- 24 Eylül 2018
- 97.162
- 292.423
Skandal mı oldu noldu ?Ben bu yorumu buraya mi yapmışım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Skandal mı oldu noldu ?Ben bu yorumu buraya mi yapmışım yaaa
Benim öyle oldu:)Ama benim doğal yolla olduğu için farklı zamanlarda döllenmiş olabilir demişti doktor:)Ondan sordum:)Çok nadir de olsa var canım.
Etiket yapsaydın açardık.Kaç kez baktım farketmedim:)Evlaefenin konusu kilitli kalmış,kokacak şimdi hamsiler
Problem yokSkandal mı oldu noldu ?
Korktum bir an TamamdırProblem yok
Ablam torun sahibisin benimle kendini nasıl kıyaslıyorsun.Nenesin işteSende dişsissin napıyım yalan mı söyleyim
Nanbırvanım bebiş yaşlılık hattında
Çatlıyom zatibu dişler neden bende yok diye
Geçmiş olsun canım
Yok canım biz de burada geyiğin dibine vuruyoruzKorktum bir an Tamamdır
Minik korkunca eyvah dedim Rahatladım neyse ki sağol canımYok canım biz de burada geyiğin dibine vuruyoruz
@minik meleklerim yaşlandı artık neyi nereye yazıyor farketmiyor.Çokta beceriksiz bize bir yemek yapamadıMinik korkunca eyvah dedim Rahatladım neyse ki sağol canım
Duymasın ama bu dediklerini ,yoksaaa saldırganlaşabilir@minik meleklerim yaşlandı artık neyi nereye yazıyor farketmiyor.Çokta beceriksiz bize bir yemek yapamadı
Hiç korkmuyorumYalanmı her şey ortadaDuymasın ama bu dediklerini ,yoksaaa saldırganlaşabilir
Bak işte hatları karışmışBen @Hannaz i nefesi görünce o aklıma geliyor sen anlat Karadeniz :))
Ama gerçekleri duymak istemeyebilirHiç korkmuyorumYalanmı her şey ortada
Hayırlı olsunBende de artık popüler üye yazmış kızlarr hiç demiyonuz
Dost acı söylerAma gerçekleri duymak istemeyebilir
Darısı başına inşaallah@-cantanem- canim keseyi gormussunuz. Maşallah saglicakla devam etsin saglicakla gelsin insallah
Olsun ama,beni seviyor yaaBak işte hatları karışmış