kpss 2016 tarih programım .. [lisans] buyrun beraber çalışalım

inşallah hedefrine ulaşırsın :) bebek nasıl? sende hemşireymişsin yeni gördüm :) kaç puan alman gerekiyor alan sınavı var mı hemşireliğin öğretmenliğinde? ben bu yıl başlıyorum okula gözümde büyüyor :))

Saolasin bebeğim ve ben biraz sıkıntılıyiz dua edin ama iyi olucaz inşallah... alan sınavı yok çok.şükür yeniden anatomi fizyoloji bilmem.ne. calistigimi hayal bile etmek istemiyorum :) .. okula basliyormussun hayırlı olsun ne diyelim ama sana tavsiye hemşirelik düşünme ya üniversitede kal notlarıni yüksek tut yada.formasyon.al. hatta ikisinide yap sen ama hemşire olma turkiyede bu şartlarda yapilacak meslek değil 2 yıl yaptım hayattan soğudum psikoloji denen bir şey kalmadı daha yeni toparladım sayılır çok yoğun çalışmaktan bebegimi kaybettim hatta kanamam olduğu halde ağrılı ağrılı gece nöbeti tuttum sonra bebek yasamadi iste... hakkında hayırlısı olsun üniversitede anlatılanlar gibi değil hemşirelik inşallah ilerde olur..

Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
2_ilk türk islam devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme dönemi
4_osmanlı devletinde kültürve medeniyet
5_osmanlı devleti duraklama donemi ve 17. Yy. Yenileşme hareketleri
6_osmanlı devleti gerileme dönemi ve 18. Yy. Yenileşme hareketleri
7_avrupa tarihi
8_ 19. Yy. Osmanlı devleti dağılma dönemi

Yarin hedefim son 4 konunun toplamiyla ilgili 200 soruyu çözmek bugün ancak 8. Konumu bitirebildim konu biraz uzun ve bende tembeldim ...

Birde 20. Yy. Osmanlı devletini bitirip üstüne soru çözersem super olur

geriye 7 konu kaldı sayılır hadi gayret bi bitirsem sonra bide tekrar sonunda matematik çalışmaya geçicem ama onu nasıl çalışacağıma karar veremedim düşünsem iyi olur

Bitirdiğim konular:
1_ilk türk devletleri
2_ilk türk islam devletleri
3_osmanlı devleti kuruluş ve yükselme dönemi
4_osmanlı devletinde kültürve medeniyet
5_osmanlı devleti duraklama donemi ve 17. Yy. Yenileşme hareketleri
6_osmanlı devleti gerileme dönemi ve 18. Yy. Yenileşme hareketleri
7_avrupa tarihi
8_ 19. Yy. Osmanlı devleti dağılma dönemi

Yarin hedefim son 4 konunun toplamiyla ilgili 200 soruyu çözmek bugün ancak 8. Konumu bitirebildim konu biraz uzun ve bende tembeldim ...

Birde 20. Yy. Osmanlı devletini bitirip üstüne soru çözersem super olur

geriye 7 konu kaldı sayılır hadi gayret bi bitirsem sonra bide tekrar sonunda matematik çalışmaya geçicem ama onu nasıl çalışacağıma karar veremedim düşünsem iyi olur
canım nasılsın bugün sana yine dua ettim kolay doğum yapman için

Aynaa allah razi olsun bugün hastaneye gidicem bakalım ne diyecekler

Bugün sadece 200.soru çözebildim yarınki hedefim 9. Konum 20. Yüzyılda osmanlı devleti bitirip soru çözmek...

Aynaa durum.pek. iç açıcı değil.dua ediyorum.sana inşallah .. sende bana dua etmeye devam et çok ihtiyacım var...

Bugün sadece 200.soru çözebildim yarınki hedefim 9. Konum 20. Yüzyılda osmanlı devleti bitirip soru çözmek...

Aynaa durum.pek. iç açıcı değil.dua ediyorum.sana inşallah .. sende bana dua etmeye devam et çok ihtiyacım var...
dua ediyorum canım olur mu aklımdasın hep bugün yine dualarımda olacaksın canım doğum erken mi olacak öyle mi gözüküyor

Evet öyle görünüyor bide başka sıkıntı çıktı normal doğum yapamayabilirim çok ağrı çekiyorum hani diyolar ya 48 saat şancı çektim ancak doğurdum felan 2 haftadır kivraniyorum isyan etmek istemiyorum bebeğim.sağlıklı olsun yeterki ama hic boyle hayal etmemiştim yapacağım çoğu şeyi yapamadim onlar maddi.şeyler gerçi sonra diyorum kendime sacmalama bebegin sağlıklı olsun yeter çok şükür allah sana evlat verdi az şükret diyorum insanoğlu nankör işte allah affetsin

Evet öyle görünüyor bide başka sıkıntı çıktı normal doğum yapamayabilirim çok ağrı çekiyorum hani diyolar ya 48 saat şancı çektim ancak doğurdum felan 2 haftadır kivraniyorum isyan etmek istemiyorum bebeğim.sağlıklı olsun yeterki ama hic boyle hayal etmemiştim yapacağım çoğu şeyi yapamadim onlar maddi.şeyler gerçi sonra diyorum kendime sacmalama bebegin sağlıklı olsun yeter çok şükür allah sana evlat verdi az şükret diyorum insanoğlu nankör işte allah affetsin
Aman aman ağrı olacak sağlıcakla ikinizde kurtulunda erken doğum olursa da artık erkenden bebişini eline almış olursun sezeryan olursa biraz kendine gelmen birkaç hafta daha fazla sürer ama üzülme hiç belli olmaz dur bakalım ben ALLAH nasip ederse bugün yine Kuran okuyacağım sana dua ederim yine son 3-4 gündür dularımdasın canım burada bir çok arkadaşıma dua ediyorum yanında kendime de ...
Ben de sana bir şey diyeceğim 13ünde adet olmam lazımdı idrar testi yaptım negatif çıktı bugün ayın 15 i
13 ü gece kahverengi az bir akıntım oldu çok az beyazımsı bir akıntıyla beraber umut da ediyorum kestirip de atmıyorum bakalım pazartesine kadar adet olmazsam pazartesi kan testi yaptıracağm

Ay inşallah canim rabbim hayirlisiyla nasıl etsin bende hergun idrar testi yapıyordum eşim boyle pahalıya geliyor koliyle alalım dahi demişti :) iki hamileligimin içinde idrar testim o kadar az gorunuyorduki.ikinci çizgi hatta bir tek ben görüyordum hatta üzerinden bi süre geçince daha net görüyodum ama ikisindede hamile çıktım.
. İlk.kan testimi. Adet sürem geçmeden 4 gün önce yaptım 33 gibi değer çıkmıştı o yüzden... çok şükür rabbime sağlıklı almayi nasip etsin çok.şükür bütün acılara değer... ağlayıp şımarıklık yapıyorum sadece... sonucunu haber ver inşallah hayırlısıyla olur

Belin agriyormu benim iki gebeliğim dede daha hamile oldugumu bilmiyordum belim ağrımıştı bel fıtığı oldum sanmıştm hatta

Belin agriyormu benim iki gebeliğim dede daha hamile oldugumu bilmiyordum belim ağrımıştı bel fıtığı oldum sanmıştm hatta
belim ağrıyor bugün çamaşırı zor astım sabah belim ağrıdı yatakta çok hem de resmen belim yanıyordu ya anlam veremedim

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

Gerçekten tam istediğim gibi bir arkadaşsınız fakat bebeğim olduğu için öyle bir imkanım yok inşallah kendinize uygun yoldaş bulursunuz

Arkadaslar merhaba.ben de 2016 kpss icin hazirlaniyorum.eylul basi iki set almistim.2016 icin.sonra uzaktan egitim icin yazildim ihtiyac akademi.su an onunla calisiyorum.fakat ihtiyac kitap gonderdi.benim aldigim setlerin aynisi.hic dokunmadim.bir adet sihirbaz set ihtiyac.1 adet de ihtuyac soru bankasi set.ikisi de 2016.kutulari bile duruyor.bu ikisinin fiyati kestikleri faturaya gore 200 civari.ben de elimden cikarmak istiyorum.ayni setlerim var cunku.ankaradayim.istiyen arkadaslar varda uygun fiyata saticam.omden benle irtibata gecebilirsiniz.

X