğiniz onca sıkıntıya değdimi?şişlikler geçti mi?
32 .gündeyim hala kaka yaparken peçeteyd biraz kan geliyo.Acıma devam ediyo.Makatta zonklamalar var.
Allahım bu nasıl bir durum😭😭Acil şifalar diliyorum herkese
Merhabalar sizin durumunuz nasıl şişlikleriniz indi mi 🥺

Bense 20gun once ameliyat oldum 2. Gun odem olustu meme gibi bisi cikti tekrarladi doye hungur hungur agladim agri cekiyordum bi taraftan dr kesinlikle odem bozma moralini dedi dr a inandim simdi odem inmeye basladi odem muhakkak oluyo uzulmeyin gececek
Ne durumdasınız ödem dediğiniz hemoroide benzeyen şişlikler indi mi kaç günde inmeye başladı şu an ben aynı durumdayım bunlar duruyor deyip ağlıyorum bir hafta oldu ameliyat olalı

vu ameliyatların proktoloji uzmanına yaptırılması gerekir. benn cuma günü yaptırdım, 2 meme, 1 nöbetçi meme, 2 d tane de oluşması muhtemel meme lazerle alındı. iki tane meme gibi ödem var, cua günü kontrole gideceğim. geçiciymiş inşallah geçer. doktoruma güveniyorum.
Geçti mi meme gibi şişlikleriniz 🥺 bir hafta oldu ameliyat olalı benimde şişlikler var 😭

vu ameliyatların proktoloji uzmanına yaptırılması gerekir. benn cuma günü yaptırdım, 2 meme, 1 nöbetçi meme, 2 d tane de oluşması muhtemel meme lazerle alındı. iki tane meme gibi ödem var, cua günü kontrole gideceğim. geçiciymiş inşallah geçer. doktoruma güveniyorum.
Geçmiş olsun siz nerde oldunuz ameliyatınızı.

X