- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Genelde biteceği gün akşam acıliyor 9 dan sonra falan sanki :)İyi aksamlar bacilar bu aksam aciliyo mu oylama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genelde biteceği gün akşam acıliyor 9 dan sonra falan sanki :)İyi aksamlar bacilar bu aksam aciliyo mu oylama?
Bende, hamur işi olunca, başka hiçbir şey yemem.Benim gozum ordaki mantida zaten bide hingel dedigin gibi beni benden aldi.. yaw su hamura dayanamiyorum nedense
Evet canım, bu gece açılacak nasipse.İyi aksamlar bacilar bu aksam aciliyo mu oylama?
Aaa nasil yani:)) pogca 1-2 yeyince yetiyo zaten ama manti lahmacun borek bunlar 1-2 alayimda kalsin diyemiyosun:)Bende, hamur işi olunca, başka hiçbir şey yemem.
Fakat ben poğoça sevmem, niye acaba
Genelde biteceği gün akşam acıliyor 9 dan sonra falan sanki :)
Heyecan var mi heyecanEvet canım, bu gece açılacak nasipse.
Ben rahatım hiç heyecan yok çünkü tarifi mı yedim heyecan bittiHeyecan var mi heyecan
Ayiptir soylemesi cok guzel pogaca yaparim ama mayaliAaa nasil yani:)) pogca 1-2 yeyince yetiyo zaten ama manti lahmacun borek bunlar 1-2 alayimda kalsin diyemiyosun:)
İnsan o kadar ugrasiyo 5dakikada yiyo dimjBen rahatım hiç heyecan yok çünkü tarifi mı yedim heyecan bitti
Buyuk sorunların yoksa bence Beyazlatma, bana bunu diyen komple sulalece gittiğimiz tanidik discimiz yıllardır. Sen yine sor sorustur.Ciddi misin: ( dislerim cok sari degil.. alkol sigara yok kahve cay binde bir.. bu yuzden belkide cok sari olmamasi. Uzuldum simdi : (
Valka skntin varsa git disciye erteledikce daha buyuk bi problem haline geliyo: (
Eline saglik:) bende mayali yaparim sma mayasizda yspicsm insallah:)Ayiptir soylemesi cok guzel pogaca yaparim ama mayali
Evet yaaa kahve sogumustu ben foto çekerken birde çok güldüm fotoyu dışarda çekeyim dedim yaaa peynirin sunmesini çekeyim dedim çektim bı iki foto baktım peynir soğuktan kazık gibi olmuşİnsan o kadar ugrasiyo 5dakikada yiyo dimj
Geçmiş olsun canımNapiyonuz kizlar selam buarada
Ben 20 lik disimi cektrdim bugun sukur kurtuldum insallah
Ellerine saglık, ye beni diye bagırıyor resmenOzbek pilavı Eki Görüntüle 2208829
Sağol canım dün akşam yapmıştım bunu bu akşam yemek yok yapan da yok götüren de yok bakalım ne olacakGeçmiş olsun canım
Ellerine saglık, ye beni diye bagırıyor resmen
Vazgectim bile:)) o kadar cok kisi yaptiriyoki son gunlerde hevese geldiydin.. bu sira biraz kendine bakayim demistim:)Buyuk sorunların yoksa bence Beyazlatma, bana bunu diyen komple sulalece gittiğimiz tanidik discimiz yıllardır. Sen yine sor sorustur.
Haklisin gitmeliyim. Ggitmediğim icin dağ büyüyor sorun
Eline saglik yumusacik belli:))
Sagol canisi:)Geçmiş olsun canım
Ellerine saglık, ye beni diye bagırıyor resmen
Evet yaaa kahve sogumustu ben foto çekerken birde çok güldüm fotoyu dışarda çekeyim dedim yaaa peynirin sunmesini çekeyim dedim çektim bı iki foto baktım peynir soğuktan kazık gibi olmuş
Senin de ellerine saglik canim pilav harika gozukuyoİmmmhhhh :)
Eline saglik yumusacik belli:))