- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.740
Benim koza gösterdim havvv havvv diyor ve şuan bakmak için ağlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim koza gösterdim havvv havvv diyor ve şuan bakmak için ağlıyor
Hav hav mıBenim koza gösterdim havvv havvv diyor ve şuan bakmak için ağlıyor
Tekrar ellerine sağlık canımYöresini bilmem valla Türkiyem usulü yaptım
Aç kalma daÜşendim
ellerine sağlık şekerim, ilk defa görüyorum afiyet olsunEki Görüntüle 2207208 İyi akşamlaaaarrr baktım herkes yaptıgı yemeği paylaşıyo bende bugun kırkağacın meşhur düğün yemeğini yaptım . İlk defa yaptım iyi de yaptım
Aaaaa gercek miBir komik beddua ettim ya geçen burda onu koblemisler kimin zoruna gitti bilmem halbuki kimden bahsettiğim de yazıyordu :))
çok sevimliler
İyi geceler abla. Ben iyiyim, sen nasılsın ?Iyi akşamlar kızlar, nabersiniz?
Tövbe Allah korusun kahrımdan ölürümBekliyoruz canım, banlanmada o ara mazallah tarif geri kalmasın
oyle olcak buyuk ihtimalleHadi hayırlısıBen gördüm diğerleri yarın görsün
Herşey olabilir. Artık Bdv ye gitmeye gerekte kalmamış. Burdada banlanabiliyorsun zamane kötüTövbe Allah korusun kahrımdan ölürüm
İyi geceler canım iyidir sen nasılsınIyi akşamlar kızlar, nabersiniz?
Burada banlanma olmadı diye kim söyledi:)Neler gördü bu bölüm:)Herşey olabilir. Artık Bdv ye gitmeye gerekte kalmamış. Burdada banlanabiliyorsun zamane kötü
Üstümden tır geçmiş gibiyimİyi geceler abla. Ben iyiyim, sen nasılsın ?
Çok şeylerden mahrum kalmışım yaa. Keşke önceden de gelseydim. Bi tariflere bakıp oy kullanıyordumBurada banlanma olmadı diye kim söyledi:)Neler gördü bu bölüm:)
Şükürler olsun, yorgunumİyi geceler canım iyidir sen nasılsın
Neeee gercekten mi kim burda niye banlandi. O kadar geyik yapiyoruz gitmeyelim gumeHerşey olabilir. Artık Bdv ye gitmeye gerekte kalmamış. Burdada banlanabiliyorsun zamane kötü
Geç olsun güç olmasınÇok şeylerden mahrum kalmışım yaa. Keşke önceden de gelseydim. Bi tariflere bakıp oy kullanıyordum
Masallah abla, ne güzel. Torunlar kac yasında?Üstümden tır geçmiş gibiyim
Cuma günü 2 torum beraber bende kaldılar. Cumartesi büyüğü yolladim, küçük 1 gece daha kaldı. Bugün onuda yolladım. Şimdi dinlenecek, yarın eve girişecem
Allah kolaylık versinŞükürler olsun, yorgunum
MaşaallahÜstümden tır geçmiş gibiyim
Cuma günü 2 torum beraber bende kaldılar. Cumartesi büyüğü yolladim, küçük 1 gece daha kaldı. Bugün onuda yolladım. Şimdi dinlenecek, yarın eve girişecem
Tenceresiz kaldim anneNeeee gercekten mi kim burda niye banlandi. O kadar geyik yapiyoruz gitmeyelim gume