HEMŞİRE DAYANIŞMASI-- MAAŞ KARİYER

kkatyy

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2015
67
7
6
Arkadaslar bn hemşirelik ogrencısıyım. hemşirelik hakkında duygu alışverişi ,karıyer planlaması, genel maas oranları hakkında fikir alışverişi yapalım istiyorum. meslektaşlar ses verin.. maaslardan memnun musunuz?

bende hemşirelik öğrencisiyim . Araştırmalarıma göre maaşlar 2500 civari .Ama bircok hemsire isin para kısmında değilde devletteki yoğun koşullardan şikayetçi .Laborantlık için sinava girenler var insanlardan biktigi icin . Bence fiyat makul tabiki yaşadığınız şehirin ucuzluğuna görede değişir bu.Ama bayanlar genelde eşi ile aynı anda calistigi icin geçim sıkıntısı orta halli bir şehirde sanmıyorum .Gerçi herşey etkiler çocuk sayısı vs.

Yaptığın mesleğin yanında aldığın resmen sadaka gibi..Kızlar size tavsiyem dönebiliyorsanız bu yoldan dönün

Yaptığın mesleğin yanında aldığın resmen sadaka gibi..Kızlar size tavsiyem dönebiliyorsanız bu yoldan dönün
Valla bu para neden bu kadar fazla diye düsünmektense .Ya bu paranin fazlasini hakediyorum ama olsun demeyi yeğlerim. Ben zaten farklı bir bölümden geçiş yaptım . Bir kere daha birakirsam kuscam . Ama mutluyum aslinda en azindan yaşamda yeri olan bir meslek .Siz çalışıyorsunuz sanırım .Umarım koşullardan dolayı bıkmış insanlara ser davranan hemşirelerden değilsinizdir

Müstakbel meslektaşım olarak hemen sen bile yaftayı yapıştırıyorsan normal insanlardan bunu beklememek olağan dışı bir durum zaten.Ben mesleğin zorluğundan ve aldığın maaşın bunu karşılamadığından bahsetmişken sen çok farklı şeyler söylemişsin. 5 senedir çalışıyorum ben herşeyiyle çook zor bir meslek hiç bir zaman taktir görülmeyen.Ama sert hemşire hmmmmmmmm!!!!! hemşire değilim çünkü ben bebeklerle çalışıyorum,melek onlar saç teli zarar görse canım acır.
Sana bir tavsiyem meslektaşlarına yafta yapıştırmadan birlik olmaya çalış.Sen onları kolla ki onlar da seni kollasın.
Çok şeyler görecek yaşayacaksın,birgün benim bu yazdıklarımı hatırlayacaksın...Meslek hayatında başarılar.

Haddimi aştıysam kusura bakmayın .Stajımda gördüklerimden dolayi bunu soyledim 3. bir kişi olarak disardan .Hemsirelerle hasta rolünde fazla iletisimim olmadi .Ama disardan baktigimda cok kotu bir tablo var suan beynimde .sizin gibi dusunup abi napiyoki o kadar diye uzuldugum sonra 1 gun yaninda durdugumda hasta cagirdiginda gec giden normalde oturup dosyalarla haşır neşirken günde iki kere olan vitali bize kakalamaktan zevk duyan . yavas yavas yapsa 2 dakika surmeyecek bir damar yolunu cart diye ceken hemsireler gordum . Beş parmağın beşide bir demiyorum .Sadece sonradan bu insanlar aldiklari oaraya laf edince komik geliyor . Sizede sadece kinaye yapmak istemistim . Öyle bir kesim hemşire olduğunu sizde biliyorsunuz.böyle bir gercek var malesef

tutumlarıyla hemşireliğe yakısmayan bi suru çalışan var hakkınız var. peki siz kendinizi hemşireliğin hangi alanında hayal edıyosunuz? bıraktıgınz bolum neydi bi de??

nerden mezunsunuz bu arada? lise , uni ? kpss de acıklandı artık daha somut dusunmek istiyorum ben .. o yuzden çalşma kosullaryla ilgili bilgi toplamaya calışıyorum. siz hangi sehırde calısıyosunuz?

Ne kariyeri.Verirler bir yere.Istemesen de orda calisirsin hatta ordan zor cikabilme ihtimalin de var.Torpilin varsa kolay servislere gecersin.Bashemsire torpilin varsa.Sorumlu gozun aciksa olabilirsin.Akademik kariyerin yeri sifirdir.Kurtlar sofrasinda kim dik durabilirse o rahattadir.Haksiz yere mobbing icin cok musait bir meslek.Harem entrikalarini aratmaz.

Tavsiye dik duracaksin.Ozguvenli duracaksin.Pratigin iyi olsun ki dik durabilesin.Pratik cok onemlidir.

nerden mezunsunuz bu arada? lise , uni ? kpss de acıklandı artık daha somut dusunmek istiyorum ben .. o yuzden çalşma kosullaryla ilgili bilgi toplamaya calışıyorum. siz hangi sehırde calısıyosunuz?
Üniversite mezunuyum kocaelide kamu kurulusunda calışıyorum

öyle bi anlatmışsınız ki gercekten korktum. sessiz bi yapım var ve okugum üni. pratiğe degil teoriye onem veriyo. okulumuz akademisyen yetistirmeye yönelik. siz nerde calışıyosunuz? fakülte , araştırma ve devlet hastanes ortamları farklı oluyo bildgm kadarıyla

Devlet hast.
Sessiz yapidakilere biraz zor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…