hemşire arkadaşlar bakabilirler mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi mub
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mub

Guru
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
349
5
296
Diğer
arkadaşlar hastanede hemşireler için en rahat olan bölüm hangisir . eşimle görüşmemde rahat yani uzak yere atandım hangi bölümde çalışırsam eşimle rahat görüşebilirm

mub, hoşgeldin. eşinle son durumu hallettin mi?

bence ftr hemşiresi ol. ameliyat yok, dert yok. en fazla ağrı kesici, kas gevşetici verirsin

iş az olur yorulmazsın

hoşbulduk canım halletttik sorunlarımızı . yalnız ftr hemşiresi ol. derken ben bunun ne hemşiresi olduğunu çıkaramadım:18:

ayy canım kusura bakma yaa :) anlayamadım peki onda nöbet usulu var mı yani bi gün nöbet üç gün istirahat gibi

nöbeti var da kaç gün bilmiyorum. bölümde çok rahatlar fazla yorulmazsın

tşk canım peki kardiyolojinin yoğun bakımı nasıl bilen var mıki onlarda bi gün nöbet üç gün istirahat varmış .

arkadaşlar hastanede hemşireler için en rahat olan bölüm hangisir . eşimle görüşmemde rahat yani uzak yere atandım hangi bölümde çalışırsam eşimle rahat görüşebilirm

nobetli bi yerde calismalisin...
kadin dogum sevisleri rahat olur genelde...

doğum pek rahat değıl aslında, zebosun dedığı gıbı ftr rahat
kulak burun ,radyolojı bırde ben türkıyede değılım ama bızım burda amelıyat hemşıresı çok olduğu ıçın o bölümde nöbet olayı çok kolay oluyor yanı herkes nöbete kalmıyor

bı ben denk gelmedın rahat bölümlere
bakalım ben genel cerrahı, acıl, yoğun bakım gıdıp gelıyorum :27:

deşifre olmamam için söyleyemem .siz türkiyenin dört bir yanında çalıştınız galiba

deşifre olmamam için söyleyemem .siz türkiyenin dört bir yanında çalıştınız galiba

allah allah hemen hemen calistim yaklasik 10 yillik memurum ben mub
istersen ozelden yaz istersen bisey yazma...
yardim istedin al sana yardim..

canım neden sinirleniyorsun ki
sen çalışacağın yeri söyle dediğinize göre her yeri biliyorsunuzdur diye düşündüm . yanlış anladınız
karadeniz bölgesi diyelim:34::34: şimdi yardım edin

canım neden sinirleniyorsun ki
sen çalışacağın yeri söyle dediğinize göre her yeri biliyorsunuzdur diye düşündüm . yanlış anladınız
karadeniz bölgesi diyelim:34::34: şimdi yardım edin

o zaman calisacagin yeri yaz ozelden cevabini vereyim...

canım kadın doğumda bi gün çalışıp 3 gün istirahat oluyormu yoksa bu yöntem sadece acil içinmi geçerli

Ben çalıştığım dönem kadın doğumda 1 gün çalışılıp 3 gün izinli oluyordun ama dediğimi gibi ile göre değişiklik olabilir ist. da zordu doktor herşeye gelmiyordu mesela

Yerinde olsam asla acile gitmem gidersen çok yanlış yaparsın asıl eşinle görüşmekten ziyade sesini bile duyamayabilirsin :40:

Back
X