• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz bitmemis evim

ben yeni evlenecek nişanlı biri olarak çok özeniyorum bu tarz evlere..güle güle otur canım..ama bu zamana kadar evini yayınlayıpda kötü olanı hiç görmedim...benim böle bi evim olamayacak durumlardan dolayı..çok üzülüyorum baktıkca.insan elindekiyle yetinip şükretmeli tabiki ama yinede özeniyorum üzülüyorum :çok üzgünüm:
hepiniz evlerinizde güle güle sağlıkla huzurla oturun inş arkadaşlar

ben yeni evlenecek nişanlı biri olarak çok özeniyorum bu tarz evlere..güle güle otur canım..ama bu zamana kadar evini yayınlayıpda kötü olanı hiç görmedim...benim böle bi evim olamayacak durumlardan dolayı..çok üzülüyorum baktıkca.insan elindekiyle yetinip şükretmeli tabiki ama yinede özeniyorum üzülüyorum :çok üzgünüm:

canım benim ya bak üzdün şimdi beni...ama bak evlenicekmişsin seninde herşeyin güzel yepyeni olucak......kimseyle kıyaslama kendini yoksa çok üzülürsün bu hepimiz için geçerli..bu arada eve bayıldım güle güle oturun mutluluklar dilerim.......

canım hiç böyle düşünüp üzme kendini, sevdiğin kişiyi bulmuşsan, mutluluğa erişmişsen boşver gerisini. bak benim annem babam türkiye'ye ellerinde "iki bavul" bir de iki küçük çocukla gelmişler. ikisi de senelerce çalıştı.. şimdi evimiz, yazlığımız, arbamız her şeyimiz var, ikimiz de üniversitede okuyoruz.. zaman aldı tabi, yıllar geçti, zor zamanlar hepimiz yaşadık ama isteyince çalışınca her şey oluyor..

bak bu arkadaşımız da zor günler geçirdik, emek sarf ettik şimdi huzurluyuz diyor. eşinle "huzur"un, kendi içinde huzurun varsa bir de "emek" de sarf ediyorsan her şeyin olur "zamanla"... ki bu durumda bakarsın iki deri koltuğun iki katlanan perdenin eksikliği aslında hiçbir şeymiş.. :1hug:a.s.

evin bütününe bakıldığında gerçekten çok modern bir ev canım, en çok mutfağı beğendim,reklam mutfakları gibi çok şık.bazı renkler çok sert gibi olmuş. mesela sadece masmavi veya pesbembe gibi.tabi daha tam yerleşememiş olmanız da belki olduğundan deişik gösterebilir evi.halı ve perdelerle birlikte daha oturmuş bir düzen gelecektir eve o zaman bidaha değerlendiririz.

mutfagin cokkkkkkk güzel ya tam hayal ettigim gibi :)
bende mutfagimin ilerde bu sekilde olmasini istiyorum ama bunun icin baya genis bi mutfak lazim tabi :(
güle güle otur canim hayirli olsun yeni evin

tesekkür ederim
Tobi arkadas hiç üzme kendini, biz ummadigimiz zamanda yaptirdik bu evi, bundan önce 5 kisi 59 metrekare de kaldik, önemli olan huzur
Fransa nin Lyon bölgesindeyim
insallah ev tam bitince sizlerle paylasmak nasip olur

ev gayet güzel ama salonu ofis gibi olmuş pek beğenmedim, camları çok büyük sanki plazanın bir katı gibi...zeminin granit olması eve soğuk bir hava vermiş keşke parke yaptırsaydın, ee resmini koyarsan böyle benim gibi karışan çok olur :)) hayırlı olsun eviniz güle güle oturun...

süper evin bayıldım dogrusu allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin:1hug::1hug::1hug:

Back
X