- 15 Ağustos 2023
- 22
- 1
- 30
-
- Konu Sahibi Elfidaagul
Ortalama 27-30 bin şuan kademe dereceye gore fark ediyo diger bölümleri bilmedigimden kiyas yapamiyorumparamedik maaşları çok iyi diye biliyorum
aynen hiç gerek yok maaşı da geyet iyiBen paramediğim neden 112ye atanmak varken hemsirelik okuyup o kadar masraf yapacaksiniz ki hemde cocuk varken. Hemsire atanmayi bekleyene kadar 3 senelik memur olursunuz o sürede
Hemşirelik okurken bir taraftan da paramedik olarak KPSS ye giremez misiniz acaba?
Merhaba paramedik ataması çok mu zor acaba kitap yüzü açmadan girdim öylesine 76 civarı aldım, çalışsam yaparım ama bilmiyorum bende aslında sizin gibi düşünüyorum mantıken ama bir taraftanda ya yapamazsam diyorum en kolay nasıl atanilir acabaBen paramediğim neden 112ye atanmak varken hemsirelik okuyup o kadar masraf yapacaksiniz ki hemde cocuk varken. Hemsire atanmayi bekleyene kadar 3 senelik memur olursunuz o sürede
İnanın maaşı benim için 2.plandaOrtalama 27-30 bin şuan kademe dereceye gore fark ediyo diger bölümleri bilmedigimden kiyas yapamiyorum
İşte bu yüzden tam karar veremiyorumSiz bilirsiniz tabi ama kpss çalışırdım ben sanırım. İstanbul’a taşınıp ev tutup bir de okulun ücretini vermekle bitmiyor her şey. Çocuğunuz da varmış iyi düşünün taşının
ben depremde evimiz yıkılmasına o berbat psikolojime rağmen derece yaparak atandım. dershanesiz YouTube hocaları ile hazırlandım. YaparsınızMerhaba paramedik ataması çok mu zor acaba kitap yüzü açmadan girdim öylesine 76 civarı aldım, çalışsam yaparım ama bilmiyorum bende aslında sizin gibi düşünüyorum mantıken ama bir taraftanda ya yapamazsam diyorum en kolay nasıl atanilir acaba
Merhaba. Konudan bağımsız temel 5 dersten dinlediğiniz hocaları yazar mısınız? Ben de hazırlanıyorum da. Önlisanstan gireceğimben depremde evimiz yıkılmasına o berbat psikolojime rağmen derece yaparak atandım. dershanesiz YouTube hocaları ile hazırlandım. Yaparsınız
Türkçe Aker kartalMerhaba. Konudan bağımsız temel 5 dersten dinlediğiniz hocaları yazar mısınız? Ben de hazırlanıyorum da. Önlisanstan gireceğim
Sadece ortak ramazan hoca varTürkçe Aker kartal
Mat Şenol Güneş
Coğrafya bayram meral
Tarih Ramazan yetgin
Paragraf Rüştü hoca
Vatandaşlık Erdal kesekler
Sizde nöbet var mı? Maaşı olumlu yönde etkiliyor mu? Hemşirelerin öyle bir artısı var.Ben paramediğim neden 112ye atanmak varken hemsirelik okuyup o kadar masraf yapacaksiniz ki hemde cocuk varken. Hemsire atanmayi bekleyene kadar 3 senelik memur olursunuz o sürede
85 civari diye biliyorum atamalarını ben lisede hemsirelik okudum atanmadan bir sure calistim ve 112yi hastaneye degismem, doktoru hasta yakini hep idareciler her yerde 112de ekip sorumlusuyum ekibimle vaka yapiyorum cok daha bireysel bir duzeni var ezilme durumu yok yeni atanan hemsireleri hep zor yerlere verip cok calistiriyolar bu yuzden sehir hastanelerindne iki arkadasim istifa ettiler atandiktan sonra dayanamadilar. Ayda 7-9 24 saat nobet tutup ortalama 22 gün evdesin 30bine yakin maas var mesaisi haric esim aktif mesai yapiyor +6/7 binde oyle geliyorİnanın maaşı benim için 2.planda
Hemşire olarak başlamıştim aslında 3.sinifta bırakmak zorunda kaldım eşimin taininden dolayı açıkçası içimde ukte kaldı, paramedik kpss için dersaneye gitmeden uapabilir miyim acaba dershane bana zaman kaybı geliyor çünkü zamanında çok gittim