- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Tarifi çok iddialı sizi kandırıyorEe hadi yapta halk karar versin buna:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tarifi çok iddialı sizi kandırıyorEe hadi yapta halk karar versin buna:))
Kesin oyledir sag gosterip sol vurcak yani:)Tarifi çok iddialı sizi kandırıyor
Aynen ablaSağlık olsun ne yapalım:)
Aynen öyle canım:)Kesin oyledir sag gosterip sol vurcak yani:)
İyi akşamlarIyi akşamlar kızlar, bu ara bi sabah bi akşam uğrayabiliyorum
Iyiyim boncuum yaa:)) oylamayi bekliyoruz hrp birlikte :)) simdi cocuklari yatrcaz bugun az gec kaldik:) curcuna var ylbirazdan yani:) oturup avlu izlicektim hayal oldu:))Aynen öyle canım:)
Nasılsın canom
Senin haberin yok mu ? Büyük günü atlattık bugün. Kalp atışını duyduk şükürNasılsın canım Yarın büyük gün
bu daha güzel benceO gitti artik :)
Yeni başladı avlu ben de izliyorum:)Iyiyim boncuum yaa:)) oylamayi bekliyoruz hrp birlikte :)) simdi cocuklari yatrcaz bugun az gec kaldik:) curcuna var ylbirazdan yani:) oturup avlu izlicektim hayal oldu:))
Sen nasilsin boncuum:)
Evet bncede bu daha güzelSenin haberin yok mu ? Büyük günü atlattık bugün. Kalp atışını duyduk şükür
bu daha güzel bence
Sagolasin canim:))Yeni başladı avlu ben de izliyorum:)
Allah kolaylık versin canım
İyiyim canım sağol
Öyle mi ben kaçırdımHadi hayırlı olsun canım çok şükürSağlıkla kucağına alırsın inşaalalhSenin haberin yok mu ? Büyük günü atlattık bugün. Kalp atışını duyduk şükür
bu daha güzel bence
Hey gozun aydinnnnn:)) tek kalp mi:))Senin haberin yok mu ? Büyük günü atlattık bugün. Kalp atışını duyduk şükür
bu daha güzel bence
Başına gelmeyen kalmadı seninde bu güzel degisme bari artıkEvet bncede bu daha güzel
Saol canmm gecen bi abla muzprens dedi banaaa hahahaha
Öyle mi ben kaçırdımHadi hayırlı olsun canım çok şükürSağlıkla kucağına alırsın inşaalalh
Sagolun canlarımHey gozun aydinnnnn:)) tek kalp mi:))
Yok degismeyecegmmBaşına gelmeyen kalmadı seninde bu güzel degisme bari artık
Aman canım dikkatli olAllah'a emanet olunSagolun canlarım
Evet tek kalp be bebek vardı. Tedaviden sonra gelişen foliküller de vardı. Sanki yumurta takibine gider gibi hissettim. O karın agrısı yapıyormuş. Gebeliğin salgıladığı östörojen hormonu İle büyümüşler. 10 cm den küçük dedi. Cuma tekrar cagırdı. Agır iş yapma, bol su ve yürüyüş dedi. ayakta pıhtılaşma yapar dedi. Göbekten clexane iğne kullanıyorum. O yuzden sorun olmaz dedi. Bakalım inşallah yok olurlar
Sagol canımAman canım dikkatli olAllah'a emanet olun
Teşekkür ederim. Size de bıkkınlık verdim vallahi. Habire beni tebrik etmek zorunda kalıyorsunuz. Hakkınızı helal edinYok degismeyecegmm
Bu arada hayırlı olsun canm kalp atisiniz
Aşkolsun olur mu öyle şey biz de merak ediyoruzTeşekkür ederim. Size de bıkkınlık verdim vallahi. Habire beni tebrik etmek zorunda kalıyorsunuz. Hakkınızı helal edin