Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende erkek olursa ege, kız olursa nazlı birce düşünüyorum. ama hamilelik psikolojisi başkaymış fikir değişebilirmiş öyle diyorlar :)
bende hep oglum olursa umut koyarım dıyodum aslnda benım cocuguma cokta yakısırdı boyle yaptım dedım sarı sarı mavıs bıseyolur adını koydum uc adıda bana aıt :) sonra bı dogdu karakuru Allahım dedım neysekı sımdı bıra zdaha acıldı beyaz tenlı ama gende sarısın bır cocuk ısmı olmalıydı![]()
Muhammed EgeDeniz![]()
Merhaba arkadaşlaşlar,allahın izni ile nisan ayında doğacak olan prensesime isim karar veremiyorum.aklımda olanları yazıyorum ne olursunuz bana yardım edin(
güneş
belis
ada
cemre
eylül
acil cevap bekliyorum .
Teşekkürler..
hehe harikasın canım. bende sarışın yeşil gözlüyüm, eşimde beyaz tenli ama esmer kapkara saçı kaşı gözü var. bizden ne çıkıcak bakalım![]()
bana hepsı hos gelmedı ama gunes ıle ada arasında bır dusun derım
senin üzerinde pozitif etki bırakan kişilerin isimlerini düşün, hatta ilk kez duydugunda en hoşuna giden isimlere odaklan
canım, benim kızım da nisan 2012 doğdu.
aynen senin gibi kararsızdım. bir çok isim vardı aklımda. nisan ismini de düşünmüştüm. ama insanların ismi ne diye sorduklarından Nisan diyeceksin ya, kesin 100 de 90 Nisa anlıcak :)))))
seçtiğim isimlerden Azra yı vermeyi çok istedim ama nasip olmadı..
kızımızın adı Yağmur oldu :)
Nisan ayında yağmurla geldi :)