- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Sagol canım, Allah razı olsunMaşallah ponçiğe rabbim kucağında almayı nasip etsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagol canım, Allah razı olsunMaşallah ponçiğe rabbim kucağında almayı nasip etsin canım
Aynen, eşim uyansın diye çok bekledim ama iş başa düşmüştüBen de ,hamsiyi bilirsin kokusunu,yıkayınca ayrı çek,unlayınca ayrı ,dizince ayrı saysam belki 50 olmuştur
Yanımızda biz yaparken çeken olacak ki kolay olsun
Aman eşimden istemem ,o çok karışıyor işime ,kafam rahat olsun,ayağımın altında dolaşan olmasın diye tek başımayken yapıyorum geneldeAynen, eşim uyansın diye çok bekledim ama iş başa düşmüştü
Şimdi birşey derdim de, kiblenirimAman eşimden istemem ,o çok karışıyor işime ,kafam rahat olsun,ayağımın altında dolaşan olmasın diye tek başımayken yapıyorum genelde
Ben de iki durumdan da memnun değilim değil mi,hem zor diyorum 2 kişi lazım diyorum ,hem de tek başına daha iyi diyorum ,ne diyorum len ben
De de kibleyeyim ,yarışmakta kiblenmek uğur getiriyor bazenŞimdi birşey derdim de, kiblenirim
Yok, Nevreste ye bunu yapamam ben çok uslu bir hatunumDe de kibleyeyim ,yarışmakta kiblenmek uğur getiriyor bazen
Eşim akşamları işte olduğundan, benimde yemekle aram olmadığından, tarhana çorbam var sadece. Yanına da turşu çıkardım mı, bitti gittiBugün ne yemek yaptiniz kizlar
Sen ona uyma şekerim:)Yok, Nevreste ye bunu yapamam ben çok uslu bir hatunum
Tek olduğum da ben gecistiriyorum. Aksam esim evde, o da tuhaf gerci. yemek yapmam yemek ister,yemek yaparim yemez o yemek kalir uc gun, cope gider. Corba yapayim madem bendeEşim akşamları işte olduğundan, benimde yemekle aram olmadığından, tarhana çorbam var sadece. Yanına da turşu çıkardım mı, bitti gitti
Sen ona uyma şekerim:)
Yazmıyorum diye görmüyorum zannetmeyin:)
Kurstayım gözüm siz de
Afiyet olsun canım benimTek olduğum da ben gecistiriyorum. Aksam esim evde, o da tuhaf gerci. yemek yapmam yemek ister,yemek yaparim yemez o yemek kalir uc gun, cope gider. Corba yapayim madem bende
Teşekkür ederiAfiyet olsun canım benim
Yarın nasipse :)Sen ne zaman yapıcan:)
KorkuttunuzKaçırdık hatunları
Kes bic eekle elin unli veya hamurliyken bı yandan çek uğraş vs keşke kk bize fotoğrafçı gönderse çok mu ütopik olduYapım aşamalarının her biri için resim istenmese aslında katılım çok daha yoğun olur.Tarifi yapmaya değil fotolamaya ,yüklemeye üşeniyor insan
Nasıp belli olmaz seninki çok lezzetli görünüyor yalnızoylama yarin gece mi acilicak heyecanlandim.
Bildirim gidine kadar bana ekmek cikmaz yine
Evet yarın gece balımoylama yarin gece mi acilicak heyecanlandim.
Bildirim gidine kadar bana ekmek cikmaz yine
Çok mu heyecansızsinEvet yarın gece balım
Son tarifler gelse de heyecan biraz daha artsa