Hemşireyim ama danışman sekreter ve güvenlik muamelesi görüyorum ?

Saat 22 45 laptop ı kapattım uyumadan siteye bakayım dedim bunu gördüm. Bir önceki konumda bununla ilgiliydi. 4 kişilik iş yapıyorum yetişmiyor evde bitirmeye uğraşıyorum bugun öğle arası amirim çalış x çok çalış daha fazla çalış dedi şuan öğle arasındayız yemeğe çıkmadım dedim. Tamam çalış dedi. Burası kamu
Bizim gibiler oldukça semer vuran çok olur.
ha yapmayabilirdim yapmasam o iş eksik kalığ laf işiteceğime (kimse yetişmedi) demiyor. Uykusuz kalırım. Siz de işten ayrılmayın. Bu bi süreç elbet düzelir. Yani inşallah düzelir 3 yıldır bekliyorum

Hastanelerde triaj zaten hemşire tarafından yapılıyor.
Aile hekimliğimizde de girişte hemşire bekliyor, eskiden direk kimliği makineye okutup geçiyorduk ancak covid süreci ile birlikte hem kişi sayısını hem de durumları kontrol için özellikle iki kişi görevli. Enjeksiyon pansuman vs lazım olunca da hemen geliyorlar başka hemşireler olsa bile ihtiyaç halinde hepsine koşturuyorlar. Aslında bakarsanız bu süreç sağlıkçılar için daha zor işledi ama özel sektör dediğimizde hangi meslek olursanız olun görev tanımına genelde uyulmadan iş verilir.

Haklısınız şu an biraz idare etseniz evde oturmak da insanı üzüyor. Seneye sınava yakın 4-5 ay kala bırakıp sınava iyi hazırlansanız. Devlete sağlıkçı yine de alınıyor şansınızı denersiniz.

Güvenlik görevlilerinin de kendi işlerinin dışında iş yapması etik değil, her meslek için geçerli aslında. Bakıyorsun hepsi kapıda ateş ölçüyor.

İstifa ne güzel bir seçenek... Ya o işleri hemşireler yapmayacak da kim yapacak?

valla sağlıkçı olarak covid sürecinin getirdiği bunalımı yaşamanızı anlıyorum ama saydıklarınız arasında bir tek çay getirme işi sizlik değil.
onun dışında anlattıklarınızı kapıdaki danışman kızın yada güvenliğin yapması zaten mantıklı değil.

ayrıca inanın tek zorlanan, birden çok kişinin işini üstlenen sektör sizler değilsiniz. özel sektör çalışanıyım, deli gibi yoğunuz ama sene başından beri eksik 10 kişinin işini 3 kişi bölüşüp yapmaya çalışıyoruz. yeri geliyor normalde stajyere verilecek anlamsız fotokopi işlerini bile yapıyorum. bunalıyorum ama sonuçta bu bir süreç.

Allah yardimciniz olsun. Allah sizlerden razi olsun saglık sektoründe calisan herkesten razi olsun. Hepiniz canla başla çalısıyorsunuz caniniz pahasina... Insallah gecicek sizler kadar bizler de istiyoruz o gunleri gormeyi rabbim akittiginiz her teri sevap hanenize gani gani islesin insallah. Iyi ki varsiniz.

Dişinizi sıkıp 6 ay daha çalışın. 6 ay kala istifa edip kpss çalışın. 60-70le atama oluyor hemşirelikte. Sayısalcısınız 60da alırsınız herhalde.

Ne kadar önceden?
Çok. Kuzenim bir süredir atanmaya çalışıyor puanı 80 lerde. Hâlâ atanamadı.
Artık herkes gerçekten yüksek puanlar yapıyor, mesela radyoloji 92 93 le ataniyor. Normal hemşirelerde 80 lerin üstünde.

Çok. Kuzenim bir süredir atanmaya çalışıyor puanı 80 lerde. Hâlâ atanamadı.
Artık herkes gerçekten yüksek puanlar yapıyor, mesela radyoloji 92 93 le ataniyor. Normal hemşirelerde 80 lerin üstünde.
Üşenmedim googledan baktım. P3 ile 75 ile 64 arası puan aralığında 2020de atama olmuş. Eşimin kuzeni 70le istanbula yakın bi ile atandı 3 yıl önce. Siz hemşire olduğunuza emin misiniz?

Eklentiler

• Screenshot_20210706-005404_Chrome.jpg
    128,5 KB · Görüntüleme: 34
Üşenmedim googledan baktım. P3 ile 75 ile 64 arası puan aralığında 2020de atama olmuş. Eşimin kuzeni 70le istanbula yakın bi ile atandı 3 yıl önce. Siz hemşire olduğunuza emin misiniz?
Lisede hemşirelik + 4 yıl iyi bir üniversitede hemşirelik okudu. Önumde bu gibi başka örneklerde var malesef birebir sahit olduğum için bu kadar emin konuşuyorum. Eşinizin kuzeni çok iyi atanmış kuzenime bir sorayim nasil olmus kaçırdığı birşeymi var.
10 yil once mezun oldugum zamanlarda öğretmenlik, adalet ve hemşirelik için garanti memurluk gözüyle bakılıyordu puanları düşük ve atamaları kolay olduğu için ama artık malesef öyle değil.
Şuan 2 şehirde özel hastaneye bile başvuru yaptı çağrılmadı 1 yıldır evde. Inanilmaz üzgün

Öğretmenim ben de atanamadım. Branşlar arası ayrımcılıktan dolayı. Ama internete bakarsanız siz de tüm yılların atama puanları var. Ki 2020de bile 65le atanılan hastaneler olmuş. 80le atanamaması imkansız. Çünkü en iyi yer bile 75 küsürle kapatmış. Ha kuzeniniz tek bi hastaneyi ister orada da 1 kontenjan vardır. O kontenjana da 90la tercih yapan vardır o zaman 80le atanamaz. Ama ülke bu haldeyken doğu vs demeyip tercih yapmalı.

Sen işin icindesin daha iyi bilirsin tabi ama bizim burda devlet Hastanesi'nde de kapıda iki hemşire karşılıyor acilde girişi. Bilemedim bence sabret sınava kadar kendini hazırla. Konuşman birşeyleri değiştirmeyecek aksine seni dahada ezecekler gibi geldi

işyerindeki sorunlarınız yeni personel vs gelirse azalir gibi. asilar olduktan sonra gelen hasta sayısı azalacaktır.
ama sizin evde de sorun var gibi . -işsiz kalırsam evde değerim olmaz- demissiniz ne kadar uzucu bir cümle bu..

Kapıda durmanın sebebi pandemi onun haricinde bütün acil servisteki hemşireler bu şartlarda çalışıyor. Zaten küçük bir yerde yaşıyorum diyorsun ne kadar yoğunluk olabilir? Çay getirme meselesi için de yine küçük bir yer olduğu için fazla yüz göz olunmaktan kaynaklanan bir şey. Yaşın küçükse ve ağırlık koyamayıp birkaç kere yaptıysan hep beklerler, herhalde ilk iş deneyimin de burası.
O değil de ben sevgilinin komutanı meselesini merak ediyorum.. Bir güncelleme yapsan konuya?

O konudan o kadar tepki aldımki yok fake uydurma fln yani derdim başımdan aşkın bide konu uyduracak halim yok ama inandıramadım . Adam bidaha yazmadı sevgilimde bidaha başkasından aramadı
zaten olması gereken bu değil mi

kim yapacak o zaman o triaj mıdır nedir o işlemi

nasıl işçi ? kura ile mi girdiniz kpss çalışıp atanmaya çalışın bu dediğiniz işleri sürekli işçiler yapar onlar yeterli değilse ki çok fazla lar ancak o zaman size kadar düşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…