- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
Ne güzel iste heyecanına ortak oluyoruz bnce sn boyle düşünmeTeşekkür ederim. Size de bıkkınlık verdim vallahi. Habire beni tebrik etmek zorunda kalıyorsunuz. Hakkınızı helal edin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne güzel iste heyecanına ortak oluyoruz bnce sn boyle düşünmeTeşekkür ederim. Size de bıkkınlık verdim vallahi. Habire beni tebrik etmek zorunda kalıyorsunuz. Hakkınızı helal edin
Sagolun, desteğiniz için, yanımda olduğunuz için iyiki varsınızAşkolsun olur mu öyle şey biz de merak ediyoruz
Ne güzel iste heyecanına ortak oluyoruz bnce sn boyle düşünme
Sende iyi ki varsınSagolun, desteğiniz için, yanımda olduğunuz için iyiki varsınız
Sende iyi ki varsın
Kistmi olusmus yani?Sagolun canlarım
Evet tek kalp be bebek vardı. Tedaviden sonra gelişen foliküller de vardı. Sanki yumurta takibine gider gibi hissettim. O karın agrısı yapıyormuş. Gebeliğin salgıladığı östörojen hormonu İle büyümüşler. 10 cm den küçük dedi. Cuma tekrar cagırdı. Agır iş yapma, bol su ve yürüyüş dedi. ayakta pıhtılaşma yapar dedi. Göbekten clexane iğne kullanıyorum. O yuzden sorun olmaz dedi. Bakalım inşallah yok olurlar
Senin durum ne canim..? Basliyor musun?senden de guzel haber alalim insallah..C A N O canim tebrik ettim mi hatirlamiyorum ama tebrik ederim sağlıcakla gelsin. Darisi isteyen herkese
Böyle düşünmene çok sevindim kuzum saolasınSunumun dehşet güzel ve tan bir basma kadayıf olmuş.
Oldukça iddialı, bence tatlı tarifi olanlar bundan yapmadılar
Evet, valla ben bayıldımBöyle düşünmene çok sevindim kuzum saolasın
Rakibeleri korkuttun kadayıfla diyorsun, vazgeçtiler
Şaka mı yapıyorsun kuzumEvet, valla ben bayıldım
Kalktım, bu saatte baklava açıcam birazdan
tüp bebek tedavisinde yapılan yumurta geliştirici ignelerin etkisi canım. 19tane toplanmıştı ya, bunlar da geriden gelip büyümüşler. Pıhtılaşma olayını bende anlamadım. Dr. Öyle dediKistmi olusmus yani?
Ayakta pihtilasma ne oluyo? Trombosit mi?
Sagol canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsunC A N O canim tebrik ettim mi hatirlamiyorum ama tebrik ederim sağlıcakla gelsin. Darisi isteyen herkese
Yok gercekten yapıyor, şaka degilŞaka mı yapıyorsun kuzum
Çok hamarat gördüm seni
Anamm ben nerelere gidemYok gercekten yapıyor, şaka degil
tabi sen tatlıya doydun bu ara. Kadayıflar şekerpareler pastalarAnamm ben nerelere gidem
Bu saatte yayılma isteği oluyor bende, baklava he olamazzz
Canim ogne vurulunca asilamada benim yumoslarda kist olmustu. Gebelik ilerledikce kayboluyolqr..ama ilk bi kac ay kasik agridi yapiyotüp bebek tedavisinde yapılan yumurta geliştirici ignelerin etkisi canım. 19tane toplanmıştı ya, bunlar da geriden gelip büyümüşler. Pıhtılaşma olayını bende anlamadım. Dr. Öyle dedi
Sagol canım darısı sana ve tüm isteyenlere olsun
Merhaba canım nasılsınİyi akşamlar hanımlar