- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.741
Başkası olsa saldırınım Nevreste istediğini söyleyebilirDuymasın ama bu dediklerini ,yoksaaa saldırganlaşabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başkası olsa saldırınım Nevreste istediğini söyleyebilirDuymasın ama bu dediklerini ,yoksaaa saldırganlaşabilir
Tamam artık gelsinAbla sana bahsettiğim o şey geldi yarın de yağmur yagmazsa eşim balığa gidiyor sanırım terör gelecek yarın
@Jenna _16Başkası olsa saldırınım Nevreste istediğini söyleyebilir
Tut elimi kaçalım
Kayananadayim şuan burda akmadiysa hiç bir yerde akmazhadi gidelim
Biliyorum canım beni de etiketlemişler bugün oraya:)@Jenna _16 candır
Nevreste Bir topik acilmis abla üyeyi kime benzetiorsunuz diye oraya yazıyorum sandım yemek topigine yazmışım eşim evde ya
Çok eğlenceliBiliyorum canım beni de etiketlemişler bugün oraya:)
Çok şükür canım ablacığım iyiyiz elhamdulillah. Şu gebeliğe bağlı tansiyon/kalp yüzünden arada zor günler oluyor ama bitti sayılır artık.LezzetliCipetpet canım nasıl gidiyorDoğum ne zaman yakın mı
Allah'a emanet olun canımÇok şükür canım ablacığım iyiyiz elhamdulillah. Şu gebeliğe bağlı tansiyon/kalp yüzünden arada zor günler oluyor ama bitti sayılır artık.
Normalde 40hafta 7 Aralıkta doluyor ama hem şeker hem tansiyon hem kalp hapı kullandığım için doktor en fazla 39hafta bekleyeceğimizi söyledi. Yani en geç 30 Kasımda önce suni sancı, olmazsa sezeryanla kavuşacağız... İnşallah 30 Kasımdan önce doğum olur da dıştan bu müdahalelere gerek kalmadan doğar diyorum ben de
Amin inşallahAllah'a emanet olun canım
Hakkınızda hayırlısı olsun canımİnşaallah prensesimiz bir şeye gerek duymadan normal olarak gelir Güzel haberlerini bekliyoruz
İyiyiz canım çok şükür:)Amin inşallah
Siz nasılsınız? Sınav haftaları bitti mi çocukların
Hoşbuldum ablacım amiiinnH E canım hoşgeldinÇok geçmiş olsun.Rabbim sizin için en hayırlısını versin
Hoşgeldin canım benim rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallahHoşbuldum ablacım amiiinn
Amin canım amiiinnHoşgeldin canım benim rabbim hakkınızda en hayırlısını nasip etsin inşallah
Bu profil niye böyle kararmış.Hoşbuldum ablacım amiiinn
Senin kızlarla benim 2 numaralı yeğenim yaşıt canım. Onunkiler bugün bitti de çok şükür. Sınav senesi ama bizimki o kadar farkında değil sanki. Şansına sınıfında her gün başka olay oluyor kuzumunİyiyiz canım çok şükür:)
Yok canım daha yeni başladı sayılır:)Bu yıl Lise geçiş sınavı olduğu için her gün sınav modundayız:)
Toparlancam tabii ben çok güçlüyümdürBu profil niye böyle kararmış.
Şimdi canım söylemesi çok kolay biliyorum:)Ama bazen bize şer gibi görünen şeylerde çok büyük hayırlar vardır
Bebeğin Allah korusun sağlıksız doğsaydı veya başka bir problem olsaydı vs bu yükü hiç kaldıramazdın
Toparlayacaksın inşaallah.Bebeğine hayırlısı ile sağlıkla kavuşacaksın inşaallah
Yok canım bizim daha 3-4 yazılı oldular.Ama haftada bir denemeleri var...Senin kızlarla benim 2 numaralı yeğenim yaşıt canım. Onunkiler bugün bitti de çok şükür. Sınav senesi ama bizimki o kadar farkında değil sanki. Şansına sınıfında her gün başka olay oluyor kuzumun