• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz bitmemis evim

hepinize tesekkür ederim
Evimiz Fransada, ve burdaki çogu ev bu tarz mustakil olur,
evin garak kismi (ilk fotolarda belli) 60metrekare, ve ordan 2 oda böldük, birine eski oda takimini koydum, biride kiler gibi,
evin isinmasi ise dogal gaz ve tabandan,
eski evimiz 59 metrekareydi, bu bize baya genis geldi 140 metrekare ile
simdi evin planini ekleyim bari
70372-albumler-album4341-resim21802.jpg

70372-albumler-album4341-resim21801.jpg

70372-albumler-album4341-resim21799.jpg

Son düzenleme:
allah ağız tadıyla oturmak nasip etsin salonun dıştan görünen haline yani cam kesimlerine bittim...kesinlikle katlamalı perde yaptır kalınca kumaştan yada jaluzide yaptırabilirsin ahşaptan ben evime öyle uyguladım hoş görünüyo eski tül ve perde olayımda katlamalıydı onlardanda memnundum tavsiye ederim ama dedim ya 3 camda katlamalı farklı aralıklarla açılınca camda hoş durur.......çocuk odasındaki orta sehpayı kaldır derim ortamı darltmış ve bebişine uygun değil...belliki çooook para harcamışsınız ve çoook eksik var zamanla herşey tamamlanacak hiç merak etme ben şahsen çok beğendim sadece salon mutfak ve evin diğer yerlerine göre daha modern çizgilerde olabilirdi gibi geldi ama yukarıda açıklamayı görünce eşininde isteğiyse buda onun ödülü olsun canım...en büyük gs...yapıştırmaslara bayıldım bende salonuma alıcam bu ay ikeada gördüm onlardan çok hoşlar .....sevgiyle kal....

herşey çok güzel canım ama şunu söyliyeyimki yatak odanın dolapları çok güzel ama çok temizlik isteyecek canım çocuklarında var...hergün ayna silmek isteyecek ama mutfak süperr....

evet bende katlamali perdeleri düsünÿorum ama burda yok, yani seneye yazini beklemem gerek Türkiye den almam için
stickersler burda ucuz, o yüzden rahat aldim
ve evet baya para harcandi, maddi durum olsa daha güzel fikirler varda, iste portföy yetmiyor bazen
bunlarada sükürler olsun
çocuklarim nihayet genis alanda büyüyecekler
arsamizin oyuncaklarida hazir: ahsap ev, plastik Dora ev, trebüse (hani biri asagidayken digeri yukarda oluyorya ondan), kaydirak, ahsap mobilya vs vs

cok guzel ev hayal gibi.tabii ankara da boyle bir mustakil evde oyurmak en az milyon istiyor :))
mutlu gunler de oturun.mutfak falan sahane ama salonu begenmedim.çok zevkli birisin sana kalsa salon eminim cok daha guzel yapardın :)))

evet bende katlamali perdeleri düsünÿorum ama burda yok, yani seneye yazini beklemem gerek Türkiye den almam için
stickersler burda ucuz, o yüzden rahat aldim
ve evet baya para harcandi, maddi durum olsa daha güzel fikirler varda, iste portföy yetmiyor bazen
bunlarada sükürler olsun
çocuklarim nihayet genis alanda büyüyecekler
arsamizin oyuncaklarida hazir: ahsap ev, plastik Dora ev, trebüse (hani biri asagidayken digeri yukarda oluyorya ondan), kaydirak, ahsap mobilya vs vs

çok iyi canım maşallah hayalimdeki ev planı bayıldım hatta koptum desem yeridir al sana :nazar:a.s.buda emeklerinize size ve eşinize a.s.

maddi olarak ev 250 000 Euro ya patladi, neyseki eskiden (yani evlenmeden) aldigim apartmani sattik 100 000 e de elimizde önden vericek para vardi, geri kalanin 130 000 i de kredi ile, 25 sene ödicez, nasil olur demeyin, buranin kredileri devlet gözetiminde, garantili vs vs vs, ayda 750 Euro ödüyoruzki o sa zaten bir ev kirasi
manevi olarak daha çok aldi, çünkü esim ve ben hafta sonlarimizi hep burda geçirdik, bazen üsüdük, bazen çocuklarla zor zamanlar geçirdik, ama degdi, simdi huzurla oturuyoruz bakalim

evin çok güzelmiş kısa zamanda tamamlarsın işleri ve güle güle oturursun inşallah rabbim sağlıkla ağız tadıyda oturmayı nasip etsin

sevgiyle ve emek verilerek yapıldığı o kadar belli ki :) huzurlu ve mutlu bir şekilde oturun. mutfak banyo sahane ve de yatak odandaki nevresimine bayıldım, ben aynı renk birşey çok aradım burda ama bir türlü bulamadım. gözüm kaldı yani bilmiş olkaydirigubbakcemile3

canım maşallah rabbim ağıuz tadıyla oturmak nasip etsin olmayanlarada vrsin inş çokk güzel yaa ..:nazar:

SALAON HARİÇ BÜTÜN EVİN ÇOK GÜZEL keşke salon zemini parke vb. yapsaydınız kotuklarla birlikte ofis görüntüsü oluşturmuş soğuk duruyor.. ama mutfak banyo perfect çocukların odasıda süer güle güle otur cnm salonunuda artık ısıtacak bir kaç değişiklik yap

canım allah huzurla oturmayı nasıp etsin ama o güzel eve o guzel salona kesinlikle soft renklerde duvar kağıdı yaptırmalısın. sarı kötü durmuş(kızma) o güzel evini çok basıtleştirmiş canım.

evin güzel olmuş allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin,ama bir şey sorcaktım,neden heryer kalebodur,lamine parkede çok hoş dururdu ve sıcak olurdu ondan sordum,sizin için bir sebebi vardır sanırım yatak odaları dahil heryer kalebodur,merakımdan sordum.

evin bitmemiş hali bile çok güzel bence her şeyden önce bahçeli bir ev ALLAH banada böyle bahçeli bir ev nasip etsin isteyen herkezede ömre bedel bir ev olmuş eşyalarında çok güzel tam yerleşince tekrar paylaş bizimle tek bir şeye takıldım o da benim takıntım cam lavabonun altında gözüken borular yinede çok güzel ağız tadı ile ve sağlıkla oturun

Back
X