valla ben olsam ben de sinir olurdum sana yapilan kayırmaya
ortamdan rahatsızsın diye yerinin değiştirilmesi düpedüz torpildir
göze de batar can da sıkar
bunu yaptırdıysan herkesin sineye çekmesini bekleyememeliydin
gelecek tepkilere hazır olmalıydın[/QUOTE
haklısın kurbaa ..neden birisi haksızca imtiyaz sahibi olsunki?
biz enayimiyiz?yahut öle hissetmezmiyiz?
niye yani niye?
ee kimse enayiliği kabul etmez tabi,tepki verincede haksız duruma getirlemez..belliki kızmış arkadaş haksızlığa..
birde kpds yi iş yerinde çalışmak neyin nesi ise..oooh maşallah valla siz kpds çalışın,rahatınızı bozmayın,oralarda yapılacak yığınla işi yokmuş gibi sayın..buyrun buyrun,önemli olan sizin yüksek makamlara çıkabilmeniz,herşey bunun için,sağlanan iş ortamı,masanız,kariyeriniz.. hepsi bunun için..hatta birileri keyfiniz bozulmasın diye yerinizide değiştirsin,birde rahatsız edilmeyin sözlerle..elbetteki siz imtiyazlısınız..herşey hakkınız..
senin için de tekrar ediyim ingilizce çalışmak zorundayım zaten. ingilizce anlamak ve konuşmak zorundayım işimde başarılı olmak için.
ikincisi torpil denmesi için benim menfaatime para vey mevki bakımından bişey olması gerekiyo.
saadece orda mobing uygulanıyodu. zulumden kurtuldum. sana iş yerinde zulum yapsalar ne yapardın boyun mu eğerdin? kişiliğini aşağılasalar köle gibi davransalar orda mutsuzsan ve hergün kabuslardan uyanıyosan napardın. siz benim durumumu yaşamadığınız için anlamıyosunuz inşallah benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve anlamak zorunda kalmazsınız
niye yani niye?
ee kimse enayiliği kabul etmez tabi,tepki verincede haksız duruma getirlemez..belliki kızmış arkadaş haksızlığa..
birde kpds yi iş yerinde çalışmak neyin nesi ise..oooh maşallah valla siz kpds çalışın,rahatınızı bozmayın,oralarda yapılacak yığınla işi yokmuş gibi sayın..buyrun buyrun,önemli olan sizin yüksek makamlara çıkabilmeniz,herşey bunun için,sağlanan iş ortamı,masanız,kariyeriniz.. hepsi bunun için..hatta birileri keyfiniz bozulmasın diye yerinizide değiştirsin,birde rahatsız edilmeyin sözlerle..elbetteki siz imtiyazlısınız..herşey hakkınız..
o arkadaşım haksızlık olduğunu falan düşünmüyo bana demişti ki orda çalışılmazdı zaten. ortada haksızlık olduğunu düşünse yerimi değiştirmeme sevinmezdi.
espri yaptığını yazdım ben.ne kadar art niyetlisiniz
niye yani niye?
senin için de tekrar ediyim ingilizce çalışmak zorundayım zaten. ingilizce anlamak ve konuşmak zorundayım işimde başarılı olmak için.
ikincisi torpil denmesi için benim menfaatime para vey mevki bakımından bişey olması gerekiyo.
saadece orda mobing uygulanıyodu. zulumden kurtuldum. sana iş yerinde zulum yapsalar ne yapardın boyun mu eğerdin? kişiliğini aşağılasalar köle gibi davransalar orda mutsuzsan ve hergün kabuslardan uyanıyosan napardın. siz benim durumumu yaşamadığınız için anlamıyosunuz inşallah benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve anlamak zorunda kalmazsınız
gelecek tepkilere hazır olmalıydın
iide arkadaşım bu memlekette nerde torpil yok. ben yeni memurum. işte atıyorum bir örnek vereyim. müdür değiştiği zaman yeni görev dağılımı oluyorya. insanları göreceksiniz. birbirlerine kindar bir şekilde bakanlarmı dersin. binada bir alt kattaki büroya verildiği için ateş püskürmeler. ve o alt kata inmeyi hakkariye sürülmüş gibi anlamalar. yada memura diyor amiri şurası senin yerin yazısını yolluyor memur ben orda çalışmam diye laf dalaşına giriyor. neyse işte bizde yeni memurlar olarak gülüyoruz ve diğer memurlar gibi olmayacaz diyorduk. bakalım bu çarka bizde girmeyiz inşallah.
ben orda eziliyodum canım mobing diyolar şu an duymuşsundur. mobing yapılıyo ya kişiliğimden taviz verecektim ya da psikopat olacaktım. bu torpil değil iş kendi hakkımla girdim maaşımda veya pozisyonumda bi yükselme olması olsaydı bu torpil olurdu
böylelerini meslekten atıcaksın arkadaşım
klasik memur tripleri işte
özel sektorde çalişiyorum
hem de 6 yılı devirmek üzereyim
yaşım da şu an 24!
bi yandan iş bi yandan üniversite (hem okudum hem çaliştim ben)
neler gördüm neler geçirdim anlatsam roman olur
ama bigüne bigün babama demedim ki "şu adam beni şöyle ezmeye çalişiyor, bi telefon et genel müdüre durumu anlat!"
yada ayağimi kaydırmak isteyenleri gidip de şikayet etmedim
efenim benim yerimi pozisyonumu değiştirin diye
ben 18 yaşında bunlarla mücadele ettiysem siz de edin[/Qsen durumu bilmiyosun ve benim arkamda desteğim olduğunu yazmamı sindirememişsin belli ki. çok hazımsızsın konuyu saptırıp insanları üzmeye çalışıyosun dilerim Allahtan benim karşılaştıklarımla sen de karşılaş sen de kabuslardan uyan işinde huzursuzluğu gerçek anlamda gör işte o zaman anlarsınkötükedihüso
yaşım da şu an 24!
ama bigüne bigün babama demedim ki "şu adam beni şöyle ezmeye çalişiyor, bi telefon et genel müdüre durumu anlat!"
ben 18 yaşında bunlarla mücadele ettiysem siz de edin
yaşım da şu an 24!
ben 18 yaşında bunlarla mücadele ettiysem siz de edin
ben lafımı dinlettirmesini bilirim hanımefendieğer fırsatın olsa yapardın demekki lafını dinleyen büyüklerin başında yokmuş.
sen durumu bilmiyosun ve benim arkamda desteğim olduğunu yazmamı sindirememişsin belli ki. çok hazımsızsın konuyu saptırıp insanları üzmeye çalışıyosun dilerim Allahtan benim karşılaştıklarımla sen de karşılaş sen de kabuslardan uyan işinde huzursuzluğu gerçek anlamda gör işte o zaman anlarsınkötükedihüso
senin aklına göre kendi emrinde çalışan kişiye eziyet eden onu sindirmeye ezik bi insan haline getirmeye meslekte her anlamda gelişmesine engel olan kişi değil de buna karşı çıkan kişi işten atılsın dimi. hastalıklı bi düşünce. tekrar ediyorum bana yapılan eziyeti sana yapacak bi psikopata denk gelirsin uyku düzenin falan bozulur hergün ağlarsın inşallah
yaşınız kaç bilmem ama çok çocukca ve basit cevaplar
neden bir konu açıldıgında illaki beni haklı bulsunlar bulana teşekkür ederim bulmayana beddua ederim gibi bir psikolojiye giriliyor ne bekliyorsun illa ki sana haksızda bulsak destek mi olalım
asıl sizin bu yazdıklarınızı ancak hastalıklı bir düşünceye sahip kişi yazar
orada kaç kişi var allah bilir ezilen yerinden şikayetçi olan haklılar bir yandan onların sizin gibi hemşerisi yok ki yerini değiştirsin yardım etsin
beddularınızı bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?