- 25 Ağustos 2017
- 1.490
- 723
- 123
- 27
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Haklısın. Allah yardımcınız olsun ama suankı bu durumun emın ol su sıkıntılı zamanda işsiz kalmaktan daha iyidir..Hemşireyim adı hemşire sadece bir sağlık kuruluşunda çalışıyorum devlet yeri ama biz işciyiz işte .
ben ve bir hemşire arkadaşım daha var sözleşmeli olarak çalışan .
Koronanın başından beri kapıda triaj yapıyoruz oda sadece ateş ölçmek değil her odaya bir hasta alıyoruz şikayetlerini sorguluyoruz kapıdan giren herkesi tek tek ve sorular sorarak alıyoruz doktor odalarına yönlendiriyoruz .
Bunun yanında pansuman kan alma iğne ve evrak işlerimiz var
Mesela iğne yapıp geliyorum sonra hemen kapıya geçiyorum hasta sorguluyorum kan alıyorum kalkıp kapıya geçiyorum nereye bölüneceğimi şaşırdım . Aşılardan dolayı günde belki 400 hasta geliyo aşıların hepsine onam formu veriyoruz . İşyerinde sürekli dedikodumuz dönüyo ufacık bi çay istesinler getirmeyelim arkamızdan laf ediyolar . Artık bitmiş tükenmiş durumdayım .
yeni bi uygulamadan dolayı 65 yaş üstüne rutin kontrol uygulaması geliyomuş bunlarıda biz yapcaz ve aynı işlerimiz devam etcek .
bugun bizlerden sorumlu doktorlardan biri biriniz kapıya bakın biriniz normal hemşirelik işlerni yapın demiş .
heryer açıldı ama hala biz korona çalışma sistemine devam ediyoruz . Siz hiç gördünüz mü kapıdan yönlendirme yapan bi hemşire bekçi gibi . Ben görmedim okadar bıktım ki bugun aileme yarın işyerindekilerle konuşcağımı kendi işimi yapmak istediğimi karşılama görevlisi yada danışma güvenlik olmadıgımı eğer bu şekilde devam edilirse işten ayrılacağımı söyledim . Annem çok büyük tepki verdi ne varmış bidaha nerde iş bulcakmışım kıymetini bilcekmişim .
Biliyorum ki işsiz kalırsam evde değerim olmaz yüzüme bakmazlar okadar zorki arkanda kimsenin olmaması çalışmak zorunda olmak . Devlete geçemem puanım düşük diğer sınava da daha bir sene var bunaldım gerçekten . Ben ne yapcam lütfen biri geçer desin .
İş arasanız, yeni bir yer bulunca buradan oraya geçersiniz.
Haklısın. Allah yardımcınız olsun ama suankı bu durumun emın ol su sıkıntılı zamanda işsiz kalmaktan daha iyidir..
Hangısı kolay ki
İşini bırakma ama bir yandanda baska ne yapabilirsin bi araştır kendıni garantiye almadan boyle bır çılgınlık yapma..
Canım suan istifa edip evde oturursan emin ol annen basının etını yicek bunu sana garanti edebilirim. Sinyallerini vermıs bıle baksana.Okadar küçük bi yerde yaşıyorum ki düzgün bi iş bulmak için günlük iki saatim yolda geçer . Ve benim şuanki işimin evimin arkasında .
uzay mekiği fırlatmayı mı bekliyordunuz ben anlamadım
dediklerinizi hemşire yapmıyor mu zaten
kapıda dediğiniz hastaları sorguluyormuşsunuz kapıda dikilmiyorsunuz heralde ben mi yanlış anladım
zaten olması gereken bu değil miKapıda oturuyoruz yaş kız kapının ağzında gelen geçeni sorgulamadan içeri alırsak ee buna sorgulamamışsınız diye başımıza geliyolar
Covid döneminden mütevellit kapıda dikiliniyor evet. Kimi yerlerde masa mevcut kimi yerlerde yok. Covid belirti sorgulaması yapılıyor.uzay mekiği fırlatmayı mı bekliyordunuz ben anlamadım
dediklerinizi hemşire yapmıyor mu zaten
kapıda dediğiniz hastaları sorguluyormuşsunuz kapıda dikilmiyorsunuz heralde ben mi yanlış anladım
yani mesele muayene değil ayakta dikilmek miCovid döneminden mütevellit kapıda dikiliniyor evet. Kimi yerlerde masa mevcut kimi yerlerde yok. Covid belirti sorgulaması yapılıyor.
Triyaj zaten hemşirenin işidir, enjeksiyon da aynı şekilde ben mi yanlış anlamadım, siz ne yapmak istemiştiniz bunlar dışındaHemşireyim adı hemşire sadece bir sağlık kuruluşunda çalışıyorum devlet yeri ama biz işciyiz işte .
ben ve bir hemşire arkadaşım daha var sözleşmeli olarak çalışan .
Koronanın başından beri kapıda triaj yapıyoruz oda sadece ateş ölçmek değil her odaya bir hasta alıyoruz şikayetlerini sorguluyoruz kapıdan giren herkesi tek tek ve sorular sorarak alıyoruz doktor odalarına yönlendiriyoruz .
Bunun yanında pansuman kan alma iğne ve evrak işlerimiz var
Mesela iğne yapıp geliyorum sonra hemen kapıya geçiyorum hasta sorguluyorum kan alıyorum kalkıp kapıya geçiyorum nereye bölüneceğimi şaşırdım . Aşılardan dolayı günde belki 400 hasta geliyo aşıların hepsine onam formu veriyoruz . İşyerinde sürekli dedikodumuz dönüyo ufacık bi çay istesinler getirmeyelim arkamızdan laf ediyolar . Artık bitmiş tükenmiş durumdayım .
yeni bi uygulamadan dolayı 65 yaş üstüne rutin kontrol uygulaması geliyomuş bunlarıda biz yapcaz ve aynı işlerimiz devam etcek .
bugun bizlerden sorumlu doktorlardan biri biriniz kapıya bakın biriniz normal hemşirelik işlerni yapın demiş .
heryer açıldı ama hala biz korona çalışma sistemine devam ediyoruz . Siz hiç gördünüz mü kapıdan yönlendirme yapan bi hemşire bekçi gibi . Ben görmedim okadar bıktım ki bugun aileme yarın işyerindekilerle konuşcağımı kendi işimi yapmak istediğimi karşılama görevlisi yada danışma güvenlik olmadıgımı eğer bu şekilde devam edilirse işten ayrılacağımı söyledim . Annem çok büyük tepki verdi ne varmış bidaha nerde iş bulcakmışım kıymetini bilcekmişim .
Biliyorum ki işsiz kalırsam evde değerim olmaz yüzüme bakmazlar okadar zorki arkanda kimsenin olmaması çalışmak zorunda olmak . Devlete geçemem puanım düşük diğer sınava da daha bir sene var bunaldım gerçekten . Ben ne yapcam lütfen biri geçer desin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?