Selamin Aleykum ablalarim ben daha 17 yasindayim doktora gule soyleye gram icimde endise olmayarak gittim ve endometriozis yani cikolata kisti hastasi oldugumu ogrendim. Daha sonrasinda jinekologtan randevu aldik tabi ben o zamanakadar gozumde akacak yas birakmadim, soldaki yumurtaligimda 6 cmlik kist oldugunu ogrendim bayilmis olmaliyim ki sonrasini hatirlamiyorum. Simdi tedavi olmaya calisiyorum hap aliyorum adet olmamak icin gelecek ay a da ameliyat randevusu almak istedik kisti aldirmak icin ama jinekolog doktorum tavsiye etmedi yani az bekleleyim dedi siz hapinizi alin sonra yeniden kontrol e gelirsiniz dedi bizde tamam dedik, size sormak istedigim ise hap aliyohalde adet olmam ve kan pihtisi olusumu neden, kendime soz vermistim aglamicam diye ama sozumu tutamiyorum. Tum bunlardan sonra sizce bebek sahibi olabilecekmiyim.
Lutfen bana bir umut oldugunu soyleyin ben bebekleri cok severim daha evlilige cocuk sahici olmaya cok vaar ama ilerde bebek sahibi olmayi herseyden cok istiyorum her kizin istedigi gibi. Bilginiz varsa soyleyin nolur Allah rizasi icin.
Lutfen bana bir umut oldugunu soyleyin ben bebekleri cok severim daha evlilige cocuk sahici olmaya cok vaar ama ilerde bebek sahibi olmayi herseyden cok istiyorum her kizin istedigi gibi. Bilginiz varsa soyleyin nolur Allah rizasi icin.