Henüz doğmamış olan kızçeme isim arıyorum:(((ne olursunuz yardım edin...

Ayse_n

Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2012
8
0
16
İstanbul
Merhaba arkadaşlaşlar,allahın izni ile nisan ayında doğacak olan prensesime isim karar veremiyorum.aklımda olanları yazıyorum ne olursunuz bana yardım edin:((

güneş
belis
ada
cemre
eylül

acil cevap bekliyorum .

Teşekkürler..

İyi günler öncelikle gebeliginiz hayırlı olsun sağ salim bebegini kucagına alırsın inşallah, aslında yazdıgınız isimler güzele benziyor fakat anlamlarınıda çok iyi bilmek gerekir bazen kulağa hoş gelen isimlerin araştırılınca çok tuhaf anlamları ortaya çıkıyor birde telaffuzu zor isimler verme arkadaşım

oglumun adı yukarıd ayazıyor
kızım olursa

Nil deniz koyacagım

bende erkek olursa ege, kız olursa nazlı birce düşünüyorum. ama hamilelik psikolojisi başkaymış fikir değişebilirmiş öyle diyorlar :)

ay pardon konu sahibi snein için bişi yazmamışım :) bence yazdığın isimlerden kulağıma en hoş olanı eylül geldi bana. ama mesela eflal ve lina adlarınıda çok beğeniyorum ben. anlamlarıda güzel.

bende erkek olursa ege, kız olursa nazlı birce düşünüyorum. ama hamilelik psikolojisi başkaymış fikir değişebilirmiş öyle diyorlar :)

bende hep oglum olursa umut koyarım dıyodum aslnda benım cocuguma cokta yakısırdı boyle yaptım dedım sarı sarı mavıs bıseyolur adını koydum uc adıda bana aıt :) sonra bı dogdu karakuru Allahım dedım neysekı sımdı bıra zdaha acıldı beyaz tenlı ama gende sarısın bır cocuk ısmı olmalıydı:27:

bende hep oglum olursa umut koyarım dıyodum aslnda benım cocuguma cokta yakısırdı boyle yaptım dedım sarı sarı mavıs bıseyolur adını koydum uc adıda bana aıt :) sonra bı dogdu karakuru Allahım dedım neysekı sımdı bıra zdaha acıldı beyaz tenlı ama gende sarısın bır cocuk ısmı olmalıydı:27:

hehe harikasın canım. bende sarışın yeşil gözlüyüm, eşimde beyaz tenli ama esmer kapkara saçı kaşı gözü var. bizden ne çıkıcak bakalım :23:

sağsalim dogsun canım allah anneli babalı büyütsün bi kaç yeni isimleri bende sırlayayım
-alara
-beril
-buğlem
-ebrar
-ceylin
-ecrin ama canım ceylin ve ecrin cok koyuluyo

Merhaba arkadaşlaşlar,allahın izni ile nisan ayında doğacak olan prensesime isim karar veremiyorum.aklımda olanları yazıyorum ne olursunuz bana yardım edin:((

güneş
belis
ada
cemre
eylül

acil cevap bekliyorum .

Teşekkürler..

Eylül ve Ada olabilir, Defne de güzel.
Sağlıkla kucağınıza alın inş.lah bebişinizi.

öncelikle herkese teşekkür ederim.kafam çok karışık belirttiğim isimlerin hepsi hoşuma gidiyor.en çok belis ismini beğenmiştim anlamı hoşuma gittiği için.ama anlamı için yanlış diyenler de var benim bildiğim belis,aşkın ilk meyvesi.güzel bir kızmış..siz ne düşünüyorsunuz..ayrıca yeni isimler de ekledim.asya , derin ve nisan nisanı da sırf kızım nisan da doğacağı için düşündüm.ayrıca güneş ve ada için neler düşünüyorsunuz.lütfen yardım..

tekrar teşekkürler..

hehe harikasın canım. bende sarışın yeşil gözlüyüm, eşimde beyaz tenli ama esmer kapkara saçı kaşı gözü var. bizden ne çıkıcak bakalım :23:

bende roflelıyım yanı 7 aydır kahve rengı saclarım 8 sene roflelı oldum kendımı sarısın sandım herhaldekı sarısın bebek bekledımm :)
neyse sımdı krıterler daha yakın
oglum bana benzıyor ama bu bebısımde ogluma benzesın ıstıyorum
babamızın gozlerı mavı :nazar::31:

bana hepsı hos gelmedı ama gunes ıle ada arasında bır dusun derım

canım, benim kızım da nisan 2012 doğdu.
aynen senin gibi kararsızdım. bir çok isim vardı aklımda. nisan ismini de düşünmüştüm. ama insanların ismi ne diye sorduklarından Nisan diyeceksin ya, kesin 100 de 90 Nisa anlıcak :)))))
seçtiğim isimlerden Azra yı vermeyi çok istedim ama nasip olmadı..
kızımızın adı Yağmur oldu :)
Nisan ayında yağmurla geldi :)

canım, benim kızım da nisan 2012 doğdu.
aynen senin gibi kararsızdım. bir çok isim vardı aklımda. nisan ismini de düşünmüştüm. ama insanların ismi ne diye sorduklarından Nisan diyeceksin ya, kesin 100 de 90 Nisa anlıcak :)))))
seçtiğim isimlerden Azra yı vermeyi çok istedim ama nasip olmadı..
kızımızın adı Yağmur oldu :)
Nisan ayında yağmurla geldi :)

bende yağmur ismini çok beğeniyorum ama o kdar çok var ki tanıdıklarımızda yağmur ismi özenmiş demesinler die çekindiğimden düşünmedim.aslında biraz aza indirdim isimleri:)) ada-asya-cemre-ömür-eylül ...hangileri daha yakın gelior sana

Back
X