• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Henüz bitmemis evim

cokomellerim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
37
0
86
Fransa
Bende sizler ile Haziranda baslatip, yeni tasindigimiz evin fotolarini paylasmak istiyorum
Tabi bu kisa zamanda hepsi bitmedi, ama ana planlari belli oldu
Umarim foto eklemeyi basaririm, yoksa sizden yardim isteyebilirim yerimseniben

dis cephe olmadi, araligin boyasi yapilmadi, salonda tam yerlesmedi vs vs

70372-albumler-album4341-resim21769.jpg

70372-albumler-album4341-resim21770.jpg

70372-albumler-album4341-resim21768.jpg

70372-albumler-album4341-resim21772.jpg

70372-albumler-album4341-resim21773.jpg

sonunda evin planinida ekleyim, belki fikir olur

simdi salon geliyor
tv duvara montelenicek (aparati aldik ama arkadas gelip yapmadi daha), koltugumun biri henüz gelmedi (3lü ayni kirmizidan), duvar etajerimin biri duvara montelenmedi)
70372-albumler-album4341-resim21774.jpg

70372-albumler-album4341-resim21775.jpg

70372-albumler-album4341-resim21776.jpg

cnm hayırlı olsun bence süper bir ev olucak belliki mutfagın çok hoş camlarda öyle aydınlık bir ev ama fikrimide söyliyim sarı duvarlar çig durmuş çok koltuklarına gör e cnm daha tatlı bir renk olabilirdi gülegüle oturmayı nasip etsin allah

banyon ve mutfağına bayıldım ama salonunu pek sevmedim canım
kusuruma bakmaŞeniz
ama bir bütün olarak bakınca çok çok güzel bir ev.
allah huzurla oturmak nasip etsin
.

rabbim ağız tadıyla oturmayı nasip etsin arkadaşım çok hoş olmuş gerçekten
güle:roflol::roflol:eşinizle yaşlanın bu evde
allah mutluluklar versin

cnm hayırlı olsun bence süper bir ev olucak belliki mutfagın çok hoş camlarda öyle aydınlık bir ev ama fikrimide söyliyim sarı duvarlar çig durmuş çok koltuklarına gör e cnm daha tatlı bir renk olabilirdi gülegüle oturmayı nasip etsin allah

o sari rengi esim seçti, yeni mobilyalarimin alimina tek sarti buydu, bende mecburen kabul ettim, birde duvara G S yazicakmis da daha yapmadi

anladım cnm fanatigiz yani hadi bakalım allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin evin harika son resimlerede baktım çok güsel nerde yaptırdın evini canım yer olarak çok güsel biryere benziyo

banyon ve mutfağına bayıldım ama salonunu pek sevmedim canım
kusuruma bakmaŞeniz
ama bir bütün olarak bakınca çok çok güzel bir ev.
allah huzurla oturmak nasip etsin
.

her fikre açigim ve alinman, görünüsünü paylastigin içinde tesekkür ederim
salon aslinda daha bitmedi, koltuk gelmedikçe vazolarimi koyamadim mesela, birde o dolapin kapagina fotoraflar büyütüp yerlesicek
iyi dileklerin içinde ayri tesekkür
daha iyileri isteyen herkesin olsun insallah

o sari rengi esim seçti, yeni mobilyalarimin alimina tek sarti buydu, bende mecburen kabul ettim, birde duvara G S yazicakmis da daha yapmadi

eşim fbli olmasa ben GS değil komple GALATASARAY yazdırırım....ev de çok süper..her odaya dolap fikri de mükemmel.....yer olsa ben de yaptırırım

Back
X