- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Sagol canım aksama misafirim varEllerine saglık canım, harika görünüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım aksama misafirim varEllerine saglık canım, harika görünüyor
İmhhh harikaBugün evdeyim 3cumartesi çalışınca özlemişim 2gun tatili bende fincan tatlisi yaptimhem Hindistan cevizine buladim hemde kakaolu buskiviye
Eki Görüntüle 2209026
Eki Görüntüle 2209024
Öyle mi :) ne var menüde?Sagol canım aksama misafirim var
Cunku bütün tarifler çok güzel emek var ama hele bazıları birinciliğe oynuyor işte o yüzden isimlerini yazıp oğluma cektirecegim esime gosterdim oda karar veremedi en iyisi kura dediKeşke bende öyle yapsaydım şuan vicdan azabı gibi bişey yaşıyorum hingel de hakediyor hamsi kuşu nuj temizliğini düşünüyorum sonra diyorum ki pideli lavaş ki tarifler de zor tatlıların da hele ki senin tek tek açması var herbirini düşünmek vicdanımiz sizlatiyor
Tatlı olarak fincan tatlisi şehriyeli tavuk salatası,,boyoz börek,sodalida deniliyor çikolatalı islak kek belki Bir tuzlu daha yapabilirimÖyle mi :) ne var menüde?
Sağol canımİmhhh harika
Ben evimin birincisiyim her zamanCunku bütün tarifler çok güzel emek var ama hele bazıları birinciliğe oynuyor işte o yüzden isimlerini yazıp oğluma cektirecegim esime gosterdim oda karar veremedi en iyisi kura dedi
Ellerine saglık canım, menü harika :)Tatlı olarak fincan tatlisi şehriyeli tavuk salatası,,boyoz börek,sodalida deniliyor çikolatalı islak kek belki Bir tuzlu daha yapabilirim
Kura çek canım, biz onda çare bulduk.Oy kullanamıyorum kızlar karar veremedim,,veremiyorum oyy napcam ben
Ellerine sağlıkBugün evdeyim 3cumartesi çalışınca özlemişim 2gun tatili bende fincan tatlisi yaptimhem Hindistan cevizine buladim hemde kakaolu buskiviye
Eki Görüntüle 2209026
Eki Görüntüle 2209024
En güzeli degil mi? Sonra oglan babasına annem kurra cekiyor diyor. Ben salladım oglan cekti kaç sefer. Oyun haline getirdiKura çek canım, biz onda çare bulduk.
En güzeli degil mi? Sonra oglan babasına annem kurra cekiyor diyor. Ben salladım oglan cekti kaç sefer. Oyun haline getirdi
Aynen öyle bacım
Tabi ki, kimin nasibi ise, ona gidiyor oy
Basiniz sagolsun.Mekanı cennet olsun. Allah sabir versin geride kalanlara.Annem vefat etti kizlar
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık
Bende çok kararsız kaldım oyumu kullandım ama beytiye vermeyi de çok istedim hepsi çok harika ://
Bizde öyle hallettik cunku hepsi güzelEn güzeli degil mi? Sonra oglan babasına annem kurra cekiyor diyor. Ben salladım oglan cekti kaç sefer. Oyun haline getirdi
Oyunuz hayırlı olsun :)Bizde öyle hallettik cunku hepsi güzel