- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa Başınız sagolsun, mekanı cennet olsun. Rabbim sizlere sabır versin.Annem vefat etti kizlar
kaç yaşında, nesi vardı ?Amiin insallah..
Zormus 27 yasinda annesiz kalmak..
Rabbim herkese gecinden versin kabullenmek zor.
Gençmiş, ölüm Allahın emri. Nerde ne zaman gelecegi belli olmuyor. Ecel bir şekilde buluyor. Elden bişey gelmiyor canım, rabbim sizlere dayanma gücü versin.47 yasindaydi. Akciger embolisi kalbi mahfetti ameliyat son careydi disardan hic biseyi yoktu ama ici bitmis, ameliyati kaldiramadi
Başınız sağolsun, Mekânı cennet olsun.47 yasindaydi. Akciger embolisi kalbi mahfetti ameliyat son careydi disardan hic biseyi yoktu ama ici bitmis, ameliyati kaldiramadi
Allah rahmet eylesin, başınız sağolsun canım.Annem vefat etti kizlar
Başınız sağolsun mekanı cennet olsun çok cok uzuldum.Annem vefat etti kizlar
Ne zaman vefat etti lütfen bol bol dua gonderin anneciginize47 yasindaydi. Akciger embolisi kalbi mahfetti ameliyat son careydi disardan hic biseyi yoktu ama ici bitmis, ameliyati kaldiramadi
Bende çok kararsız kaldım oyumu kullandım ama beytiye vermeyi de çok istedim hepsi çok harika ://Oy kullanamıyorum kızlar karar veremedim,,veremiyorum oyy napcam ben
Annem vefat etti kizlar
Valla favorilerim arasindan kura çekeceğimBende çok kararsız kaldım oyumu kullandım ama beytiye vermeyi de çok istedim hepsi çok harika ://
Ellerine saglık canım, harika görünüyorBugün evdeyim 3cumartesi çalışınca özlemişim 2gun tatili bende fincan tatlisi yaptimhem Hindistan cevizine buladim hemde kakaolu buskiviye
Eki Görüntüle 2209026
Eki Görüntüle 2209024
Keşke bende öyle yapsaydım şuan vicdan azabı gibi bişey yaşıyorum hingel de hakediyor hamsi kuşu nuj temizliğini düşünüyorum sonra diyorum ki pideli lavaş ki tarifler de zor tatlıların da hele ki senin tek tek açması var herbirini düşünmek vicdanımiz sizlatiyorValla favorilerim arasindan kura çekeceğim