Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O, şuanda 68.cı rüyasını görüyordur burası da soğuk elim ayağım üşüyor_CaNanSu_ Konya’da kar yağıyormuş bacım
Burası da buz gibi, ayaklarım ısınmadı halâ.O, şuanda 68.cı rüyasını görüyordur burası da soğuk elim ayağım üşüyor
Tamam canım saolasın bilgilendirme içinCanım tarçını çok sık içersen ara vermeden adet geciktiriyor haberin olsun maydonozda adet söktürüyormuş Ablam da tarçınlı su içiyordu 1 ay adet olamadı meğer ondanmış
iyi ablacım napalım oturuyoruz ailecek bizim hikaye izliyoruz :)
Eşim işe giderken tam kışlık giyindi, olurda sabaha kar yağarsa diyeBurasıda çok soğuk
Gerçekten çok soğuk yaa bende ısınamıyorum bende mi bi tuhaflık var diyorum eşim ince giyiniyor üşümüyor ben üst üste polarlar giydim banamısın demiyorBurası da buz gibi, ayaklarım ısınmadı halâ.
Hayırlı uğurlu olsunAhanda geldim benim tarifde hazir kizlar yukledim cok guzel olucak bu yarismada
Bir tarzanda sende var yaniGerçekten çok soğuk yaa bende ısınamıyorum bende mi bi tuhaflık var diyorum eşim ince giyiniyor üşümüyor ben üst üste polarlar giydim banamısın demiyor
Ahanda geldim benim tarifde hazir kizlar yukledim cok guzel olucak bu yarismada
Yaşlısın tabi yalan mı söyleyelim
Hanım abla kadar yaşlı olamazsın
Abla benim dişlerimi niye bu kadar kıskanıyorsun
Eki Görüntüle 2206237
Uykun mu var
_CaNanSu_ Konya’da kar yağıyormuş bacım
O, şuanda 68.cı rüyasını görüyordur burası da soğuk elim ayağım üşüyor
Günaydınlar hanımlar
Gunaydinlar bagyanlarGünaydın
Geçmişler olsun canım