Henüz doğmamış olan kızçeme isim arıyorum:(((ne olursunuz yardım edin...

Merhaba arkadaşlaşlar,allahın izni ile nisan ayında doğacak olan prensesime isim karar veremiyorum.aklımda olanları yazıyorum ne olursunuz bana yardım edin:((

güneş
belis
ada
cemre
eylül

acil cevap bekliyorum .

Teşekkürler..

nisan ayında doğacaksa bahar olabilir.birde o aylarda cemreler düşüyor ya cemre de güzel .hatta cemre su olabilir.:nazar:allahım sağ salim kuzucuğuna kavuştursun.:emir_bebek:

beyazlale1 arkadaşın dediği gibi Cemre ismi hem güzel hem doğduğu mevsime çok uygun. ben şahsen çok beğendim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Allah iyiliğini versin.Nisan ayında doğacak,adını Eylül mü koyacaksın :)

Nisan,çok güzel bir isim.Anlamı aslında bolluk bereket demekmiş diye okumuştum bir yerde.

Nisan ve Bahar çok güzel isimler.Tanıdığım bütün Baharlar,çok hoş ve havalıdır aynı zamanda :)

Hayat da güzel bir isim.Hatta İlkyaz diye birisini tanımıştım,kulağa gayet hoş geliyor.

mekselina eğer kzım olursa koycam bende anlamı barış

• Mekselina
  • Anlam:Eshab-ı Kehf´den - 7 Uyurlar´dan. Efsus ya da Yarpuz denilen bir şehirde Dakyanus (Dakyus) adındaki zalim hükümdar, halkı kendisine ve putlarına tapmaya zorlar. Allah´ın varlığına ve birliğine inanan birkaç genç ise gizlice ibadet ederek bu zalimin buyruğu dışına çıkar. Bunu haber alan Dakyanus´tan kaçan gençler, yolda kendileri gibi inançlı bir çobana rastlar. Çobanın bildiği ve yanında su olan bir mağaraya sığınan yedi kişi, burada uykuya dalar.Bu konu Kuran’da Kehf süresin de geçmektedir. Mekselina, bu 7 kişiden biridir.

isimin anlamı bu imiş arkadaşım

• Mekselina
  • Anlam:Eshab-ı Kehf´den - 7 Uyurlar´dan. Efsus ya da Yarpuz denilen bir şehirde Dakyanus (Dakyus) adındaki zalim hükümdar, halkı kendisine ve putlarına tapmaya zorlar. Allah´ın varlığına ve birliğine inanan birkaç genç ise gizlice ibadet ederek bu zalimin buyruğu dışına çıkar. Bunu haber alan Dakyanus´tan kaçan gençler, yolda kendileri gibi inançlı bir çobana rastlar. Çobanın bildiği ve yanında su olan bir mağaraya sığınan yedi kişi, burada uykuya dalar.Bu konu Kuran’da Kehf süresin de geçmektedir. Mekselina, bu 7 kişiden biridir.

isimin anlamı bu imiş arkadaşım

evet ashabı keften bir ism olup unisex tir kelime anlamı barış teşekkür ederim

Back
X