• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hemşerimin yüksek mevkide olmasıyla ilgili, espri yapan patavatsız

valla ben olsam ben de sinir olurdum sana yapilan kayırmaya :delphin:
ortamdan rahatsızsın diye yerinin değiştirilmesi düpedüz torpildir
göze de batar can da sıkar :delphin:

bunu yaptırdıysan herkesin sineye çekmesini bekleyememeliydin
gelecek tepkilere hazır olmalıydın :delphin:
[/QUOTE

haklısın kurbaa ..neden birisi haksızca imtiyaz sahibi olsunki?

biz enayimiyiz?yahut öle hissetmezmiyiz?

niye yani niye?

ee kimse enayiliği kabul etmez tabi,tepki verincede haksız duruma getirlemez..belliki kızmış arkadaş haksızlığa..

birde kpds yi iş yerinde çalışmak neyin nesi ise..oooh maşallah valla siz kpds çalışın,rahatınızı bozmayın,oralarda yapılacak yığınla işi yokmuş gibi sayın..buyrun buyrun,önemli olan sizin yüksek makamlara çıkabilmeniz,herşey bunun için,sağlanan iş ortamı,masanız,kariyeriniz.. hepsi bunun için..hatta birileri keyfiniz bozulmasın diye yerinizide değiştirsin,birde rahatsız edilmeyin sözlerle..elbetteki siz imtiyazlısınız..herşey hakkınız..

senin için de tekrar ediyim ingilizce çalışmak zorundayım zaten. ingilizce anlamak ve konuşmak zorundayım işimde başarılı olmak için.
ikincisi torpil denmesi için benim menfaatime para vey mevki bakımından bişey olması gerekiyo.
saadece orda mobing uygulanıyodu. zulumden kurtuldum. sana iş yerinde zulum yapsalar ne yapardın boyun mu eğerdin? kişiliğini aşağılasalar köle gibi davransalar orda mutsuzsan ve hergün kabuslardan uyanıyosan napardın. siz benim durumumu yaşamadığınız için anlamıyosunuz inşallah benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve anlamak zorunda kalmazsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
haksızlık demişsin kimsenin hakkını yemedim ben .benim hakkım yendi. bu adaletsizlik düzeltildi ben kul hakkından çok korkarım. kayırma diye bişey kesinlikle söz konusu değil yaşadığım günleri tekrar hatırlamak istemiyorum benim için çok zordu. ben hakkımı yiyenlere haram ettim zaten.

[/QUOTE

niye yani niye?

ee kimse enayiliği kabul etmez tabi,tepki verincede haksız duruma getirlemez..belliki kızmış arkadaş haksızlığa..

birde kpds yi iş yerinde çalışmak neyin nesi ise..oooh maşallah valla siz kpds çalışın,rahatınızı bozmayın,oralarda yapılacak yığınla işi yokmuş gibi sayın..buyrun buyrun,önemli olan sizin yüksek makamlara çıkabilmeniz,herşey bunun için,sağlanan iş ortamı,masanız,kariyeriniz.. hepsi bunun için..hatta birileri keyfiniz bozulmasın diye yerinizide değiştirsin,birde rahatsız edilmeyin sözlerle..elbetteki siz imtiyazlısınız..herşey hakkınız..

o arkadaşım haksızlık olduğunu falan düşünmüyo bana demişti ki orda çalışılmazdı zaten. ortada haksızlık olduğunu düşünse yerimi değiştirmeme sevinmezdi.
espri yaptığını yazdım ben.ne kadar art niyetlisiniz

[/QUOTE

niye yani niye?

senin için de tekrar ediyim ingilizce çalışmak zorundayım zaten. ingilizce anlamak ve konuşmak zorundayım işimde başarılı olmak için.
ikincisi torpil denmesi için benim menfaatime para vey mevki bakımından bişey olması gerekiyo.
saadece orda mobing uygulanıyodu. zulumden kurtuldum. sana iş yerinde zulum yapsalar ne yapardın boyun mu eğerdin? kişiliğini aşağılasalar köle gibi davransalar orda mutsuzsan ve hergün kabuslardan uyanıyosan napardın. siz benim durumumu yaşamadığınız için anlamıyosunuz inşallah benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve anlamak zorunda kalmazsınız

olaya bak yaa. klasik Türkiye işte değişirmi acaba bir gün bizde profosyonel olabilecekmiyiz. herşeye maydonoz olmayı bırakabilecekmiyiz acaba. bence işyerinde kimsenin laf atmasına takılmayın. ama gidipte açıklama bile yapmanıza gerek yoktu. bu karşı tarafı daha da yüreklendirir. herkese ne ya.

kibarca hoşlanmadığımı söyleyeyim dedim böyle şeylerden ama harbiden kıt beyinli

iide arkadaşım bu memlekette nerde torpil yok. ben yeni memurum. işte atıyorum bir örnek vereyim. müdür değiştiği zaman yeni görev dağılımı oluyorya. insanları göreceksiniz. birbirlerine kindar bir şekilde bakanlarmı dersin. binada bir alt kattaki büroya verildiği için ateş püskürmeler. ve o alt kata inmeyi hakkariye sürülmüş gibi anlamalar. yada memura diyor amiri şurası senin yerin yazısını yolluyor memur ben orda çalışmam diye laf dalaşına giriyor. neyse işte bizde yeni memurlar olarak gülüyoruz ve diğer memurlar gibi olmayacaz diyorduk. bakalım bu çarka bizde girmeyiz inşallah.

iide arkadaşım bu memlekette nerde torpil yok. ben yeni memurum. işte atıyorum bir örnek vereyim. müdür değiştiği zaman yeni görev dağılımı oluyorya. insanları göreceksiniz. birbirlerine kindar bir şekilde bakanlarmı dersin. binada bir alt kattaki büroya verildiği için ateş püskürmeler. ve o alt kata inmeyi hakkariye sürülmüş gibi anlamalar. yada memura diyor amiri şurası senin yerin yazısını yolluyor memur ben orda çalışmam diye laf dalaşına giriyor. neyse işte bizde yeni memurlar olarak gülüyoruz ve diğer memurlar gibi olmayacaz diyorduk. bakalım bu çarka bizde girmeyiz inşallah.

böylelerini meslekten atıcaksın arkadaşım
klasik memur tripleri işte
özel sektorde çalişiyorum
hem de 6 yılı devirmek üzereyim
yaşım da şu an 24!
bi yandan iş bi yandan üniversite (hem okudum hem çaliştim ben)
neler gördüm neler geçirdim anlatsam roman olur :delphin:
ama bigüne bigün babama demedim ki "şu adam beni şöyle ezmeye çalişiyor, bi telefon et genel müdüre durumu anlat!"
yada ayağimi kaydırmak isteyenleri gidip de şikayet etmedim
efenim benim yerimi pozisyonumu değiştirin diye
ben 18 yaşında bunlarla mücadele ettiysem siz de edin :delphin:

ben orda eziliyodum canım mobing diyolar şu an duymuşsundur. mobing yapılıyo ya kişiliğimden taviz verecektim ya da psikopat olacaktım. bu torpil değil iş kendi hakkımla girdim maaşımda veya pozisyonumda bi yükselme olması olsaydı bu torpil olurdu

Güzelim sanırım memuriyette yenisin. Ama şunu söyliyeyim ki, torpil sırf mevkide veya pozisyonda değişiklikle olmaz. İnsanların gözünde torpil istediğini yaptırabildiğin her şeydir.
Daha öncede yazmıştım, sen hemşerinden yerini değiştirmeni istedin ve hemen değiştirildi bunun adı torpildir ve etrafındaki arkadaşlarından tepki alman doğaldır.
24 yıllık memurum ve bende olsam böyle bir durumda aynından şüphelenirim.
Bak bir olay anlatayım sana, memur arkadaşlarımdan bir karı koca var. Erkek şefliğe yükseltilince hemen dilekçe verdi. Eşimle aynı yerde çalışmam haksızlığa ve insanlar arasında eşitsizliğe neden olacaktır, ya benim yada eşimin çalıştığı yeri değiştirin diye.
Sonuçta erkek arkadaşım başka bir yere tayin edildi. İşin adabı budur.

yaşım da şu an 24!
ama bigüne bigün babama demedim ki "şu adam beni şöyle ezmeye çalişiyor, bi telefon et genel müdüre durumu anlat!"
[/Qsen durumu bilmiyosun ve benim arkamda desteğim olduğunu yazmamı sindirememişsin belli ki. çok hazımsızsın konuyu saptırıp insanları üzmeye çalışıyosun dilerim Allahtan benim karşılaştıklarımla sen de karşılaş sen de kabuslardan uyan işinde huzursuzluğu gerçek anlamda gör işte o zaman anlarsınkötükedihüso

burda sanırım ben anlatamadım arkadaşım yerimin değişmesine zulumden kurtulmama çok sevindi. benim konum espri malzemesi yapması.

yaşım da şu an 24!

senin aklına göre kendi emrinde çaloşan kişiye eziyet eden onu sindirmeye azik bi insan haline getirmeye meslekte her anlamda gelişmesine engel olan kişi değil de buna karşı çıkan kişi işten atılsın dimi. hastalıklı bi düşünce

yaşım da şu an 24!

eğer fırsatın olsa yapardın demekki lafını dinleyen büyüklerin başında yokmuş.

kurbaa yazdığımdan vazgeçtim inşallah öyle insanlarla çalışmak zorunda kalmazsın kendi yaşadıklarım aklıma geldi hiç bi genç, çalışmaya hevesli insan bunları yaşamasın. inşallah karşılaşmazsın böyleleriyle beni de anlamayıver boşver:delphin:

eğer fırsatın olsa yapardın demekki lafını dinleyen büyüklerin başında yokmuş.
ben lafımı dinlettirmesini bilirim hanımefendi
işte bu yüzden birilerini kendime siper etme gereği duymadım hiç sengözlerimebaksanab
tüm engellemelere rağmen kendi ayaklarımın üstünde durmayı bilip, herkesle ve herşeyle savaşma cesaretimin olması sadece kariyerimde değil hayata ve insanlara karşı da güçlü kıldı beni sositososito

yazdıklarım niye zorunuza gitti anlamadım
özel msjlarla tacizinize bir son verin
umursanmıyorsunuz :icecream:
iyi günler

sen durumu bilmiyosun ve benim arkamda desteğim olduğunu yazmamı sindirememişsin belli ki. çok hazımsızsın konuyu saptırıp insanları üzmeye çalışıyosun dilerim Allahtan benim karşılaştıklarımla sen de karşılaş sen de kabuslardan uyan işinde huzursuzluğu gerçek anlamda gör işte o zaman anlarsınkötükedihüso

senin aklına göre kendi emrinde çalışan kişiye eziyet eden onu sindirmeye ezik bi insan haline getirmeye meslekte her anlamda gelişmesine engel olan kişi değil de buna karşı çıkan kişi işten atılsın dimi. hastalıklı bi düşünce. tekrar ediyorum bana yapılan eziyeti sana yapacak bi psikopata denk gelirsin uyku düzenin falan bozulur hergün ağlarsın inşallah

yaşınız kaç bilmem ama çok çocukca ve basit cevaplar :delphin:
neden bir konu açıldıgında illaki beni haklı bulsunlar bulana teşekkür ederim bulmayana beddua ederim gibi bir psikolojiye giriliyor ne bekliyorsun illa ki sana haksızda bulsak destek mi olalım
asıl sizin bu yazdıklarınızı ancak hastalıklı bir düşünceye sahip kişi yazar

orada kaç kişi var allah bilir ezilen yerinden şikayetçi olan haklılar bir yandan onların sizin gibi hemşerisi yok ki yerini değiştirsin yardım etsin :delphin:

beddularınızı bekliyorum :kahve:

Sanatcim...dikkatimi cekti...umarim kizmazsin

Lakin actigin konularda olumsuz yorumlar..elestiriler geldigi vakit aninda böyle cirkinlesmeni hic dogru bulmuyorum...:1no2:

Ayrica gurba kötü birsey demedi...yorumunu dikkatli okursan ben 18 yasindan beri böyle seylerle mücadele ediyorum sende et demek istedi...ha katilmayabilirsin dogru bulmayabilirsin tabikide ama
Hemen böyle beddua tarzinda karsilik vermen olmamis...:kahve:

yok zaten inşallah başına gelir de anlarsın dediğime pişman oldum.kimse kimsenin yaşadığını bilemez. kimsenin başına gelmesin yazdım. o yaşadıklarım aklıma geldi de. silicem yazdıklarımı.

yaşınız kaç bilmem ama çok çocukca ve basit cevaplar :delphin:
neden bir konu açıldıgında illaki beni haklı bulsunlar bulana teşekkür ederim bulmayana beddua ederim gibi bir psikolojiye giriliyor ne bekliyorsun illa ki sana haksızda bulsak destek mi olalım
asıl sizin bu yazdıklarınızı ancak hastalıklı bir düşünceye sahip kişi yazar

orada kaç kişi var allah bilir ezilen yerinden şikayetçi olan haklılar bir yandan onların sizin gibi hemşerisi yok ki yerini değiştirsin yardım etsin :delphin:

beddularınızı bekliyorum :kahve:

yukarda belirttim beni kimse anlamasın. düşmanımın bile başına gelmesin bu. Allah herkese huzur içinde çalışabilecek bi iş versin

Konu incelemede.......

Neden konuya yazdıktan sonra mesajlarınızı edit yapıyorsunuz??

Back