- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.140
Cok geçmiş olsun canım. Rabbim saglıkla tekrar nasip etsinAmin canım amiiinn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok geçmiş olsun canım. Rabbim saglıkla tekrar nasip etsinAmin canım amiiinn
Canım alıntıya almışım, cevap verdim sanıyorum. Kusuruma bakma...Hayırlı olsun canım yeniden teyze olmuşsun yakında hayırlısıyla anne de olacaksın rabbim sağ Salim kavuştursun inşallah
Aynen sen çok güçlüsün,çok kuvvetlisinToparlancam tabii ben çok güçlüyümdür
Azcık daha üzüleyim siz beni sonra görün ..
dediklerinde sonuna kadar haklısın .. şuanda ayakta duruyosam onların sayesinde ..
rabbime olan inancım sayesınde .
Sırf isyana girmesin diye susuyorum
Kalbının sesini duymadıgım için susuyorum ..
en ufak bi hareketini hissetmediğim için susuyorum
Amin canım Allah razı olsunCok geçmiş olsun canım. Rabbim saglıkla tekrar nasip etsin
Amin canım benimAmin canım Allah razı olsun
Rabbim evladına sağlıkla sıhhatle kavustursun inşallah
Canım benim. Yaşadığınız kötü süreci takip ettim ve çok dua ettim senin için ama cesaretimi toplayıp yazamadım... Şimdi de ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim dayanma gücünüzü arttırsın...Toparlancam tabii ben çok güçlüyümdür
Azcık daha üzüleyim siz beni sonra görün ..
dediklerinde sonuna kadar haklısın .. şuanda ayakta duruyosam onların sayesinde ..
rabbime olan inancım sayesınde .
Sırf isyana girmesin diye susuyorum
Kalbının sesini duymadıgım için susuyorum ..
en ufak bi hareketini hissetmediğim için susuyorum
Kuzucum, hoş geldinHoşbuldum ablacım amiiinn
Ne kusuru canım olur mu öyle şeyCanım alıntıya almışım, cevap verdim sanıyorum. Kusuruma bakma...
Çok çok teşekkür canım benim
Beni kimse sallamamış çaktırmıyorum ama. @minik meleklerim hatırlamış,o da yanlış topicteBiliyorum canım beni de etiketlemişler bugün oraya:)
Kafasını bulandırmışsın seni nereye yazacağını bilememişBeni kimse sallamamış çaktırmıyorum ama. @minik meleklerim hatırlamış,o da yanlış topicte
Olsun,mühim olan hatırlanmakKafasını bulandırmışsın seni nereye yazacağını bilememiş
Aynen öyleOlsun,mühim olan hatırlanmak
Aynen öyle
Mesela sen yarışmaya katılsan ben seni hiç unutmam Hafızama kazırım ve sürekli etiketler çağırırımNasıl ama güzel fikir değil mi
Ben hatırlıyorum seni, benim tarifime oy vermiştinBeni kimse sallamamış çaktırmıyorum ama. @minik meleklerim hatırlamış,o da yanlış topicte
Evet,o benim o Tamam,buralara takılayım ben artıkBen hatırlıyorum seni, benim tarifime oy vermiştin
Bize takıl, arada yarışmalara katıl, bak kimse unutuyor mu
Hatta, hemen Nevoşa tarif bildirerek başla
Anlaştık o zamanEvet,o benim o Tamam,buralara takılayım ben artık
Aklıma yattı ama ya ben katılınca harikalar yaratırsam,kızların hiç şansı kalmazsaMesela sen yarışmaya katılsan ben seni hiç unutmam Hafızama kazırım ve sürekli etiketler çağırırımNasıl ama güzel fikir değil mi