Hemşirenin kpss günlüğü :)

renginar

Seviyorum uleyn :)
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2009
913
698
Merhaba arkadaşlar lisans hemşirelik son sınıf öğrencisiyim herkes gibi beni de kpss stresi sardı gerek alımların az olması gerek de puanların yükselmesi çok korkuttu beni :KK17: Dershaneye gidiyorum 2 aydır ama doğru düzgün bir çalışma planı oturtamadım deneme olduk bir kere 64 aldım maalesef.:KK43: Artık düzenli çalışmaya karar verdim sınava kadar 5 ay var ve 5 ayda neler değişmez diyorum istediğim şehire atanabilmek için 75-80 arası bir puan gerekiyor. Burdan günlüğüme her gün neler yaptığımı yazmaya çalışıcam bana katılan olursa çook sevinirim... :KK23:

yaparsın sen

ama daha fazla motive olman lazım

yolda vs yoruluyorsun ama gençsin

sorumluluklar nispeten az

evli çocuklu çalışan dershaneye giden birisi olarak hadi daha fazla çalışmalıyız diyorum

yaparsın sen

ama daha fazla motive olman lazım

yolda vs yoruluyorsun ama gençsin

sorumluluklar nispeten az

evli çocuklu çalışan dershaneye giden birisi olarak hadi daha fazla çalışmalıyız diyorum

Desteğiniz için teşekkür ederim. Şu önümüzdeki 5 ayı çok verimli geçirmemiz gerek gerçekten. Allah yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşım bende önlisans ftt mezunuyum.Bir sağlıkçı olarak alım sayılarının günden güne azaldığını ve mezun sayısının fazla olduğunu biliyorum dershane açılalı 2 ay oldu ama ben de hala derse başlangıç yapamadım adam akıllı
Denemeden 67 almışım bende ama berbat ben varım bu yolda birlikte ilerlemeye önlisans mezunu olmam engel değil benim çok çalışmam lazım çoooooooooooooooook

Hemşireler düşük puanlarla atanıyor diye biliyorum puanın yetmedi mi acaba yoksa istediğin yer mi olmadı.

X