Hemşirelik okumak mı ?

Elfidaagul

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2023
22
1
30
Ben paramedigim ,Hemşirelik kazandım İstanbul'da yarı burslu ve ücreti yüksek biraz. Bunun için eşyalı ev tutup taşınmayı düşünüyoruz. Nakit ihtiyacından dolayı arabamızı satacagiz. Küçük bir çocuğum var bakma konusunda sıkıntım yok, tek sıkıntımız maddi konular, okumama gereken 3 sene.
Bu benim için çok zor bir karar bı tarafta bitirince isim hazır bı meslek diğer tarafta arabayı satacagiz maddi olarak zorlanacagiz, yeni bir hayata başlayacağız.
Bir türlü karar veremiyorum yaşadığım şehirdeki düzenini hiç bozmadan , İstanbul'a taşınıp okumak mı, yoksa kpss ye çalışmak mı ama (paramedigin atamaları yüksek kapatıyor ) atanma ihtimalim yüksek. Siz olsanız ne yapardiniz

Dgs sınavıyla kazandınız sanırım. Eğer hemşire olmak için aşırı bir isteğiniz yoksa bence paramedikten atanmaya bakın daha mantıklı. Özel sektörde hemşireliğin iş imkanı daha bol ama köle gibi çalıştırıyorlar arkadaşımdan biliyorum. Her türlü atanmanız lazım yani ve gerçekten de maaşları arasında pek fark yok ne için yoracaksınız ki kendinizi

Ben paramediğim neden 112ye atanmak varken hemsirelik okuyup o kadar masraf yapacaksiniz ki hemde cocuk varken. Hemsire atanmayi bekleyene kadar 3 senelik memur olursunuz o sürede
Merhaba paramedik ataması çok mu zor acaba kitap yüzü açmadan girdim öylesine 76 civarı aldım, çalışsam yaparım ama bilmiyorum bende aslında sizin gibi düşünüyorum mantıken ama bir taraftanda ya yapamazsam diyorum en kolay nasıl atanilir acaba

Ortalama 27-30 bin şuan kademe dereceye gore fark ediyo diger bölümleri bilmedigimden kiyas yapamiyorum
İnanın maaşı benim için 2.planda
Hemşire olarak başlamıştim aslında 3.sinifta bırakmak zorunda kaldım eşimin taininden dolayı açıkçası içimde ukte kaldı, paramedik kpss için dersaneye gitmeden uapabilir miyim acaba dershane bana zaman kaybı geliyor çünkü zamanında çok gittim

Siz bilirsiniz tabi ama kpss çalışırdım ben sanırım. İstanbul’a taşınıp ev tutup bir de okulun ücretini vermekle bitmiyor her şey. Çocuğunuz da varmış iyi düşünün taşının
İşte bu yüzden tam karar veremiyorum

ben depremde evimiz yıkılmasına o berbat psikolojime rağmen derece yaparak atandım. dershanesiz YouTube hocaları ile hazırlandım. Yaparsınız

ben depremde evimiz yıkılmasına o berbat psikolojime rağmen derece yaparak atandım. dershanesiz YouTube hocaları ile hazırlandım. Yaparsınız
Merhaba. Konudan bağımsız temel 5 dersten dinlediğiniz hocaları yazar mısınız? Ben de hazırlanıyorum da. Önlisanstan gireceğim

Merhaba. Konudan bağımsız temel 5 dersten dinlediğiniz hocaları yazar mısınız? Ben de hazırlanıyorum da. Önlisanstan gireceğim
Türkçe Aker kartal
Mat Şenol Güneş
Coğrafya bayram meral
Tarih Ramazan yetgin
Paragraf Rüştü hoca
Vatandaşlık Erdal kesekler

Ben paramediğim neden 112ye atanmak varken hemsirelik okuyup o kadar masraf yapacaksiniz ki hemde cocuk varken. Hemsire atanmayi bekleyene kadar 3 senelik memur olursunuz o sürede
Sizde nöbet var mı? Maaşı olumlu yönde etkiliyor mu? Hemşirelerin öyle bir artısı var.

85 civari diye biliyorum atamalarını ben lisede hemsirelik okudum atanmadan bir sure calistim ve 112yi hastaneye degismem, doktoru hasta yakini hep idareciler her yerde 112de ekip sorumlusuyum ekibimle vaka yapiyorum cok daha bireysel bir duzeni var ezilme durumu yok yeni atanan hemsireleri hep zor yerlere verip cok calistiriyolar bu yuzden sehir hastanelerindne iki arkadasim istifa ettiler atandiktan sonra dayanamadilar. Ayda 7-9 24 saat nobet tutup ortalama 22 gün evdesin 30bine yakin maas var mesaisi haric esim aktif mesai yapiyor +6/7 binde oyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…