- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevosum,tesekkur ederim,iyi sayılırım,prensesimde iyi şükürler olsun.sen nasilsin,cok ozledim sizleri.kkyi unuttum resmen.gunlerin nasil gectigini anlamaz oldum.ne ara sabah oluyo ne ara aksam oluyo farkina varmiyorum.bu kadar zor olacagini bilmiyordum,ama olsun herseyine deger :))Canım hoşgeldin nasılsın prensesimiz nasıl
O kadar elimden düşmemesine ragmen günde 1 kere şarj ediyorum. Maşallah diyelim, çok iyi görüntü kalitesi, ses kalitesi, ekranı gayet güzel. Bazı uygulamalar içinde mevcut. Ben begendımTamam canim arastiriyim sen memnunsun demi. Sarj olayi nasil
Artık birinci olamayacsgima inandım 10 yarışmadan sonra anca piserim sanırım benGirersin gibi görünüyor:)
Emme işi biraz duzeldi kuzum,artik aciktikca emiyor ama yine aglaya aglaya.emme seanslarimiz biraz sıkıntılı geciyor.evin icinde hoplaya ziplaya emdirmeye calisiyorum.emzirme işinin bu denli sıkıntılı olacagini hic dusunmemistim.bilseydim onceden,bi egitim falan alirdim.cok saskinimSagol canım darısı tüm isteyenlere
Maşallah büyümüş prenses. Bunlar en güzel günleri, bol bol öp kokla mis kokuluyu. Emme işini ne yaptınız?
Zor valla, benim oglan da huysuzdu. Büyüdükçe düzelir merak etme :)Emme işi biraz duzeldi kuzum,artik aciktikca emiyor ama yine aglaya aglaya.emme seanslarimiz biraz sıkıntılı geciyor.evin icinde hoplaya ziplaya emdirmeye calisiyorum.emzirme işinin bu denli sıkıntılı olacagini hic dusunmemistim.bilseydim onceden,bi egitim falan alirdim.cok saskinim
Hayırlısı canım son gün gelmeden inanmam:)İyi akşamlar hanımlar @Nevreste abla 3. Madalya geliyor galiba bu sefer
Cidden yok kesinleşmeden inanmam:)
Yok haslanmis patates oluyor baharatli. Tercihen kiymalida oluyor ama ben patatesli yaptim. Tesekkur ederimBoşmu oluyor içi onların hiç yemedim merak ettim..
Elinize saglik
bildirim yeni gitti ama degismez artik bence, arkandan geliyoruz bizde. İlk defa bu kadar yaklasmis oldum, bu bile cok iyi benim icin.Cidden yok kesinleşmeden inanmam:)
Hepinize yetecek kadar varVan tane yemedim bende hiç bi tane yemedim
Benim içinde uzun süreden sonra ilk canım:)Oyumu sana verdim biliyorsun:)Hayırlısı ,kısmet diyelim:)bildirim yeni gitti ama degismez artik bence, arkandan geliyoruz bizde. İlk defa bu kadar yaklasmis oldum, bu bile cok iyi benim icin.
Hayirlisi olsun.