- 8 Haziran 2013
- 56.174
- 149.152
Yalan mı ? Madalya alanlar bile ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalan mı ? Madalya alanlar bile ağlıyor
Başın sağolsun canım çok zor bende 5 yaşındayken kaybettim annemi oda akciğer rahatsızlığı interstisyel DİE bi hastalık 27 yaşında vefat etmişAnnem vefat etti kizlar
o duyguyu biz yaşamadık, bilemeyizKazandığımda böyle değildim ki
Aynen yaa valla yiteeer dedim bende artık :)Yalan mı ? Madalya alanlar bile ağlıyor
Senin daha Zormus, başınız sağ olsun canım.Başın sağolsun canım çok zor bende 5 yaşındayken kaybettim annemi oda akciğer rahatsızlığı interstisyel DİE bi hastalık 27 yaşında vefat etmiş
Yine ben annemi tanımadım o duyguyu bilmiyorum kendim anne olunca anladım çok güzel bir duygu keşke annem yaşasaymış ta beni benim oğlumu sevdiğim gibi sevebilseymiş diyorum Allah mekanını cennet eylesin 17 yıl olduSenin daha Zormus, başınız sağ olsun canım.
Diğer oylarda öyle çok yüksek değil kuzum heyecanlı hem de çokkkTabi ki, daha çok var, bildirim gitmedi.
Fakat biliyorum kazanamayacağımı, ama 1 oy nedir yahu
Beğendin mi kuzum saolasın bebitomOneydıı yaaaaaa
O kadayıff neydııı
Basiniz sagolsun, rabbim geride kalanlara sabir versin47 yasindaydi. Akciger embolisi kalbi mahfetti ameliyat son careydi disardan hic biseyi yoktu ama ici bitmis, ameliyati kaldiramadi
Beğenmek ne demek ya .. ÖldümBeğendin mi kuzum saolasın bebitom
Rabbim yattığı yerde huzur versin canımBaşın sağolsun canım çok zor bende 5 yaşındayken kaybettim annemi oda akciğer rahatsızlığı interstisyel DİE bi hastalık 27 yaşında vefat etmiş
Canımsın çok teşekkür ederim bebeğimBeğenmek ne demek ya .. Öldüm
Kürtaj beri yedııgm tatlının haddı hesbaı yok
Senın tatlı görür görmez patronumu aradım mehmet amca bana derhal Basma kadayıf yapın dedim . Antepli kendısı eşi çok güzel yapar. Yarın onlara davetlıyım
Dua et yaptırcak birini buldum yoksa sana gelirdim
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.47 yasindaydi. Akciger embolisi kalbi mahfetti ameliyat son careydi disardan hic biseyi yoktu ama ici bitmis, ameliyati kaldiramadi
Veren Allah, Alan Allah... Elden hiç bişey gelmiyor canım benim. Mekanı cennet olsun.Yine ben annemi tanımadım o duyguyu bilmiyorum kendim anne olunca anladım çok güzel bir duygu keşke annem yaşasaymış ta beni benim oğlumu sevdiğim gibi sevebilseymiş diyorum Allah mekanını cennet eylesin 17 yıl oldu
Benimki mi :))Oneydıı yaaaaaa
O kadayıff neydııı