- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
ÜşendimAfiyet olsun kuzum bi çorba yeseydin ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ÜşendimAfiyet olsun kuzum bi çorba yeseydin ya
Sen ancak BDV de gezKızlar nasılsınız bakalım ben ara sıra gelip gidiyorum sohbete vakıf olamadım ://
Bitiremedim bileBenim dişimin kavuğuna bile gitmez bu
Havalar soğuk üşengeçlik hepimizde var malesef
DoğuNe tarafa doğru yol alalım, yöre
Acıkırsın illaki dolaba kaldırma dursun tencerelerBitiremedim bile
Boynum ağrıdı, resmen ayakta ısınmasını bekleyemem diye hazır yemeklerimi ısıtmadım.
Arasına bişey konulup da yeniyor sanırım
Yanlışmış tahminlerimArasına bişey konulup da yeniyor sanırım
Bozulur canım dışardaAcıkırsın illaki dolaba kaldırma dursun tencereler
Ben bdv ye gitmiyorum ki gidiyorum da okuyup çıkıyorum abla yemek bölümünde banlanan ilk insan olabilirimSen ancak BDV de gez
Abbowwww kız harika bişey olmuş bu yandım anmmmmEki Görüntüle 2207208 İyi akşamlaaaarrr baktım herkes yaptıgı yemeği paylaşıyo bende bugun kırkağacın meşhur düğün yemeğini yaptım . İlk defa yaptım iyi de yaptım
Tirit mi buuuuEki Görüntüle 2207208 İyi akşamlaaaarrr baktım herkes yaptıgı yemeği paylaşıyo bende bugun kırkağacın meşhur düğün yemeğini yaptım . İlk defa yaptım iyi de yaptım
Eki Görüntüle 2207208 İyi akşamlaaaarrr baktım herkes yaptıgı yemeği paylaşıyo bende bugun kırkağacın meşhur düğün yemeğini yaptım . İlk defa yaptım iyi de yaptım
Pideli paça olarak geçiyor canım kırkağaçta :)Tirit mi buuuu
Yemek bölümünden mi banlandınBen bdv ye gitmiyorum ki gidiyorum da okuyup çıkıyorum abla yemek bölümünde banlanan ilk insan olabilirim
Benim tahminim en sevdiğim hamurişi olan bişeydi sarılarak yenilendenYanlışmış tahminlerim
Bozulur canım dışarda
İvetYemek bölümünden mi banlandın
Nevoşun biliyosun sıkıntılı dönemlerden geçiyorum . 2 aynsonra ilk defa mutfagıma girip bişey yaptım
Niye bununla yarışmaya katılmadınÇok güzel olmuş ellerine sağlık
Tirit diyorlar kız yada çakal pidesi diyorlar basit yaPideli paça olarak geçiyor canım kırkağaçta :)
Çok güzel demi yeni yedim ama canım yine çektiAbbowwww kız harika bişey olmuş bu yandım anmmmm
Bizim düğünlerde de oluyor yakınız ya
Aynen aynen çok basit ben tavuklu yaptım . Etli bana. Biraz ağır geliyoTirit diyorlar kız yada çakal pidesi diyorlar basit ya