Hemşirelik istiyorum?

ninis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2022
37
-14
1
21
Ya asırı hemsirelik bolumunu istiyorum fakat 2 sorum var , hemsitelik okuyan falan varsa nasil kazandiniz nasil calistiniz sinava , 2. Sorum benim titreme hastaligim var aslinda daha doktora gitmedim ama heycanlandigimda falan cok titrerim , rehberlik hocam a sordum hemsirelikte sıkıntı cıkarırmı diye , cikarmaz dedi ama bilemedim sizce sıkıntı yasarmıyım

Ben normalde sınavlara çok çalışan biri değilim. Çok da çalışmadan kazanmıştım ama bol bol soru çözün bence
Titreme konusunda da zaten alışıyorsun zamanla bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Cok teşekkurler , peki maasları nasıl yetiyormu size su zamanlarda

Cok teşekkurler , peki maasları nasıl yetiyormu size su zamanlarda
Şuan bekar olduğum için yetiyor açıkçası . Ondan önce bende mesleğimi severek yapıyorum Umarım nasip olur sana da

Şuan bekar olduğum için yetiyor açıkçası . Ondan önce bende mesleğimi severek yapıyorum Umarım nasip olur sana da
Çokk teşekkurler net maası sorabilirmiyim ayip olmazsa , yalan yanlis bilgiler dolaniyor internette , ona gore meslek tercihi yapacagim

Özelde çalışıyorum şuan (yoğun bakımda +400 TL civarı fazla alıyorum) onunla birlikte 6 bini buluyor . Devlette tabiki en az 8 binle başlar . Kaç yıllık çalışan olduğuna göre 17 bin alan biliyorum fakat 25 yılı geçmiştir memur

Çokk teşekkurler net maası sorabilirmiyim ayip olmazsa , yalan yanlis bilgiler dolaniyor internette , ona gore meslek tercihi yapacagim
Hemşire maaşı sabit değildir.Bulunduğun hastane,bölüm,nöbet durumlarına göre değişir.Tabi ben Devlet memuru olarak baz aldım.Özelde daha düşük maaşlar.

Çokk teşekkrülerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…