- 16 Ağustos 2010
- 292.916
- 602.617
- 43
Çaktırma bacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çaktırma bacım
Neymisbu defada yoksa kremsantili kebap mi yapcan:))Öyle yapayım hem daha kolay:)
Sağlıkla gelsin, zamanında gelsin BetülümüzBen bu sefer katılamayacağım sanırım, malum bizim minnoşun eli kulağında
Güzel fikirNeymisbu defada yoksa kremsantili kebap mi yapcan:))
Abi onceden tarifini soylemek yasak degil mi: )))
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, doğumun kolay olsun inşallah :)Ben bu sefer katılamayacağım sanırım, malum bizim minnoşun eli kulağında
Başka tarif isterseniz özelden mesajınızı bekliyorum:)Benden sır çıkmaz:)doğru yasak diskalifiye olduk o zaman :)))
Ortaya da olsa, ahali olarak bildirim saydık. Kaçışınız yok malesefdoğru yasak diskalifiye olduk o zaman :)))
Amin canım inşallahKiz bacim hadi bi avazda insallah
Eşime dedim yeni kategori yöresel yemekler olmuş diye. Hemen bir tarif söyledi, yaparsın bu yemeği sen diyorRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Sen arada bizi yokla yeter canım
Etli ekmeği o zaman kimseye vermiyorum size yazıyorum:)
Biz anlamayiz abi..yarismaya katilcaz dedin bizede gaz oldu. Etli ekmek filan valla benim gozum korktu senden: )doğru yasak diskalifiye olduk o zaman :)))
Tabi onların işine geliyor:)Amin canım inşallah
Eşime dedim yeni kategori yöresel yemekler olmuş diye. Hemen bir tarif söyledi, yaparsın sen diyor
Yoklarım inşallah, yazmasam da okurum
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin :)yok yok sakın .... Elektriğimiz yok 3 gündür sefalet içindeyiz, hatta evimiz bile yok burada birde aküler bittiği için buzdolabı kapanmış karavana kokudan girilmiyor : (
Biraz bakiniyorum ne yapsam die :)Tarif bildirimin nerede canım:)
Amin canımSağlıkla gelsin, zamanında gelsin Betülümüz
 en karlı yine onlar oluyor zatenTabi onların işine geliyor:)
İnşaallah canım her zaman bekleriz
Sen 1. Oldun demi:) hayirli olsun madalyan:))Biraz bakiniyorum ne yapsam die :)
Geçmiş olsun Allah kolaylık versin :)
Yeni kategori hayırlı olsun çok güzel şeyler ortaya çıkacak benim akşamları girmemem gerek bugünlerde iştah başını almış gidiyor zaten
Allah yardımcınız olsunbuzlukta yem olarak kullandığım kalamarlar vardı bir kokmuş, söylemesi ayıp bir parça et vardı kafam kadar kurt yapmışlar... sefalet içindeyiz...
üstüne üstlük bir de elektriğimiz yok