- 25 Ağustos 2016
- 4.806
- 14.266
Tam benim tarzım vallaPideli paça olarak geçiyor canım kırkağaçta :)
Harika görünüyor eline sağlık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam benim tarzım vallaPideli paça olarak geçiyor canım kırkağaçta :)
Çekmez mi insan dibini siyirana kadar yer bunu valla lisesini böyle sosuna sonuna bancanÇok güzel demi yeni yedim ama canım yine çekti
Sağol canımTam benim tarzım valla
Harika görünüyor eline sağlık canım
Yanlış anlama pidesi ne çakal pidesi diyorlar ondan basit dedim artık herşeyden korkar oldum bişey söylemeye çekiniyorumAynen aynen çok basit ben tavuklu yaptım . Etli bana. Biraz ağır geliyo
Neden
Tirit gibi birşey mi bu kuzuballımEki Görüntüle 2207208 İyi akşamlaaaarrr baktım herkes yaptıgı yemeği paylaşıyo bende bugun kırkağacın meşhur düğün yemeğini yaptım . İlk defa yaptım iyi de yaptım
Maşaaallah döktürmüşsünNevoşun biliyosun sıkıntılı dönemlerden geçiyorum . 2 aynsonra ilk defa mutfagıma girip bişey yaptım
Onda da dedim döktüreyim
:) eşimle koca tepsiyi hiç ettikÇekmez mi insan dibini siyirana kadar yer bunu valla lisesini böyle sosuna sonuna bancan
Amacı yazarken, başka birşey çıkmıştı onu mu şikayet ettiler acabaBen bdv ye gitmiyorum ki gidiyorum da okuyup çıkıyorum abla yemek bölümünde banlanan ilk insan olabilirim
Bir komik beddua ettim ya geçen burda onu koblemisler kimin zoruna gitti bilmem halbuki kimden bahsettiğim de yazıyordu :))
Yok keşke ondan olsa bende ondan sandım baştaAmacı yazarken, başka birşey çıkmıştı onu mu şikayet ettiler acaba
Yok kız ne alıncam aşk olsun :) Çok basit neden alınayımYanlış anlama pidesi ne çakal pidesi diyorlar ondan basit dedim artık herşeyden korkar oldum bişey söylemeye çekiniyorum
Ben pideli paça diye biliyorum ama sanırım tiritte diyolarmıa kuzumTirit gibi birşey mi bu kuzuballım
AnaaaaYok keşke ondan olsa bende ondan sandım başta
O hani senin güldüğün msj vardı ya o ndan kural ihlali üslup vs
Ben tirite benzettim adı yöreye göre değişebilirYok kız ne alıncam aşk olsun :) Çok basit neden alınayım
Ben pideli paça diye biliyorum ama sanırım tiritte diyolarmıa kuzum
Neyse bir daha yapmazsınBir komik beddua ettim ya geçen burda onu koblemisler kimin zoruna gitti bilmem halbuki kimden bahsettiğim de yazıyordu :))
Yani baklava ya başka yöreden desem yada pide şuranın desem hemen banlanabikirim hazırda bekliyorlar beniAnaaaa
Evet bı daha kendi coplugimde oterimNeyse bir daha yapmazsın
Ama çok komikti Nevoş, nesini şikayet ettiler bilmem gece gülme krizine girmiştimNeyse bir daha yapmazsın
Daha bende öyle ne beddualar varda susayim yakında tarif eklemem lazımAma çok komikti Nevoş, nesini şikayet ettiler bilmem gece gülme krizine girmiştim