valla ben olsam ben de sinir olurdum sana yapilan kayırmaya
ortamdan rahatsızsın diye yerinin değiştirilmesi düpedüz torpildir
göze de batar can da sıkar
bunu yaptırdıysan herkesin sineye çekmesini bekleyememeliydin
gelecek tepkilere hazır olmalıydın [/QUOTE
haklısın kurbaa ..neden birisi haksızca imtiyaz sahibi olsunki?
biz enayimiyiz?yahut öle hissetmezmiyiz?
niye yani niye?
ee kimse enayiliği kabul etmez tabi,tepki verincede haksız duruma getirlemez..belliki kızmış arkadaş haksızlığa..
birde kpds yi iş yerinde çalışmak neyin nesi ise..oooh maşallah valla siz kpds çalışın,rahatınızı bozmayın,oralarda yapılacak yığınla işi yokmuş gibi sayın..buyrun buyrun,önemli olan sizin yüksek makamlara çıkabilmeniz,herşey bunun için,sağlanan iş ortamı,masanız,kariyeriniz.. hepsi bunun için..hatta birileri keyfiniz bozulmasın diye yerinizide değiştirsin,birde rahatsız edilmeyin sözlerle..elbetteki siz imtiyazlısınız..herşey hakkınız..
senin için de tekrar ediyim ingilizce çalışmak zorundayım zaten. ingilizce anlamak ve konuşmak zorundayım işimde başarılı olmak için.
ikincisi torpil denmesi için benim menfaatime para vey mevki bakımından bişey olması gerekiyo.
saadece orda mobing uygulanıyodu. zulumden kurtuldum. sana iş yerinde zulum yapsalar ne yapardın boyun mu eğerdin? kişiliğini aşağılasalar köle gibi davransalar orda mutsuzsan ve hergün kabuslardan uyanıyosan napardın. siz benim durumumu yaşamadığınız için anlamıyosunuz inşallah benim düştüğüm duruma düşmezsiniz ve anlamak zorunda kalmazsınız
Son düzenleyen: Moderatör: