- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.911
- 43
Öyle tabi ne kaldı kiTamamdır bekliyoruz.. Şunun şurasında haftaya ne kaldı ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabi ne kaldı kiTamamdır bekliyoruz.. Şunun şurasında haftaya ne kaldı ki
Tamam yarın yapıyorum öğlen i bulmaz heralde kız durrusa sabahtan başlayacağım çocukları gönderip ayyy çok heyecanlıyım yapmak için yapmaktan ziyade sonrasında yiyecek olmam heyecanlandırıyorEe hadi yapta halk karar versin buna:))
Konunu karalayacağızHişt sus korkmasınlar birde kazen kazen e konumu kirlenmesini istiyorum derler
Yine yanlış yazmışım kitlenmesini istiyorum derler olacaktıKonunu karalayacağız
Ne edeyim, herifin canı istemiş, işten aradıŞaka mı yapıyorsun kuzum
Çok hamarat gördüm seni
Şuralarda bi kib butonu olacaktıHişt sus korkmasınlar birde kazen kazen e konumu kirlenmesini istiyorum derler
Abowwww yapma etme gözünün yağını yiyemŞuralarda bi kib butonu olacaktı
İyiyiz abla çok şükür evdeyiz hep havalar çok soğuk çıkamıyoruz da bir yere oylamayı merakla bekliyorum :)Merhaba canım nasılsın
Önünde saygıyla eğiliyorum maşallah kuzumNe edeyim, herifin canı istemiş, işten aradı
Açtım bile, fırında şimdi
Tehtid etsene bizi sebepsiz olmaz şimdi buAbowwww yapma etme gözünün yağını yiyem
Pişince atarımÖnünde saygıyla eğiliyorum maşallah kuzum
Foto isteriz isteriz
Atmazsan gelip fırının derecesini 250' ye vurdururumPişince atarım
Baslayacagiz ama biraz daha zamani var gibi gorunuyor.Senin durum ne canim..? Basliyor musun?senden de guzel haber alalim insallah..
Amin canimmtüp bebek tedavisinde yapılan yumurta geliştirici ignelerin etkisi canım. 19tane toplanmıştı ya, bunlar da geriden gelip büyümüşler. Pıhtılaşma olayını bende anlamadım. Dr. Öyle dedi
Sagol canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun
Allah kolaylık versin canımSen evde yapacak bir şeyler mutlaka bulursunİyiyiz abla çok şükür evdeyiz hep havalar çok soğuk çıkamıyoruz da bir yere oylamayı merakla bekliyorum :)
Adana mi gelecek acebaTamam yarın yapıyorum öğlen i bulmaz heralde kız durrusa sabahtan başlayacağım çocukları gönderip ayyy çok heyecanlıyım yapmak için yapmaktan ziyade sonrasında yiyecek olmam heyecanlandırıyor
Baklavasiz olmaz diye diye baklavaciyi bulduk. Amma biz nasil yiycez. Foto at da ekmek banalim aplaaggg.Pişince atarım
Vurdurmana fırsat kalmadıAtmazsan gelip fırının derecesini 250' ye vurdururum
Vurdurmana fırsat kalmadı Eki Görüntüle 2208583
Naziklerin Ali’nin ustasına yaptırdımAboovv bu ne kız, keşke bunla katılsaydın. Hangi tatlıcıdan kaptın geldin. Kokusu buraya geldi, ellerine sağlık